HELLFORCE TS31 YASAKLI KISIYI TS SINDE SUNUCU SAHİBİ OLARAK BARINDIYOR
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
Bence artık insanların üstüne gitmeyi bırakın kızlara ASQ vermesi çok batmamalı size adamın ts3 ü istediğini yapar ayrıca adam diyor ki : "Aramızdaki sorunları konuştuk" boşa yorum atmayın
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Benden mi bahsediyorsunByPassage yazdı: Pzt Ara 31, 2018 6:26 pmÇok iyi tanıdıgım biri ama kendi kimligiyle yazamiyorYozgatleV2 yazdı: Pzt Ara 31, 2018 6:19 pmSenin de kim oldugun yakinda cikarDragan Ratkoviç yazdı: Pzt Ara 31, 2018 6:18 pm
Teamspeak3 sunucundaki ahlak çervesi biraz kaymış, kendi nickimlede geldim küfür edildi çıktım.![]()

Linklerini gizle |
-
Çok iyi tanına bilinir her forumda 2 isimle yazar heleki kendi konularında basta kendisi yazarYozgatleV2 yazdı: Pzt Ara 31, 2018 6:27 pmBen bulurum onu eski ise![]()
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
Eğer şikayetiniz varsa şikayet bölümüne ki orası da kapalı burda dil dökmeyin.
Linklerini gizle |
-
Senin düşündüğün kişiyi biliyorum ama maalesef o değilim. Bahsetigin kişi eski ortagim ben forumu aktif kullanmiyordum benden rica ediyordu yorum atmamı bende insanlik hali atiyordum.ByPassage yazdı: Pzt Ara 31, 2018 6:28 pmÇok iyi tanına bilinir her forumda 2 isimle yazar heleki kendi konularında basta kendisi yazar

Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1089
- Server Ip/DNS: cs.gokturkgaming.com
- Clan İsmi: ɢoĸтυrĸ
- İletişim:
Beyler şikayet bölümü kapalı bide Milet yasaklaninca size ne kari oluyor para fellanmi kazanıyorsunuz
bide adam da konuyu nerdeyse açginiı bilmiyor siz Ara gaz verionuz

Linklerini gizle |
-
ADOW Kardesım Bu Hellforce O klanı Yasaklatmak Içın elınden Gelenı Yaptı Ve Yasaklattı Buna Ragmen Yasaklı Kısıye Sunucu sahibi veriyor anladınmı simdi ?
Linklerini gizle |
-
Peki Ben bişi sorucam suana kadar hellforce bi klana saldırı yaptımı veyada baska bişi yaptım saldırı yapan kişiler arasında boss varmıydı sadece onları ts3lerinde barındırıyorduAho yazdı: Pzt Ara 31, 2018 6:38 pm ADOW Kardesım Bu Hellforce O klanı Yasaklatmak Içın elınden Gelenı Yaptı Ve Yasaklattı Buna Ragmen Yasaklı Kısıye Sunucu sahibi veriyor anladınmı simdi ?
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
- Clan İsmi: HellforceGaming
bu aho kardesımız 2 aydır klanımda isotcu yagız nickiyle ajan olarak sızmışdır dün kendisi klandan atılmışdır atılma sebebi ts3me saldıran kişilerle birlik olmasından ve klandan atıldıgı icin böle birşeye kalkışmıdır.. diceklerim bukadar GÜZEL VE İYİ SENE GECİRMENİZİN DİLEGİYLE HERKESİN YENİ YILI KUTLU OLSUN <3Aho yazdı: Pzt Ara 31, 2018 6:38 pm ADOW Kardesım Bu Hellforce O klanı Yasaklatmak Içın elınden Gelenı Yaptı Ve Yasaklattı Buna Ragmen Yasaklı Kısıye Sunucu sahibi veriyor anladınmı simdi ?
Linklerini gizle |
-
Aho attigin ssi bi kere daha inceledim adamin telefon numarasini ifsa etmissin ve bu forumda yasak bu turkiye kanunundada bi suç adam seni mahkemeye bile verebilir ve forumda yetkililer bu konusmayi gordilten sonra seni banliyabilir.
Linklerini gizle |