CS 1.6 Sunucu İsmi
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 4
CS 1.6 Sunucu İsmi
Merhabalar, ben Emir. cs13.csduragi.com adresinin sahibiyim.
Sunucudaki fazla aşırı birikmiş RAM ihtiyacı, eklenti kirliliği için sunucuyu ilk günki haline getirdim. Lakin sunucunun ismi değişti ilk aldığım vaziyete geldi. Eklentileri vesaire her şeyi sıfırdan kurdum sadece ismi kaldı. Bu ismi kendiliğimden değiştirirsem sunucunun banlanacağını belirttiler. Sunucuda yönlendirme var ve ön IP sunucu isminin bu şekilde kalmasını istemiyorum. Bir seferliğe mahsus isim değişikliği hakkı talep ediyorum yöneticilerden..
Sunucudaki fazla aşırı birikmiş RAM ihtiyacı, eklenti kirliliği için sunucuyu ilk günki haline getirdim. Lakin sunucunun ismi değişti ilk aldığım vaziyete geldi. Eklentileri vesaire her şeyi sıfırdan kurdum sadece ismi kaldı. Bu ismi kendiliğimden değiştirirsem sunucunun banlanacağını belirttiler. Sunucuda yönlendirme var ve ön IP sunucu isminin bu şekilde kalmasını istemiyorum. Bir seferliğe mahsus isim değişikliği hakkı talep ediyorum yöneticilerden..
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CS65.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: Respawn
CS 1.6 Sunucu İsmi
Bahsettiğin olay klan adın için geçerli bu ismi değiştirebilirsin.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 4
CS 1.6 Sunucu İsmi
Aynı şekilde ekipçe bir karar alıp klan ismini de değiştirme kararı aldık. Çünkü önceden kullandığımız klan ismi farklı bir klan tarafından kullanılıyormuş. Onların devamı zannettiler bizi bu yüzden her şeyi sıfırdan kurup, isimleri sıfırdan değiştirdim.
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5457
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
CS 1.6 Sunucu İsmi
Sıfırlama ile gelen CSDuragi.com|vCore|FullMod ismini yalnızca sunucunuyu kiralarken koyduğunuz ilk günkü clan tagı ile değiştirebilirsiniz.
Farklı bir tag yapamazsınız
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 21
CS 1.6 Sunucu İsmi
Ömer bey adam küfürlü içerik falan koymuyorsa aksi bir durum yoksa neden karışıyorsunuz ki server ismine istedigi clan ismini koyar siz paranızı alıyormusunuz ona bakın bence bu saçma ve katı kurallar yüzünden insanları csduragindan sogutuyorsunuz benim düşüncem tarafsız bir yorumcuyum diğer saçma kurallarda yok ts3 başka yerden alamazsınız yok başka firmadan serveriniz olamaz saçma buluyorum bunları benim düşüncem budur katı kurallar koyacagınıza güncellemeye açık olun csduragindan sogutmayin insanlariÖmer TELLİ yazdı: Pzt Oca 13, 2025 5:21 pm Sıfırlama ile gelen |vCore|FullMod ismini yalnızca sunucunuyu kiralarken koyduğunuz ilk günkü clan tagı ile değiştirebilirsiniz.
Linklerini gizle |
-
CS 1.6 Sunucu İsmi
"Benim düşüncem ve tarafsız bir yorumcuyum" diyerek belirtilen kuralların "saçma" olduğunu söylemek yerine "acaba bu kurallar neden var, ne zaman ve ne için koyuldu, böyle şeylerin olması csdye ne katıyor ne gibi bir kârı var, burada amaç ne" diye kendi kendinizi bir sorgularsanız aklınızdaki tüm bu düşüncelerin gideceğine inanıyorum.
Şayet aklınıza bir şey gelmiyor ise açıklamalarını ben size yapayım.
Devir işlemlerinin neredeyse tamamının önüne geçildi,
Devir işlemleri esnasında yaşanan dolandırıcılık durumlarının neredeyse tamamının önüne geçildi,
İlk ip adreslerini almak için milletin birbirini yediği dönemlerde, "gelin parayı siz bana atın, ben csdye yükleyeyim sunucuyu uzatayım, alın sunucuyu siz oynayın" diyen bir çok kişinin önüne geçildi.
Bu ve bunun gibi gelen bir çok kural bizim hizmet sunduğumuz zaman içerisinde tamamen bazı müşterilerimizin kendi çıkarları doğrultusunda hareket edip, hizmet alan veya almak isteyen başka insanların hakkını gasp etmeyi kendilerine reva gördükleri için getirildi.
Bizim canımız sıkıldı da kalkıp bugünde bunu yasaklayalım demedik, ne olduysa üzülerek belirtmeliyim ki sizlerin yüzünden oldu.
iç seo yapımıza, paneldeki eklenti içeriklerinin kopyalanmasına, getirilen özelliklerin bir bir farklı yerlere aktarılmasına, kontrollü ve geriye dönük sorunlar yaşanmamasına dikkat edilerek en güncel alt yapıları kullanmaya özen göstermemize, müşterilerimizden/oyuncularımızdan gelen talepler doğrultusunda sistemlerimizde güncellemeler yapmamıza ve bu güncellemeler esnasında bu dünyadan haberi bilmeyen olmayan sadece oyuna girip 2-3 saat oyun oynayan oyuncuların haklarını bile gözetmemize rağmen, "katı kurallar koyacağınıza güncellemeye açık olun, csdurağından soğutmayın insanları" derseniz tarafsızlığınızdan şüphe duyarım, iyi oyunlar dilerim
Devir işlemleri esnasında yaşanan dolandırıcılık durumlarının neredeyse tamamının önüne geçildi,
İlk ip adreslerini almak için milletin birbirini yediği dönemlerde, "gelin parayı siz bana atın, ben csdye yükleyeyim sunucuyu uzatayım, alın sunucuyu siz oynayın" diyen bir çok kişinin önüne geçildi.
Bu ve bunun gibi gelen bir çok kural bizim hizmet sunduğumuz zaman içerisinde tamamen bazı müşterilerimizin kendi çıkarları doğrultusunda hareket edip, hizmet alan veya almak isteyen başka insanların hakkını gasp etmeyi kendilerine reva gördükleri için getirildi.
Bizim canımız sıkıldı da kalkıp bugünde bunu yasaklayalım demedik, ne olduysa üzülerek belirtmeliyim ki sizlerin yüzünden oldu.
iç seo yapımıza, paneldeki eklenti içeriklerinin kopyalanmasına, getirilen özelliklerin bir bir farklı yerlere aktarılmasına, kontrollü ve geriye dönük sorunlar yaşanmamasına dikkat edilerek en güncel alt yapıları kullanmaya özen göstermemize, müşterilerimizden/oyuncularımızdan gelen talepler doğrultusunda sistemlerimizde güncellemeler yapmamıza ve bu güncellemeler esnasında bu dünyadan haberi bilmeyen olmayan sadece oyuna girip 2-3 saat oyun oynayan oyuncuların haklarını bile gözetmemize rağmen, "katı kurallar koyacağınıza güncellemeye açık olun, csdurağından soğutmayın insanları" derseniz tarafsızlığınızdan şüphe duyarım, iyi oyunlar dilerim
Linklerini gizle |
-
CS 1.6 Sunucu İsmi
Güzel yorumunuz için teşekkürler ama adam sizden izin istiyor parasını verdigi sunucunun adını değiştirmek istiyor ve size haber veriyor el altından yapmıyor ve şikayet falan edilmiyor uzat kullan olayları gibi bir şikayet yok yani size bildiriyor sitenizde kurallar falanda yok serveri kiralarken 1 defaya mahsus sw değiştirme izni vardır diye biryerde yazmıyor ozaman panelden sw adı değiştirmeyi kapatın size bildirsinler sürekli değiştirmek için neden panelde değiştirme sadece 1 kere mahsus değil kodlarla onu 1 defaya mahsus yapabilirsiniz veya sizin onayınızla değiştirir ama şuanda el altından satış veya şikayetlik bir durum yok adam size bildiriyor panelde öyle bir hak verildiyse kullanmakta özgür veya size bildirip değiştirtebilir ona göre önleminizi alın sizde ve x sunucusundan sw aldım diye sizden niye alamıyormuşum yok yasakmış falan niye 1 ts3 adresinde 2 server olmazmış biz serveri kiralıyorsak belirli kurallar olur küfür reklam siyaset vb anlarım ama bu kurallar dışında kendi keyfi kurallarınız insanları sogutmaya yönelik bilginiz olsunÖmer TELLİ yazdı: Pzt Oca 13, 2025 11:48 pm "Benim düşüncem ve tarafsız bir yorumcuyum" diyerek belirtilen kuralların "saçma" olduğunu söylemek yerine "acaba bu kurallar neden var, ne zaman ve ne için koyuldu, böyle şeylerin olması csdye ne katıyor ne gibi bir kârı var, burada amaç ne" diye kendi kendinizi bir sorgularsanız aklınızdaki tüm bu düşüncelerin gideceğine inanıyorum.
Linklerini gizle |
-
CS 1.6 Sunucu İsmi
eronkatt yazdı: Sal Oca 14, 2025 1:11 amGüzel yorumunuz için teşekkürler ama adam sizden izin istiyor parasını verdigi sunucunun adını değiştirmek istiyor ve size haber veriyor el altından yapmıyor ve şikayet falan edilmiyor uzat kullan olayları gibi bir şikayet yok yani size bildiriyor sitenizde kurallar falanda yok serveri kiralarken 1 defaya mahsus sw değiştirme izni vardır diye biryerde yazmıyor ozaman panelden sw adı değiştirmeyi kapatın size bildirsinler sürekli değiştirmek için neden panelde değiştirme sadece 1 kere mahsus değil kodlarla onu 1 defaya mahsus yapabilirsiniz veya sizin onayınızla değiştirir ama şuanda el altından satış veya şikayetlik bir durum yok adam size bildiriyor panelde öyle bir hak verildiyse kullanmakta özgür veya size bildirip değiştirtebilir ona göre önleminizi alın sizde ve x sunucusundan sw aldım diye sizden niye alamıyormuşum yok yasakmış falan niye 1 ts3 adresinde 2 server olmazmış biz serveri kiralıyorsak belirli kurallar olur küfür reklam siyaset vb anlarım ama bu kurallar dışında kendi keyfi kurallarınız insanları sogutmaya yönelik bilginiz olsunÖmer TELLİ yazdı: Pzt Oca 13, 2025 11:48 pm "Benim düşüncem ve tarafsız bir yorumcuyum" diyerek belirtilen kuralların "saçma" olduğunu söylemek yerine "acaba bu kurallar neden var, ne zaman ve ne için koyuldu, böyle şeylerin olması csdye ne katıyor ne gibi bir kârı var, burada amaç ne" diye kendi kendinizi bir sorgularsanız aklınızdaki tüm bu düşüncelerin gideceğine inanıyorum.
Kiralama ekranından bir görüntüparasını verdigi sunucunun adını değiştirmek istiyor ve size haber veriyor el altından yapmıyor ve şikayet falan edilmiyor uzat kullan olayları gibi bir şikayet yok yani size bildiriyor sitenizde kurallar falanda yok serveri kiralarken 1 defaya mahsus sw değiştirme izni vardır diye biryerde yazmıyor
Siz server adını değiştirmeyi neden illa clan tagı değiştirme olarak algılıyorsunuz ? Bunu panelden 1 kereye mahsus yaparsakozaman panelden sw adı değiştirmeyi kapatın size bildirsinler sürekli değiştirmek için neden panelde değiştirme sadece 1 kere mahsus değil kodlarla onu 1 defaya mahsus yapabilirsiniz veya sizin onayınızla değiştirir ama şuanda el altından satış veya şikayetlik bir durum yok adam size bildiriyor panelde öyle bir hak verildiyse kullanmakta özgür
İnsanlar özel günleri kutlamak istediklerinde sunucu adını nasıl değiştirecek ?
Etkinlik duyurmak istediğinde sunucu adını nasıl değiştirecek ?
Sunucusuna yeni bir özellik getirdiğinde bunu duyurmak için sunucu adını nasıl değiştirecek ?
Kiralama ekranında da belli olan şey için neden bu alanı kısıtlama gereği duyalım ?
Neden farklı firmaların sunucumuz içerisinde reklamının yapılmasına müsaade edelim anlamadım ?sunucusundan sw aldım diye sizden niye alamıyormuşum yok yasakmış falan niye 1 ts3 adresinde 2 server olmazmış
Sunucularımızı doldurmak için biz ve diğer sunucu sahipleri ekstra efor sarf ederken, reklam, seo, harcamaları yaparken, oyuncu havuzundaki oyuncu akışını en ideal şekilde dağıtmaya çalışırken neden doğrudan veya dolaylı yoldan sizin farklı ip adreslerine oyuncu aktarımı sağlayalım ? Kaç tane ip adresi 0'dan kendi kadrosu ve oyuncu kitlesini getirip bizden hizmet alıyor ? Tüm oyuncular bize aittir diyen kaç kişi var ? Bizim oyun içi listemiz, sitelerimizdeki reklamlar vs üzerinden gelen oyuncuların kaçı bize ait diyebilir ? Neden bu gelen oyuncuları başka bir yerdeki sunucunuza taşıma imkanını size verelim ?
Sizce birileri sunucusunu devir etmek isterken, "Ömer bey biz sunucuyu devrettik, el altından birilerine sattık o yüzden tagı değiştireceğiz " diye gelip bize mi söyleyecek ? Bunun kontrol mekanizmasını nasıl sağlayacaksınız ? Konu sahibini direkt olarak bu durumu üzerine alınmasın ancak kimi devir etmek istediği için tag değiştirmek ister, kimi başka bir ekip bulur şimdilik onlar sunucuda dursun sonra ben gelir oynarım diye tag değiştirmek ister, kimileri de canı sıkılır clan tagını değiştirmek ister, ama kimse gelen farklı sebeplerin devir/uzat kullan/el altından yönetimi başkasına verme gibi illegal durumların olmadığını %100 ispatlayamaz.şuanda el altından satış veya şikayetlik bir durum yok adam size bildiriyor panelde öyle bir hak verildiyse kullanmakta özgür veya size bildirip değiştirtebilir ona göre önleminizi alın
Bu yüzden SATIN ALIN SAYFASINDA BELİRTİLDİĞİ GİBİ, "Sunucu adınızı ( clan tagınızı ) belirledikten sonra, ileride sunucu adınızı ( clan tagınızı ) DEĞİŞTİREMEZSİNİZ"
Alamıyormuşum, yasakmış, falanmış, filanmış diye mesajlarınızda bize bunları belirtmek yerine, bir önceki mesajımda da size belirttiğim gibi bunların hepsinin bir sebebinin olduğunu, sebebin de maalesef ki art niyetli bazı kişiler/müşteriler olduğunu bilmeniz gerekiyor.
Bunların hiçbiri bize doğru düzgün bir şey katmıyor ama burada çoğunluğun hakkını çok güzel bir şekilde koruyor.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
CS 1.6 Sunucu İsmi
Bazı konularda haklı olabilirsiniz ama elon musk un twittere uyguladıgı tarifeyi csye uyguluyorsunuz gibi hissetiriyor bir sanal sunucunun belirli kuralları neyse aşılmadıgı küfür siyaset saldırı şikayet olmadıgı sürece kendimizi server sahibi hissetmemiz gerekiyor sürekli bir yönetici tarafından serverimiz kapatılacak korkusuyla kira ödeyemeyiz ömer telli bizim serverimi kapatacak acaba x firmasından maç sw si aldık x firmasından ts3 aldık ömer telli bizi kapatıcak ne yaptık alışveriş sadece endişesi ile mi server yönetelim birde siteye kayıt olmadan server fiyatlarının 9999tl olarak gözükmesi çok saçma yeni bir kullanıcı size whatsaptan yazıp server alacagini bilemez paket içerigindede böyle bir bilgilendirme yok o fiyatı gördüyse o sanar. ha ama siz eski kitleye hitap ediyorsanız o ayrı eski kitlede hangi firmada oynucagını gayet iyi bilir kısıtlama oldugu zaman insanlar soguyor bırakmaz belki ama sogur yaniÖmer TELLİ yazdı: Sal Oca 14, 2025 2:23 ameronkatt yazdı: Sal Oca 14, 2025 1:11 amGüzel yorumunuz için teşekkürler ama adam sizden izin istiyor parasını verdigi sunucunun adını değiştirmek istiyor ve size haber veriyor el altından yapmıyor ve şikayet falan edilmiyor uzat kullan olayları gibi bir şikayet yok yani size bildiriyor sitenizde kurallar falanda yok serveri kiralarken 1 defaya mahsus sw değiştirme izni vardır diye biryerde yazmıyor ozaman panelden sw adı değiştirmeyi kapatın size bildirsinler sürekli değiştirmek için neden panelde değiştirme sadece 1 kere mahsus değil kodlarla onu 1 defaya mahsus yapabilirsiniz veya sizin onayınızla değiştirir ama şuanda el altından satış veya şikayetlik bir durum yok adam size bildiriyor panelde öyle bir hak verildiyse kullanmakta özgür veya size bildirip değiştirtebilir ona göre önleminizi alın sizde ve x sunucusundan sw aldım diye sizden niye alamıyormuşum yok yasakmış falan niye 1 ts3 adresinde 2 server olmazmış biz serveri kiralıyorsak belirli kurallar olur küfür reklam siyaset vb anlarım ama bu kurallar dışında kendi keyfi kurallarınız insanları sogutmaya yönelik bilginiz olsunÖmer TELLİ yazdı: Pzt Oca 13, 2025 11:48 pm "Benim düşüncem ve tarafsız bir yorumcuyum" diyerek belirtilen kuralların "saçma" olduğunu söylemek yerine "acaba bu kurallar neden var, ne zaman ve ne için koyuldu, böyle şeylerin olması csdye ne katıyor ne gibi bir kârı var, burada amaç ne" diye kendi kendinizi bir sorgularsanız aklınızdaki tüm bu düşüncelerin gideceğine inanıyorum.
iç seo yapımıza, paneldeki eklenti içeriklerinin kopyalanmasına, getirilen özelliklerin bir bir farklı yerlere aktarılmasına, kontrollü ve geriye dönük sorunlar yaşanmamasına dikkat edilerek en güncel alt yapıları kullanmaya özen göstermemize, müşterilerimizden/oyuncularımızdan gelen talepler doğrultusunda sistemlerimizde güncellemeler yapmamıza ve bu güncellemeler esnasında bu dünyadan haberi bilmeyen olmayan sadece oyuna girip 2-3 saat oyun oynayan oyuncuların haklarını bile gözetmemize rağmen, "katı kurallar koyacağınıza güncellemeye açık olun, csdurağından soğutmayın insanları" derseniz tarafsızlığınızdan şüphe duyarım, iyi oyunlar dilerimKiralama ekranından bir görüntüparasını verdigi sunucunun adını değiştirmek istiyor ve size haber veriyor el altından yapmıyor ve şikayet falan edilmiyor uzat kullan olayları gibi bir şikayet yok yani size bildiriyor sitenizde kurallar falanda yok serveri kiralarken 1 defaya mahsus sw değiştirme izni vardır diye biryerde yazmıyor
kiralama_ekrani.jpg
Siz server adını değiştirmeyi neden illa clan tagı değiştirme olarak algılıyorsunuz ? Bunu panelden 1 kereye mahsus yaparsakozaman panelden sw adı değiştirmeyi kapatın size bildirsinler sürekli değiştirmek için neden panelde değiştirme sadece 1 kere mahsus değil kodlarla onu 1 defaya mahsus yapabilirsiniz veya sizin onayınızla değiştirir ama şuanda el altından satış veya şikayetlik bir durum yok adam size bildiriyor panelde öyle bir hak verildiyse kullanmakta özgür
İnsanlar özel günleri kutlamak istediklerinde sunucu adını nasıl değiştirecek ?
Etkinlik duyurmak istediğinde sunucu adını nasıl değiştirecek ?
Sunucusuna yeni bir özellik getirdiğinde bunu duyurmak için sunucu adını nasıl değiştirecek ?
Kiralama ekranında da belli olan şey için neden bu alanı kısıtlama gereği duyalım ?
Neden farklı firmaların sunucumuz içerisinde reklamının yapılmasına müsaade edelim anlamadım ?sunucusundan sw aldım diye sizden niye alamıyormuşum yok yasakmış falan niye 1 ts3 adresinde 2 server olmazmış
Sunucularımızı doldurmak için biz ve diğer sunucu sahipleri ekstra efor sarf ederken, reklam, seo, harcamaları yaparken, oyuncu havuzundaki oyuncu akışını en ideal şekilde dağıtmaya çalışırken neden doğrudan veya dolaylı yoldan sizin farklı ip adreslerine oyuncu aktarımı sağlayalım ? Kaç tane ip adresi 0'dan kendi kadrosu ve oyuncu kitlesini getirip bizden hizmet alıyor ? Tüm oyuncular bize aittir diyen kaç kişi var ? Bizim oyun içi listemiz, sitelerimizdeki reklamlar vs üzerinden gelen oyuncuların kaçı bize ait diyebilir ? Neden bu gelen oyuncuları başka bir yerdeki sunucunuza taşıma imkanını size verelim ?
Sizce birileri sunucusunu devir etmek isterken, "Ömer bey biz sunucuyu devrettik, el altından birilerine sattık o yüzden tagı değiştireceğiz " diye gelip bize mi söyleyecek ? Bunun kontrol mekanizmasını nasıl sağlayacaksınız ? Konu sahibini direkt olarak bu durumu üzerine alınmasın ancak kimi devir etmek istediği için tag değiştirmek ister, kimi başka bir ekip bulur şimdilik onlar sunucuda dursun sonra ben gelir oynarım diye tag değiştirmek ister, kimileri de canı sıkılır clan tagını değiştirmek ister, ama kimse gelen farklı sebeplerin devir/uzat kullan/el altından yönetimi başkasına verme gibi illegal durumların olmadığını %100 ispatlayamaz.şuanda el altından satış veya şikayetlik bir durum yok adam size bildiriyor panelde öyle bir hak verildiyse kullanmakta özgür veya size bildirip değiştirtebilir ona göre önleminizi alın
Bu yüzden SATIN ALIN SAYFASINDA BELİRTİLDİĞİ GİBİ, "Sunucu adınızı ( clan tagınızı ) belirledikten sonra, ileride sunucu adınızı ( clan tagınızı ) DEĞİŞTİREMEZSİNİZ"
Alamıyormuşum, yasakmış, falanmış, filanmış diye mesajlarınızda bize bunları belirtmek yerine, bir önceki mesajımda da size belirttiğim gibi bunların hepsinin bir sebebinin olduğunu, sebebin de maalesef ki art niyetli bazı kişiler/müşteriler olduğunu bilmeniz gerekiyor.
Bunların hiçbiri bize doğru düzgün bir şey katmıyor ama burada çoğunluğun hakkını çok güzel bir şekilde koruyor.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.12
- Clan İsmi: Nostalji Gamers
- İletişim:
CS 1.6 Sunucu İsmi
Yani adam açıklamalarını güzelce dile getirip anlatmaya çalışmış, neden anlamakta zorluk çekiyorsunuz ki ? Bazı yerlere detaylı baksanız durumun farkına varacaksınız.
Linklerini gizle |