Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Sunuculara Özel Admin Paneli Projesi

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Dragan Ratkoviç

[CSD Dev. Team.] Sunuculara Özel Admin Paneli Projesi

Mesaj gönderen Dragan Ratkoviç »

Taha Demirbaş yazdı: Pzr Oca 27, 2019 2:14 pm
ADOW yazdı: Pzr Oca 27, 2019 1:13 pm
Taha Demirbaş yazdı: Pzr Oca 27, 2019 12:52 pm

Kullanmaları için ya sma yı düzenleyecekler yada baştan yazacaklar.
Faileyetemı yada ne zaman gecek 2 3 gun degınız suan yada yarınmı gelcek fazla meraketımde :)
Ömer Bey ile nasıl paylaşılacağını konuşuyoruz.
Yeni panel 15Tatil sonunda denmişti şikayet bölümünün açılması ile de kokuları gelmeye başladı onunla beraber topluca gelsin en iyisi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Taha Demirbaş
İletişim:

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Dragan Ratkoviç yazdı: Pzt Oca 28, 2019 1:06 am
Taha Demirbaş yazdı: Pzr Oca 27, 2019 2:14 pm
ADOW yazdı: Pzr Oca 27, 2019 1:13 pm

Faileyetemı yada ne zaman gecek 2 3 gun degınız suan yada yarınmı gelcek fazla meraketımde :)
Ömer Bey ile nasıl paylaşılacağını konuşuyoruz.
Yeni panel 15Tatil sonunda denmişti şikayet bölümünün açılması ile de kokuları gelmeye başladı onunla beraber topluca gelsin en iyisi.
Şuanda panelden hariç geleceği üzerinde bir karar var. Anlık değişebiliyor. Bu gün son hataları fixlendi.
Sistemin güvenilir olması için bekletmemiz gerekiyor. Fazla birşey kalmadı...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

MrFoTo

Mesaj gönderen MrFoTo »

Sistem açık kaynaklımı olacak yoksa bir şekilde sizdenmi faydalanacağız ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Taha Demirbaş
İletişim:

MrFoTo yazdı: Çrş Oca 30, 2019 12:56 am Sistem açık kaynaklımı olacak yoksa bir şekilde sizdenmi faydalanacağız ?
Dağıtım olacağı zaman kararlaştırılacak. Büyük ihtimal sıraya girip bilgi verip kurulum yapılabilir. Yada tamamen açık kod paylaşımı olabilir. Düşüncem açık paylaşım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

MrFoTo

Mesaj gönderen MrFoTo »

Açık paylaşım olursa herkes yararlanabilir yoksa çekinen çok olucaktır bekliyoruz...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

mustafavevo
Server Ip/DNS: ts3.quanaril.com
Clan İsmi: 'My heart.'
İletişim:

Mesaj gönderen mustafavevo »

Taha Demirbaş yazdı: Çrş Oca 30, 2019 1:03 am
MrFoTo yazdı: Çrş Oca 30, 2019 12:56 am Sistem açık kaynaklımı olacak yoksa bir şekilde sizdenmi faydalanacağız ?
Dağıtım olacağı zaman kararlaştırılacak. Büyük ihtimal sıraya girip bilgi verip kurulum yapılabilir. Yada tamamen açık kod paylaşımı olabilir. Düşüncem açık paylaşım.
Açık kaynak vermek yerine siteden erişim yapsak ve server listesinden server seçip rcon şifresi girdiğimizde admin panele girse nasıl olur? Veyahutta csdurağı panelinden admin panel ayarları yapıp oradan kullanıcı adı şifre oluşturup kullanıcı adı şifreyle de girebiliriz.

Açık kaynak verseniz de sorun olmaz bence çünkü tanınan 2-3 sunucu ismi var ve bu tanınan sunucuların dosyaları çalıp kendi serverlerine yapacaklarını sanmıyorum çalarlarsa herkes csdurağından çalıntı yaptığını bilir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Taha Demirbaş
İletişim:

mustafavevo yazdı: Çrş Oca 30, 2019 1:37 am
Taha Demirbaş yazdı: Çrş Oca 30, 2019 1:03 am
Açık kaynak vermek yerine siteden erişim yapsak ve server listesinden server seçip rcon şifresi girdiğimizde admin panele girse nasıl olur? Veyahutta csdurağı panelinden admin panel ayarları yapıp oradan kullanıcı adı şifre oluşturup kullanıcı adı şifreyle de girebiliriz.

Açık kaynak verseniz de sorun olmaz bence çünkü tanınan 2-3 sunucu ismi var ve bu tanınan sunucuların dosyaları çalıp kendi serverlerine yapacaklarını sanmıyorum çalarlarsa herkes csdurağından çalıntı yaptığını bilir.
Proje Csduragi Dev. Team Etiketi ile çıksada csdurağı paneli ile birlikte verilmeyecek. Belki anlaşma olmaz ise Csduragi Dev. Team Yazısı bile kalkabilir. Bazı nedenlerden dolayı geciktirdik.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Taha Demirbaş
İletişim:

Proje paketleme aşamasında...
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Gezer

Mesaj gönderen Gezer »

Taha Demirbaş yazdı: Prş Oca 31, 2019 1:46 am Proje paketleme aşamasında...
Başarılı bir çalışma lakin üstteki arkadaşın dediği olaya katılıyorum. csduragi.com/yetsis şeklinde açılarak havuz CSD bünyesinde tapulanabilir. Rcon ile bağlantı olacağından zaten sorun vs. olacağını zannetmiyorum. Bu tabii benim görüşüm sizin de kendi aranızda nedenleriniz vardır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Taha Demirbaş
İletişim:

Anlatamıyorum galiba.. Proje içerisinde csd nin bir sorumluluğu yoktur. Bu demek oluyor ki şuanda proje csd panellerinde çıkmayacak. Proje Ömer bey'in isteği üzerine yazıldı. Fakat özelleştirme çalışması yapılabilir. Fakat şuanda panel ile birleştirilmesi planlarda yok.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli