TeamTR 's
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 18
TeamTR 's
Öncelikle Selamün Aleyküm, Ömer abim ve yetkili arkadaşlar çoğu arkadaşın bildiği üzere 2009 yılında kurulan çok büyük bir klanız. Biz Oyunu bıraktığımızda açılan TeamTR klanı ismini yasaklattırmıştır, ve ben TeamTR ismini sürdürmek istediğimden şöyle bir duyum aldım sonuna s eklediğimizde yasaklı olmuyormuşuz sanırım. Bende sizden hem soru hemde izin için bu konuyu paylaşıyorum, kesinlikle yasaklı falan değilim TeamTR nin yasaklanmadan 1 sene önceki kurucularındanım. İyi Forumlar.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
- İletişim:
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 18
TeamTR 's
Risk Değil ben sadece sordum eğer olmassa zaten başka clan ismiyle kurucağım ama baya bi adamım teamtryi bekliyorGozyasi` yazdı: Çrş Nis 18, 2018 11:02 pm Hiç riske girmeden yeni bir clan ismin bulsan nasıl olur ?
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
TeamTR 's
Ya bu nasıl bir klanmış arkadaş her önüne gelen klan nicki benim diyip sahipleniyor iyiki de yasaklanmış bu klan nicki
@Taha Demirbaş
@Yek'-ta
@PaZee
@Taha Demirbaş
@Yek'-ta
@PaZee
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
TeamTR 's
Sonuna "s" tagı getirince bir şey değişmeyecek, ne ala memleket derler sonra da kapatırlar. İmaparator için diyorsan İmparator CS Efsanesi onların ismi ve birden çok var o sunucu için yapacak bir şey yok. TeamTR ise yasaklılar topluluğu bence hiç yapma başka ismi yap.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 572
- Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: JackDaniel's
- İletişim:
TeamTR 's
TeamTR'nin asıl kurucularından olarak şu soruyu sorma ihtiyacı duyuyorum: siz kimsiniz?
2009'dansanız beni tanımanız gerekiyor ancak ben bu nickle bir kurucu tanımıyorum.
2009'dansanız beni tanımanız gerekiyor ancak ben bu nickle bir kurucu tanımıyorum.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
- İletişim:
TeamTR 's
Hayır Kardeşim TeamTr Klanı 1837 yılında kurulmuştur sen yanlış biliyorsun... Aslı o tarihe dayanıyor Enesçim..ENESIZM yazdı: Çrş Nis 18, 2018 11:09 pm Ya bu nasıl bir klanmış arkadaş her önüne gelen klan nicki benim diyip sahipleniyor iyiki de yasaklanmış bu klan nicki
@Taha Demirbaş
@Yek'-ta
@PaZee
Ne yazık ki Her geçen gün bir yenisi katılıyor TeamTr yi sahiplenmeye çalışan

Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: ForeSTR
TeamTR 's
Bende ForeSTR Ye çevirmek istiyorum bu klan isminde sorun varmıdır @Yek'-ta
Linklerini gizle |