Şikayet bölümü Hk.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 9
Şikayet bölümü Hk.
Açtığım konuyu yoruma kitlemediniz sildiniz Şikayet bölümüne taşımanız gerekmiyormuydu şikayet bölümü kapalı olunca bu tür davranış sergileyen insanlar'ın yasaklanması olmuyormu anlamadım ?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Şikayet bölümü Hk.
Yasaklanmaları oluyor, yoruma kitlemesinin amacı şikayet bölümü kapalı ve Ömer Beye göndermesidir konuyu. Eğer açık bıraksaydı akınla linç yiyecektin.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
- Clan İsmi: HellforceGaming
Şikayet bölümü Hk.
Imansiz wiston tsme adam gonderiyorsun csduraginda klanlari yasaklatcam ifsalar var die klanimi kotuye sokmayi brak
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Şikayet bölümü Hk.
Açtığım konunun ömer abinin görmesini istiyorum görürmüalpersoylu34 yazdı: Pzr Ağu 19, 2018 8:10 pm Yasaklanmaları oluyor, yoruma kitlemesinin amacı şikayet bölümü kapalı ve Ömer Beye göndermesidir konuyu. Eğer açık bıraksaydı akınla linç yiyecektin.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
- Clan İsmi: HellforceGaming
Şikayet bölümü Hk.
Tsme adam gonderiyor hellforce yassklatcam tüm klanlari yasaklatcam die tehtitler savuran imansiz wiston hocadir butur kisileri izin vermeyin csduragini kirletmeye calisan sahislardir
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Şikayet bölümü Hk.
J0keR abi ben banladığın kızlar için banladığın insanlarız biz ayaz abi.Ayaz Hepyek yazdı: Pzr Ağu 19, 2018 8:10 pm Imansiz wiston tsme adam gonderiyorsun csduraginda klanlari yasaklatcam ifsalar var die klanimi kotuye sokmayi brak
Linklerini gizle |
-
Şikayet bölümü Hk.
Taha ilgileneceğim demişti, atacaktır Ömer beye büyük ihtimal linki.LexoeN yazdı: Pzr Ağu 19, 2018 8:13 pmAçtığım konunun ömer abinin görmesini istiyorum görürmüalpersoylu34 yazdı: Pzr Ağu 19, 2018 8:10 pm Yasaklanmaları oluyor, yoruma kitlemesinin amacı şikayet bölümü kapalı ve Ömer Beye göndermesidir konuyu. Eğer açık bıraksaydı akınla linç yiyecektin.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Şikayet bölümü Hk.
bir clanın yasaklanması için kural dışı yapması gerekiyor sen çok fazla kural dışı ihlal yaptın ayaz abi..Ayaz Hepyek yazdı: Pzr Ağu 19, 2018 8:14 pm Tsme adam gonderiyor hellforce yassklatcam tüm klanlari yasaklatcam die tehtitler savuran imansiz wiston hocadir butur kisileri izin vermeyin csduragini kirletmeye calisan sahislardir
silinmis-konular/hellforce-clan-kuralla ... 29385.html
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Şikayet bölümü Hk.
alper abi seni bizim tsde görmüştüm mete abiyle konuşuyodun o sendin dimi abialpersoylu34 yazdı: Pzr Ağu 19, 2018 8:15 pmTaha ilgileneceğim demişti, atacaktır Ömer beye büyük ihtimal linki.LexoeN yazdı: Pzr Ağu 19, 2018 8:13 pmAçtığım konunun ömer abinin görmesini istiyorum görürmüalpersoylu34 yazdı: Pzr Ağu 19, 2018 8:10 pm Yasaklanmaları oluyor, yoruma kitlemesinin amacı şikayet bölümü kapalı ve Ömer Beye göndermesidir konuyu. Eğer açık bıraksaydı akınla linç yiyecektin.
Linklerini gizle |
-
Şikayet bölümü Hk.
Bunu diyen sen misin Winston? TeamSpeak sunucumuza adam gönderip, klanınız bugün kapatılacak diye tehdit ediyorsun. Her gün sunuculara vurup düşürüyorsun. Uzun zaman önceki olayları gün yüzüne çıkartmaya çalışma. Boşa uğraşıyorsun bu kadar, kendini üzme.
@Taha Demirbaş
[@Bilinmeyen Etiket]
@Taha Demirbaş
[@Bilinmeyen Etiket]
Linklerini gizle |