Sunuculara Özel Admin Paneli Projesi
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
[CSD Dev. Team.] Sunuculara Özel Admin Paneli Projesi
Mevcut bakiyesi yazabilir.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Ekranın sağ tarafında yazmakta
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Yanlış okumusum ama kurucu yerine Sistem Yöneticisi vs. yazsa bana göre daha hoş olurdu.Taha Demirbaş yazdı: Cmt Oca 26, 2019 11:03 pm Bu resimdeki Taha Kurucu Yazan bölüme neler gelebilir ? Sizden de fikir almak istedim.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
- İletişim:
@ShooTeR a katiliyorum. Yönetici yazmalı.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Oradaki yazıyı değişebilir. O Kurucu Yetkilinin Yetki grubunun ismi. Yetki Grupları ile yetkilileri sınıflandırıyor sistem.ShooTeR yazdı: Pzr Oca 27, 2019 12:02 amYanlış okumusum ama kurucu yerine Sistem Yöneticisi vs. yazsa bana göre daha hoş olurdu.Taha Demirbaş yazdı: Cmt Oca 26, 2019 11:03 pm Bu resimdeki Taha Kurucu Yazan bölüme neler gelebilir ? Sizden de fikir almak istedim.
+ Yanlış anlamışsınız. Oradaki bölüme nasıl bir şey koysak onu sormuştum
Linklerini gizle |
-
CSD ata sözü diyorum hala.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs7.csduragi.com
- Clan İsmi: LeadeR Gaming
web hostumuza kurulabilecekse açık kaynak kodlu olacaktir buda diğer sunucuların kullanmasıni saglar csdye özel olması daha mantıklı
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Kullanmaları için ya sma yı düzenleyecekler yada baştan yazacaklar.LSR yazdı: Pzr Oca 27, 2019 3:26 am web hostumuza kurulabilecekse açık kaynak kodlu olacaktir buda diğer sunucuların kullanmasıni saglar csdye özel olması daha mantıklı
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1089
- Server Ip/DNS: cs.gokturkgaming.com
- Clan İsmi: ɢoĸтυrĸ
- İletişim:
Faileyetemı yada ne zaman gecek 2 3 gun degınız suan yada yarınmı gelcek fazla meraketımdeTaha Demirbaş yazdı: Pzr Oca 27, 2019 12:52 pmKullanmaları için ya sma yı düzenleyecekler yada baştan yazacaklar.LSR yazdı: Pzr Oca 27, 2019 3:26 am web hostumuza kurulabilecekse açık kaynak kodlu olacaktir buda diğer sunucuların kullanmasıni saglar csdye özel olması daha mantıklı

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Ömer Bey ile nasıl paylaşılacağını konuşuyoruz.ADOW yazdı: Pzr Oca 27, 2019 1:13 pmFaileyetemı yada ne zaman gecek 2 3 gun degınız suan yada yarınmı gelcek fazla meraketımdeTaha Demirbaş yazdı: Pzr Oca 27, 2019 12:52 pmKullanmaları için ya sma yı düzenleyecekler yada baştan yazacaklar.LSR yazdı: Pzr Oca 27, 2019 3:26 am web hostumuza kurulabilecekse açık kaynak kodlu olacaktir buda diğer sunucuların kullanmasıni saglar csdye özel olması daha mantıklı![]()
Linklerini gizle |