Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

CS 1.6 Sunucu İsmi

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Serhat Öndeş
İletişim:

CS 1.6 Sunucu İsmi

Mesaj gönderen Serhat Öndeş »

eronkatt yazdı: Çrş Oca 15, 2025 5:58 pm
Serhat Öndeş yazdı: Çrş Oca 15, 2025 5:36 pm
eronkatt yazdı: Çrş Oca 15, 2025 5:27 pm
Tamam serhat öndeş sen insanlari kötülemeyi bırakta konuya odaklan veya mesaj atmayi birak çünki senin noktalama kurallarınla ilgilenmiyorum madem yazmayi ve okumayı bilmeyen biriyle konuşma ihtiyacı neden duyuyorsun ki 1337 ekibine alımlar hala açıkmı ya ömer telliye yaz whatsaptann belki alır senide ekibe :) noktalama işaretlerine dikkat edersin ekibe girersen skillerini orada göster ben burada bir konuya görüş bildiriyorum
Görüşlerinle ilgili bir problemim yokta, konunun 1337 ile ne alakası var hala orasını anlamış değilim. Konuyu saptıran sizsiniz.
Belirtiğim gibi eğer sunucu isimle ilgili değişiklik konusunda zamanında dolandırılma vakası olmasından ötürü, firmalar bu tür kurallar getirdi. Bu kural sadece csdurağı için değil, daha önce hizmet aldığım sunucu içinde aynı şey var. Devir işlemlerinde para transferinde sonra adamı engelleyip ortada bırakılan çok oldu.

Yukardaki arkadaşında dediği gibi sabit klan her zaman daha sağlıklı, csdurağında eski klanlardan bir, cs3net, birde cs1 com kaldı, gerileri hemen hemen yeni klanlar.
Ben görüşlerimi bildiriyorum ama siz konu dışında beni kötülemeye yargılamaya gelmiş gibisiniz tanımam etmem sizi beni kötüleme gibi bir durum sezersem veya yargı gibi davranırsanız bende size 1337 csd ekibine katılın derim konuyla alakalı şeyler yazın lütfen ilginizi çekiyorsa yoksa amacınız beni kötülemekse onu bilelim devir nedir yapmasınlar öyle illegal şeyler tabi paraları yanması gayet normal kiralamayı siteden yapması gerekiyor insanlar bilinçsiz +18 yaş altı reşit olmayan kitleyi kandırmışlar zamanında işte ama bu herkezin kısıtlanacagı anlamına gelmiyor sabit kitle olabilir sabit kitleninde el altı ticaret yaptigini biliyorum bütün serverlerin ts3 ortamlarinda bulundum şuan en temizim diyenide bu değirmenden geçti hepsinden haberim var ön ipyi dolduramayıp sabit satın alanlarda var onlarda gözümden kaçmıyor msn devri bitti nedir bu kulaktan kulaga server satmak ve kulaktan kulaga fiyat söylemek sahibi oldugum serveri sanal sunucu kurallarına uydugum halde kapanacak mı korkusuyla korkarak serveri yönetmek doldurmassan elinden alırım ha hani almıyolar diğer dolduramayanları sabit clan kitle diye 2 server veriyolar çoğu clana dolduramıyolar kaç clan var öyle csd server listesinde gayet açık çoğu sabit clanlar 2 server almış ama 1 ini bile sabit dolduramıyorlar ön ip işgalden başka birşey değil herşey ortada onlarınki neden kapanmıyorda sabitler çünki dimi
Bende sizi tanımam etmem ama dediğim gibi görüşünüze saygı duyarım. Bahsettiğiniz gibi bazı süreçler ilerlemiyor, 2012'en beri cs sunucusu işletmiş biriyim. Artık oyun özünü kaybetmiş durumunda, biten bir oyun için elde tutulabilir bir şey kaldığıda söylemek pekte mümkün değil.

Yine belirtim sabit isim kalması en sağlıklı seçim benim görüşümce, sürekli isim değişmek hem player kaybına neden olur, hem de klan isminin unutulmasına sebep açacaktır. Şimdiki playerlar eskisi gibi değil maalesef ki, eskiden sunucunun ismine bakmadan, keyfine bakar oynar çıkardı, şimdi oynaması için klanın ismine bakıyor, klanın kaç yıldır açık olduğuna bakarak yola çıkıyor. Aktif ortak olduğum server var, sunucun ismi tanıdık ve sabit olmasına rağmen sürekli daimi aynı oyuncular girmiyor. Tabi bunun modunda bir etken durumu vardır.

Süreç eski süreç değil maalesef ki.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

CS 1.6 Sunucu İsmi

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Başından beri gayet güzel bir üslup ile bunların neden olduğunu, neden olması gerektiğini sana aktarmaya çalıştım ama görüyorum ki aklınca burada bize başkalarının şakşakcılığını yapmaya çalışıyorsun.

Sistem belli, okuma yazması ve biraz anlayış sahibi olan birisi için her şey açık bir şekilde belirtiliyor.
Senin anlamaya çalışma gibi bir niyetin yok çünkü aklınca burada bizleri kötülemeye çalışıyorsun :)
Her ts3 ortamında bulundum diye methiyeler bekleyip, kendini sektörün bilir kişisi olarak ifade etmenin bizim için inan hiç bir anlamı yok, sen ve senin gibi tipler yıllardır buradan geldi geçti, beğenmediğin o kurallar sayesinde belki biz 15 senedir bu sektörde alnımız akıyla hizmet vermeye devam ediyoruz.

Lütfen boş muhabbetlerini kendine sakla, memnun olmadığın bir konuda eleştiriyi saygı çerçevesinde yapmak burada herkesin hakkı ama senin bu yazı biçimle hakkın değil, keza yaptığın bir öneri, görüş bildirme falanda yok. Sebeplerini sana güzel bir şekilde anlatmamıza rağmen sadece boş boş konuşup, algı yapmaya çalışıyorsun. Yok kulağa fısıldayarak server satıyormuşuz, kılmış tüymüş, burada sana açıklama yaptığımız efora yazık

Sen ki tüm ts3 ortamlarında bulunan biri, bu sektördeki tüm olumlu olumsuz durumları gören biri olarak burada bizim sunduğumuz hizmeti insanlara sunmak için bir girişimde bulunursun, bu şekilde bizlerden memnun olmayanlarda seni tercih eder, herkes mutlu olur.

Dediğim gibi derdin belli. Burada milletin serverına saldıran, dolandıran, insanları ifşalamaya çalışan tonlarca adamı/clanı sınırsız uzaklaştırdık, kalkıp onların avukatlığını yapmaya çalışıyorsun. Görende keyfi milleti uzaklaştırdık sanır :) Yapmaya çalıştığın algılardan biride zaten bu.

Bu durumların sende bu kadar derin kaygılar yaratmasının bir sebebi acaba onlardan biri olmadan kaynaklanıyor olabilir mi çok sayın her ts3 ortamında bulunan arkadaşım ? Yoksa bir ekibin olmadığı için kiralama işlemi/talebinde bulunamadığından ötürü mü tüm bu yaygara ? Bizimle iletişime geçseydin, senin de kulağına fısıldardık bir şeyler, çok dert edinmeseydin

Art niyetli düşüncelerinin burada barınmasını istemiyor sana hayatında başarılar dileyerek 3 hayır ile uğurluyorum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli