TeamTR 's
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Clan İsmi: ForeSTR
TeamTR 's
Bu skintlimi ya @NoFeaR* a ait ama bilmiyorum kullanmam skinti olurmu?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: CooLMaTZee
TeamTR 's
Kim uyduruyor bunu yahu. Ozamn bende Alemdar's Gaming yapayım. Sonuna 's takısı gelince yasak yok diye birsey yok varsa ornek atBrooklynn yazdı: Çrş Nis 18, 2018 10:55 pm Öncelikle Selamün Aleyküm, Ömer abim ve yetkili arkadaşlar çoğu arkadaşın bildiği üzere 2009 yılında kurulan çok büyük bir klanız. Biz Oyunu bıraktığımızda açılan TeamTR klanı ismini yasaklattırmıştır, ve ben TeamTR ismini sürdürmek istediğimden şöyle bir duyum aldım sonuna s eklediğimizde yasaklı olmuyormuşuz sanırım. Bende sizden hem soru hemde izin için bu konuyu paylaşıyorum, kesinlikle yasaklı falan değilim TeamTR nin yasaklanmadan 1 sene önceki kurucularındanım. İyi Forumlar.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 572
- Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: JackDaniel's
- İletişim:
TeamTR 's
Kardeşim o ismi 2009'da biz 4 kişi (Levelsiz,Jacky*,anL*,Kasap) kurarken ne ruhla kurduk bi-habersiniz. Sonra yükselten kişiler ne ruhla yükselttiler bi-habersiniz. İsim sahibi olan ve benim ilk ortağım olan Jacky* Şahin'den izin almadan TeamTR ismi konusunda hak sahibi olmayı talep etmeyin lütfen. Ben asıl kurucusu olarak TeamTR'yi kurmamışken siz iki kez düşünün lütfen.CeLLaT* yazdı: Çrş Nis 18, 2018 11:48 pm Bende ForeSTR Ye çevirmek istiyorum bu klan isminde sorun varmıdır @Yek'-ta
En son Levelsiz tarafından Prş Nis 19, 2018 12:10 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
TeamTR 's
Hırsızlar çok be kardeşim.Levelsiz yazdı: Prş Nis 19, 2018 12:08 amKardeşim o ismi 2009'da biz 4 kişi (Levelsiz,Jacky*,anL*,Kasap) kurarken ne ruhla kurduk bi-habersiniz. Sonra yükselten kişiler ne ruhla yükselttiler bi-habersiniz. İsim sahibi olan ve benim ilk ortağım olan Jacky* Şahin'den izin almadan TeamTR ismi konusunda hak sahibi olmayı talep etmeyin lütfen.CeLLaT* yazdı: Çrş Nis 18, 2018 11:48 pm Bende ForeSTR Ye çevirmek istiyorum bu klan isminde sorun varmıdır @Yek'-ta
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 18
TeamTR 's
Alper Ve yasaklı tayfası kesinlike yoktur Eğer Kabul ederseniz alper ve tayfasını görürseniz beni kalıcı olarak yasaklıyınız.
Linklerini gizle |
-
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 18
TeamTR 's
Ben emin olmak için açmıştım kardeşim yine de teşekkürlerLive*to*P00L yazdı: Prş Nis 19, 2018 12:19 amKardeşim emin ol 's takısı ile yasak kalkmiyor senin o iş yaş.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Atlanta Clan