Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Sunucuya Otomatik Bağlanma Virüsü

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
The​ Professiona͏l
Server Ip/DNS: 213.238.173.53
Clan İsmi: World War'Z
İletişim:

Mesaj gönderen The​ Professiona͏l »

"Bir zamanlar csdurağında panelde hazır gelen bir eklenti vardı kullanıcıların .cfg dosyalarının içeriğini değiştirerek oyuna girişte otomatik olarak sunucuya bağlanmasını sağlayan bir çeşit virüs gönderiyordu... Bu yöntem şuanda çalışır durumda mı yoksa çalıştığı halde çeşitli sebeplerle kaldırıldı mı? ve karşı tarafın dosyalarına müdahale edilmenin imkansız olduğunu sanıyordum bu nasıl mümkün bilgisi olanlar yazabilir mi?"

(Konu neden silinenlere taşındı anlamadım ben bir yardım konusu açtım ve henüz çözüldüğünü belirtmedim ve aykırı bir durum olduğunu da sanmıyorum herkes farklı bir yorumda bulunmuş mağduriyetini dile getirmiş ben koruma aşmaya falan çalışmıyorum benim yapmaya çalıştığım illegal bir yönlendirme yapmak değil karşı tarafın dosyasına erişmenin nasıl mümkün olduğunu öğrenmekti sadece bu konu hakkında bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Slowhacking'e belli bir noktaya kadar izin verilmekte.
Bu kişinin tuşunu bindlemekten bile kötü bir şey olduğu için izin verilmemekte

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
The​ Professiona͏l
İletişim:

Ömer TELLİ yazdı:Slowhacking'e belli bir noktaya kadar izin verilmekte.
Bu kişinin tuşunu bindlemekten bile kötü bir şey olduğu için izin verilmemekte
Bence ne konuda kullanıldığına bağlı olarak iyi yada kötü olarak değerlendirebiliriz... Karşı tarafın dosyalarına ne derecede erişim mümkün bilmiyorum fakat şuanda kendi kullandığım çok etkili bir yasak eklentisi var karşı taraf csyi silmeden sunucuya girmesi neredeyse imkansız fakat kullanım alanı çok dar ve paylaşımda bulunsam hiçbir etkisi kalmaz herkes yöntemi öğrenir... bu yöntem karşı tarafa gönderilen bir veri sayesinde çalıştığı için belki de slowhack'ı kullanarak kalıcı ve etkili bir yasak koruması yapılabilir diye düşündüm tabi ne derece erişim var onu bilseydim nasıl yapılacağı hakkında da belki bir kaç öneri sunabilirdim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ahmetsencanx2

Mesaj gönderen ahmetsencanx2 »

The​ Professiona͏l yazdı:"Bir zamanlar csdurağında panelde hazır gelen bir eklenti vardı kullanıcıların .cfg dosyalarının içeriğini değiştirerek oyuna girişte otomatik olarak sunucuya bağlanmasını sağlayan bir çeşit virüs gönderiyordu... Bu yöntem şuanda çalışır durumda mı yoksa çalıştığı halde çeşitli sebeplerle kaldırıldı mı? ve karşı tarafın dosyalarına müdahale edilmenin imkansız olduğunu sanıyordum bu nasıl mümkün bilgisi olanlar yazabilir mi?"

(Konu neden silinenlere taşındı anlamadım ben bir yardım konusu açtım ve henüz çözüldüğünü belirtmedim ve aykırı bir durum olduğunu da sanmıyorum herkes farklı bir yorumda bulunmuş mağduriyetini dile getirmiş ben koruma aşmaya falan çalışmıyorum benim yapmaya çalıştığım illegal bir yönlendirme yapmak değil karşı tarafın dosyasına erişmenin nasıl mümkün olduğunu öğrenmekti sadece bu konu hakkında bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim)
Bu dediğin olay csdurağında mevcut değil. Fakat csdurağının exesi ile giriş yaparsan seni direkmen 213.238.173.159 ipsine giriş yaptırır o ipdende diğer iplere oyuncu yönlendiriliyor diye biliyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

undead52

Mesaj gönderen undead52 »

Client dosyalarina oyuncu dokunmadiktan sonra dokunmak mümkün değil indirilebilien dosyalarda burada açıklanmış,ancak config dosyasinin içine kod ekleyebilirsin başka bir şey mümkün olacagini sanmiyorum.

Slowhacking steam oyunculari icin otomatik olarak engelli fakat buda kırılabiliyor, Kırsan bile gönderebileceğin şeyler konsol komutlari.

Kod: Tümünü seç

When a client connects they will start downloading these files.  The client's download speed/bandwidth is throttled according to their rate.  This will not replace any files that are currently on the client's machine.

There are seven valid file types for this:
	Maps (.bsp)
	Textures (.wad)
	Models (.mdl)
	Sprites (.spr)
	Bitmaps (.bmp)
	Sound files (.wav)
	Targas (.tga)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
The​ Professiona͏l
İletişim:

undead52 yazdı:Client dosyalarina oyuncu dokunmadiktan sonra dokunmak mümkün değil indirilebilien dosyalarda burada açıklanmış,ancak config dosyasinin içine kod ekleyebilirsin başka bir şey mümkün olacagini sanmiyorum.

When a client connects they will start downloading these files.  The client's download speed/bandwidth is throttled according to their rate.  This will not replace any files that are currently on the client's machine.

Maps (.bsp)
	Textures (.wad)
	Models (.mdl)
	Sprites (.spr)
	Bitmaps (.bmp)
	Sound files (.wav)
	Targas (.tga)
İşte config dosyasına "connect" komutunun nasıl yazıldığını bilmek belki yeni kapılar aralayabilirdi bize

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

MehmetReis-
Server Ip/DNS: cs121.csduragi.com
Clan İsmi: Nationals

Mesaj gönderen MehmetReis- »

The​ Professiona͏l yazdı:
undead52 yazdı:Client dosyalarina oyuncu dokunmadiktan sonra dokunmak mümkün değil indirilebilien dosyalarda burada açıklanmış,ancak config dosyasinin içine kod ekleyebilirsin başka bir şey mümkün olacagini sanmiyorum.

Maps (.bsp)
	Textures (.wad)
	Models (.mdl)
	Sprites (.spr)
	Bitmaps (.bmp)
	Sound files (.wav)
	Targas (.tga)
İşte config dosyasına "connect" komutunun nasıl yazıldığını bilmek belki yeni kapılar aralayabilirdi bize
@Fatih ~ EjderYa biliyor diye biliyorum bu konuyu konuşmuştuk onunla.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

undead52

Mesaj gönderen undead52 »

The​ Professiona͏l yazdı:

Maps (.bsp)
	Textures (.wad)
	Models (.mdl)
	Sprites (.spr)
	Bitmaps (.bmp)
	Sound files (.wav)
	Targas (.tga)
Bunu zaten şu anda yapabilirsiniz csduragi serverlarinda.Ben bunu zaten kirdim ve test ettimde ,derleme yapmadan .amxx atmakda mümkündür.Fakat böyle bir şeyi forumda paylaşmayacagim. Özellike config dosyasinda connect komudu atilmasini asla.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Fatih ~ EjderYa
İletişim:

Mesaj gönderen Fatih ~ EjderYa »

Bu engelli durumda. Yoksa Ben bu kapıyı aralamayı bırak yarmış geçmiştim kardeşim :D
Eğer bu engelli olmasa. Karşı oyuncunun radarlarını para görünüm stillerini ve daha bir çok şeyi rahatlıkla değiştirebilirim.
aynı zamanda çok güzel eklentilere imza atılınabilineceği kadarda tehlikeli

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
The​ Professiona͏l
İletişim:

Fatih ~ EjderYa yazdı:Bu engelli durumda. Yoksa Ben bu kapıyı aralamayı bırak yarmış geçmiştim kardeşim :D
Eğer bu engelli olmasa. Karşı oyuncunun radarlarını para görünüm stillerini ve daha bir çok şeyi rahatlıkla değiştirebilirim.
aynı zamanda çok güzel eklentilere imza atılınabilineceği kadarda tehlikeli
o kadarda değil canım her dosyayı değiştirecek değiliz : )

Csdurağı bir zamanlar panelden açılabilen bir eklenti sunuyordu bu eklenti aktif olduğunda sunucunuza giren kişilerin autoexec.cfg, userconfig.cfg, server.cfg, hatta en alakasız cfglere dahii connect (en son girdiğin sunucunun ipsi) şeklinde komut yazdırabiliyordu.... Neyse aklımın bir köşesinde kalsın bakalım şimdilik ilerde belki bir gelişme olur

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli