Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

TeamTR 's

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

CeLLaT*
Clan İsmi: ForeSTR

TeamTR 's

Mesaj gönderen CeLLaT* »

Bu skintlimi ya @NoFeaR* a ait ama bilmiyorum kullanmam skinti olurmu?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Live*to*P00L
Clan İsmi: CooLMaTZee

TeamTR 's

Mesaj gönderen Live*to*P00L »

Brooklynn yazdı: Çrş Nis 18, 2018 10:55 pm Öncelikle Selamün Aleyküm, Ömer abim ve yetkili arkadaşlar çoğu arkadaşın bildiği üzere 2009 yılında kurulan çok büyük bir klanız. Biz Oyunu bıraktığımızda açılan TeamTR klanı ismini yasaklattırmıştır, ve ben TeamTR ismini sürdürmek istediğimden şöyle bir duyum aldım sonuna s eklediğimizde yasaklı olmuyormuşuz sanırım. Bende sizden hem soru hemde izin için bu konuyu paylaşıyorum, kesinlikle yasaklı falan değilim TeamTR nin yasaklanmadan 1 sene önceki kurucularındanım. İyi Forumlar.
Kim uyduruyor bunu yahu. Ozamn bende Alemdar's Gaming yapayım. Sonuna 's takısı gelince yasak yok diye birsey yok varsa ornek at

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Levelsiz
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: JackDaniel's
İletişim:

TeamTR 's

Mesaj gönderen Levelsiz »

CeLLaT* yazdı: Çrş Nis 18, 2018 11:48 pm Bende ForeSTR Ye çevirmek istiyorum bu klan isminde sorun varmıdır @Yek'-ta
Kardeşim o ismi 2009'da biz 4 kişi (Levelsiz,Jacky*,anL*,Kasap) kurarken ne ruhla kurduk bi-habersiniz. Sonra yükselten kişiler ne ruhla yükselttiler bi-habersiniz. İsim sahibi olan ve benim ilk ortağım olan Jacky* Şahin'den izin almadan TeamTR ismi konusunda hak sahibi olmayı talep etmeyin lütfen. Ben asıl kurucusu olarak TeamTR'yi kurmamışken siz iki kez düşünün lütfen.
En son Levelsiz tarafından Prş Nis 19, 2018 12:10 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Live*to*P00L

TeamTR 's

Levelsiz yazdı: Prş Nis 19, 2018 12:08 am
CeLLaT* yazdı: Çrş Nis 18, 2018 11:48 pm Bende ForeSTR Ye çevirmek istiyorum bu klan isminde sorun varmıdır @Yek'-ta
Kardeşim o ismi 2009'da biz 4 kişi (Levelsiz,Jacky*,anL*,Kasap) kurarken ne ruhla kurduk bi-habersiniz. Sonra yükselten kişiler ne ruhla yükselttiler bi-habersiniz. İsim sahibi olan ve benim ilk ortağım olan Jacky* Şahin'den izin almadan TeamTR ismi konusunda hak sahibi olmayı talep etmeyin lütfen.
Hırsızlar çok be kardeşim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Brooklynn

TeamTR 's

Mesaj gönderen Brooklynn »

Yek'-ta yazdı: Çrş Nis 18, 2018 11:31 pm alper ve tayfası teamtr isminde ısrarcı demek ki.
Alper Ve yasaklı tayfası kesinlike yoktur Eğer Kabul ederseniz alper ve tayfasını görürseniz beni kalıcı olarak yasaklıyınız.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Live*to*P00L

TeamTR 's

Brooklynn yazdı: Prş Nis 19, 2018 12:14 am
Yek'-ta yazdı: Çrş Nis 18, 2018 11:31 pm alper ve tayfası teamtr isminde ısrarcı demek ki.
Alper Ve yasaklı tayfası kesinlike yoktur Eğer Kabul ederseniz alper ve tayfasını görürseniz beni kalıcı olarak yasaklıyınız.
Kardeşim emin ol 's takısı ile yasak kalkmiyor senin o iş yaş.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Brooklynn

TeamTR 's

Mesaj gönderen Brooklynn »

Live*to*P00L yazdı: Prş Nis 19, 2018 12:19 am
Kardeşim emin ol 's takısı ile yasak kalkmiyor senin o iş yaş.
Ben emin olmak için açmıştım kardeşim yine de teşekkürler

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

sizofrenresul
Clan İsmi: Atlanta Clan

TeamTR 's

Mesaj gönderen sizofrenresul »

Ne Alpermiş kardeş bıktık şu adamdan da klanından da.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

TeamTR 's

Mesaj gönderen Yek'-ta »

yalan :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli