Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
ByPassage yazdı: Pzt Ara 31, 2018 6:12 pm
Birincisi Daha Dikkatli incelerseniz adamın özel üyesi var ikincisi yanlış bilmiyosam yasakladı olsa özel üye oldugu için sıkıntı olmuyor gözlük almanızı tavsiye ederim
Bayan üye vermek, cezalı üye, bilmem ne çocuğu vermek dahi yasak. Bilip bilmeden yorum yapmayalım.
tamam yasak ama karsımdaki insan insan gbi aramızdaki sorun çözmek ıcın geldi ve konusduk cıkdı dahada gelmedi neden bukadar abartılıyorkı neyse daha bişe yazmıcam
tsmde bukadar geliyorsun madem kendini gösterde çekim ts3 de konusalım madem göruyorsun herseyı gizli kimlikle deilde kendi kimliginle gel cünkü senin adınla tsmde görmedim herkes kendi işine baksın içimiz rahat varsa kanıtınız sunarsınız gereken yapılır
Teamspeak3 sunucundaki ahlak çervesi biraz kaymış, kendi nickimlede geldim küfür edildi çıktım.
nerden bileyim yalan atmadıgını varsa kanıtın at bana bende gerekeni yaparım burda şu sövdü bu sövdü die bişe yok iftira atmak kolay ..
Yav kardeşim sen git kızlara query ver, burda sana kanıtla ugraşamam kendi keyfin sıhhatin bilir. Burdaki kanıt sunacağım kişi varsa oda Ömer TELLİ'dir. Kanıtım olmadığı içinde susmakla yetiniyorum.
tsmde bukadar geliyorsun madem kendini gösterde çekim ts3 de konusalım madem göruyorsun herseyı gizli kimlikle deilde kendi kimliginle gel cünkü senin adınla tsmde görmedim herkes kendi işine baksın içimiz rahat varsa kanıtınız sunarsınız gereken yapılır
Teamspeak3 sunucundaki ahlak çervesi biraz kaymış, kendi nickimlede geldim küfür edildi çıktım.
Seninde kim odugun yakinda cikar
Valla ben benim server açıcam gelirsen tanışırız hatta bu akşam musaitsen ts3 sunucumada gelebilrisin. (Gerisine özelden devam edelim)
nerden bileyim yalan atmadıgını varsa kanıtın at bana bende gerekeni yaparım burda şu sövdü bu sövdü die bişe yok iftira atmak kolay ..
Yav kardeşim sen git kızlara query ver, burda sana kanıtla ugraşamam kendi keyfin sıhhatin bilir. Burdaki kanıt sunacağım kişi varsa oda Ömer TELLİ'dir. Kanıtım olmadığı içinde susmakla yetiniyorum.
kardesim sanane kime ne verirsem veririm sanane ve seni ne alaka ediyor bu kadar çekememezlik yapma hem sen kimsin senide tanımıyorum son 1 aydır forumda görüyorum seni sinirlendiriyorsunuz ya bilip bilmeden konusyorsun seninde 1 senedir duran biri olursa veririsin gel tsye kactane bayan quari bak
Senin de kim oldugun yakinda cikar
Çok iyi tanıdıgım biri ama kendi kimligiyle yazamiyor
Ayaz Hepyek yazdı: Pzt Ara 31, 2018 6:19 pm
kardesim sanane kime ne verirsem veririm sanane ve seni ne alaka ediyor bu kadar çekememezlik yapma hem sen kimsin senide tanımıyorum son 1 aydır forumda görüyorum seni sinirlendiriyorsunuz ya bilip bilmeden konusyorsun seninde 1 senedir duran biri olursa veririsin gel tsye kactane bayan quari bak
Kardeşim sana kolay gelsin "quari" lerin ile iyi forumlar gerisine özelden devam edelim bu konunun burdaki konu iyice başka yere çekildi.