Yeni panel 15Tatil sonunda denmişti şikayet bölümünün açılması ile de kokuları gelmeye başladı onunla beraber topluca gelsin en iyisi.Taha Demirbaş yazdı: Pzr Oca 27, 2019 2:14 pmÖmer Bey ile nasıl paylaşılacağını konuşuyoruz.ADOW yazdı: Pzr Oca 27, 2019 1:13 pmFaileyetemı yada ne zaman gecek 2 3 gun degınız suan yada yarınmı gelcek fazla meraketımdeTaha Demirbaş yazdı: Pzr Oca 27, 2019 12:52 pm
Kullanmaları için ya sma yı düzenleyecekler yada baştan yazacaklar.![]()
Sunuculara Özel Admin Paneli Projesi
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
[CSD Dev. Team.] Sunuculara Özel Admin Paneli Projesi
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Şuanda panelden hariç geleceği üzerinde bir karar var. Anlık değişebiliyor. Bu gün son hataları fixlendi.Dragan Ratkoviç yazdı: Pzt Oca 28, 2019 1:06 amYeni panel 15Tatil sonunda denmişti şikayet bölümünün açılması ile de kokuları gelmeye başladı onunla beraber topluca gelsin en iyisi.Taha Demirbaş yazdı: Pzr Oca 27, 2019 2:14 pmÖmer Bey ile nasıl paylaşılacağını konuşuyoruz.ADOW yazdı: Pzr Oca 27, 2019 1:13 pm
Faileyetemı yada ne zaman gecek 2 3 gun degınız suan yada yarınmı gelcek fazla meraketımde![]()
Sistemin güvenilir olması için bekletmemiz gerekiyor. Fazla birşey kalmadı...
Linklerini gizle |
-
Sistem açık kaynaklımı olacak yoksa bir şekilde sizdenmi faydalanacağız ?
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Dağıtım olacağı zaman kararlaştırılacak. Büyük ihtimal sıraya girip bilgi verip kurulum yapılabilir. Yada tamamen açık kod paylaşımı olabilir. Düşüncem açık paylaşım.MrFoTo yazdı: Çrş Oca 30, 2019 12:56 am Sistem açık kaynaklımı olacak yoksa bir şekilde sizdenmi faydalanacağız ?
Linklerini gizle |
-
Açık paylaşım olursa herkes yararlanabilir yoksa çekinen çok olucaktır bekliyoruz...
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: ts3.quanaril.com
- Clan İsmi: 'My heart.'
- İletişim:
Açık kaynak vermek yerine siteden erişim yapsak ve server listesinden server seçip rcon şifresi girdiğimizde admin panele girse nasıl olur? Veyahutta csdurağı panelinden admin panel ayarları yapıp oradan kullanıcı adı şifre oluşturup kullanıcı adı şifreyle de girebiliriz.Taha Demirbaş yazdı: Çrş Oca 30, 2019 1:03 amDağıtım olacağı zaman kararlaştırılacak. Büyük ihtimal sıraya girip bilgi verip kurulum yapılabilir. Yada tamamen açık kod paylaşımı olabilir. Düşüncem açık paylaşım.MrFoTo yazdı: Çrş Oca 30, 2019 12:56 am Sistem açık kaynaklımı olacak yoksa bir şekilde sizdenmi faydalanacağız ?
Açık kaynak verseniz de sorun olmaz bence çünkü tanınan 2-3 sunucu ismi var ve bu tanınan sunucuların dosyaları çalıp kendi serverlerine yapacaklarını sanmıyorum çalarlarsa herkes csdurağından çalıntı yaptığını bilir.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Proje Csduragi Dev. Team Etiketi ile çıksada csdurağı paneli ile birlikte verilmeyecek. Belki anlaşma olmaz ise Csduragi Dev. Team Yazısı bile kalkabilir. Bazı nedenlerden dolayı geciktirdik.mustafavevo yazdı: Çrş Oca 30, 2019 1:37 amAçık kaynak vermek yerine siteden erişim yapsak ve server listesinden server seçip rcon şifresi girdiğimizde admin panele girse nasıl olur? Veyahutta csdurağı panelinden admin panel ayarları yapıp oradan kullanıcı adı şifre oluşturup kullanıcı adı şifreyle de girebiliriz.Taha Demirbaş yazdı: Çrş Oca 30, 2019 1:03 amDağıtım olacağı zaman kararlaştırılacak. Büyük ihtimal sıraya girip bilgi verip kurulum yapılabilir. Yada tamamen açık kod paylaşımı olabilir. Düşüncem açık paylaşım.MrFoTo yazdı: Çrş Oca 30, 2019 12:56 am Sistem açık kaynaklımı olacak yoksa bir şekilde sizdenmi faydalanacağız ?
Açık kaynak verseniz de sorun olmaz bence çünkü tanınan 2-3 sunucu ismi var ve bu tanınan sunucuların dosyaları çalıp kendi serverlerine yapacaklarını sanmıyorum çalarlarsa herkes csdurağından çalıntı yaptığını bilir.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Proje paketleme aşamasında...
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Başarılı bir çalışma lakin üstteki arkadaşın dediği olaya katılıyorum. csduragi.com/yetsis şeklinde açılarak havuz CSD bünyesinde tapulanabilir. Rcon ile bağlantı olacağından zaten sorun vs. olacağını zannetmiyorum. Bu tabii benim görüşüm sizin de kendi aranızda nedenleriniz vardır.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Anlatamıyorum galiba.. Proje içerisinde csd nin bir sorumluluğu yoktur. Bu demek oluyor ki şuanda proje csd panellerinde çıkmayacak. Proje Ömer bey'in isteği üzerine yazıldı. Fakat özelleştirme çalışması yapılabilir. Fakat şuanda panel ile birleştirilmesi planlarda yok.
Linklerini gizle |