Sunucuya Otomatik Bağlanma Virüsü
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Bu konuda bir adım bile gelişme olmaz emin ol : )
Çünkü bu olay olursa sunucuların değil oyuncuların kendi efektlerini değiştirme gibi olaylar devreye girecek. Bu sebeple oyuncuların csleri sürekli hata verecek. yani bu sadece basit bir örnek
Çünkü bu olay olursa sunucuların değil oyuncuların kendi efektlerini değiştirme gibi olaylar devreye girecek. Bu sebeple oyuncuların csleri sürekli hata verecek. yani bu sadece basit bir örnek
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 524
- Server Ip/DNS: 213.238.173.53
- Clan İsmi: World War'Z
- İletişim:
Benim öğrenmek istediğim karşı tarafın dosyalarına bütünüyle erişim değil sadece cfg dosyasına nasıl connect komutunun yazdıldığını bilmem kafiiFatih ~ EjderYa yazdı:Bu konuda bir adım bile gelişme olmaz emin ol : )
Linklerini gizle |
-
Ne istediginize dikkat edin.The Professiona͏l yazdı:Benim öğrenmek istediğim karşı tarafın dosyalarına bütünüyle erişim değil sadece cfg dosyasına nasıl connect komutunun yazdıldığını bilmem kafiiFatih ~ EjderYa yazdı:Bu konuda bir adım bile gelişme olmaz emin ol : )
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Dostum connect komutu sadece bir örnek konuyu takip etmiyorsun sanırım ben sadece bunun nasıl mümkün olduğunu öğrenmek istiyordumundead52 yazdı:Ne istediginize dikkat edin.The Professiona͏l yazdı:Benim öğrenmek istediğim karşı tarafın dosyalarına bütünüyle erişim değil sadece cfg dosyasına nasıl connect komutunun yazdıldığını bilmem kafiiFatih ~ EjderYa yazdı:Bu konuda bir adım bile gelişme olmaz emin ol : )
Linklerini gizle |
-
The Professiona͏l yazdı:Dostum connect komutu sadece bir örnek konuyu takip etmiyorsun sanırım ben sadece bunun nasıl mümkün olduğunu öğrenmek istiyordumundead52 yazdı:Ne istediginize dikkat edin.The Professiona͏l yazdı:
Benim öğrenmek istediğim karşı tarafın dosyalarına bütünüyle erişim değil sadece cfg dosyasına nasıl connect komutunun yazdıldığını bilmem kafii
Kod: Tümünü seç
motdfile autoconfig.CFG
motd_write "connect *******"
Linklerini gizle |
-
benim bildiğim böyle farklı tarzları varsa bilmiyorum 

Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Benim anladığım @The Professiona͏l oyuncunun herhangi bir dosyasına kullanılmayan bi komut yazdıracak ve bu komuta adamı banlarken değer verdirip quitletecek verdirdigi deger kayıtlı kalacak ve oyuncu modem resleyip gelsede eklenti o değiştirdiği değerleri kontrol edecek ve normalde olması gereken değilse svye almayacak siz connecte bağlı kalmayın ozelden veya burdan kişinin cstrikesinde herhangi bi dosya actirma ve icine istedigi değeri yazdırma veya hali hazırla bi dosyasına bi kod ekletme imkanın nasıl olduğunu söyleyin gerisini o halledecek.
Benim anladığım budur bilmem ne kadar doğru anladım ve doğru anlattım.
Linklerini gizle |
-
Eğer böyle bir şey yaparsa ilk başlarda işe yarar fakat bunu farkeden oyuncular bu dosyayip silip oyuna yeni isimile girebilecekler.Tam tersi daha kötü olur, Adminler onceki oyuncu olup olmadigini anlayamazlar.bybulut55 yazdı:Benim anladığım @The Professiona͏l oyuncunun herhangi bir dosyasına kullanılmayan bi komut yazdıracak ve bu komuta adamı banlarken değer verdirip quitletecek verdirdigi deger kayıtlı kalacak ve oyuncu modem resleyip gelsede eklenti o değiştirdiği değerleri kontrol edecek ve normalde olması gereken değilse svye almayacak siz connecte bağlı kalmayın ozelden veya burdan kişinin cstrikesinde herhangi bi dosya actirma ve icine istedigi değeri yazdırma veya hali hazırla bi dosyasına bi kod ekletme imkanın nasıl olduğunu söyleyin gerisini o halledecek.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Evet buna benzer şeyler düşünüyordum @ahmetsencanx2'ın verdiği örnekten yola çıkarak ufak bir araştırma yaptım sanırım artık pek çalışmayan bir yöntem az önce oyu....yö.....isinden bir sunucuya girdim ve aynı şekilde otomatik giriş için virüs atmayı denedi fakat işe yaramadı "Slowhacking rejected for" gibi uyarılar geldi konsola... query_client_cvar komutu non-steam oyuncular için geçiyor olsaydı bunlara hiç gerek kalmaz bu eklenti işimizi fazlasıyla görürdü; silinmis-konular/musallat-yasak-t21235.htmlbybulut55 yazdı:Benim anladığım @The Professiona͏l oyuncunun herhangi bir dosyasına kullanılmayan bi komut yazdıracak ve bu komuta adamı banlarken değer verdirip quitletecek verdirdigi deger kayıtlı kalacak ve oyuncu modem resleyip gelsede eklenti o değiştirdiği değerleri kontrol edecek ve normalde olması gereken değilse svye almayacak siz connecte bağlı kalmayın ozelden veya burdan kişinin cstrikesinde herhangi bi dosya actirma ve icine istedigi değeri yazdırma veya hali hazırla bi dosyasına bi kod ekletme imkanın nasıl olduğunu söyleyin gerisini o halledecek.
Konu kilitlenebilir
Linklerini gizle |