Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Hellforce Clan'ın kurallara uymaması ve çiğnemesi

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
LexoeN
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen LexoeN »

Öncelikle merhaba değerli forum üyeleri Csdurağı gerçekten ciddi bir firma kuralları cidden çok güzel bir şekilde enfekte ediyolar.
Csurağı'nın bu konu hakkında ince davranmasını talep ediyorum Şikayet bölümü kapalı ama çoğu clan şikayet bölümü kapalı iken kapandı veya açıldı Şikayet bölümü kapalı olabilir ama kurallar halen geçerli lütfen attığım tüm kanıtları dikkatli bir şekilde inceleyeniz.

HellForce clan'ın bir çok şikayet konusunda yer aldığını görüyorum Genel af'dan yararlanmadıklarını ve yasaklı olup kuralları çiğnediği çoğu kişi bunu biliyordur.

silinmis-konular/hellforce-gaming-yasak ... ce#p171521
silinmis-konular/rebeltr-hellforce-t264 ... ce#p171238
silinmis-konular/yasakli-clan-hellforce ... ce#p169484

Genel af'dan önce RebelTR İsmi ile takılmışlardır Genel af geldikten sonra ise hiç bir şekilde özür dilenmeyip clan adı değiştirilmiştir Ve Csdurağını bi nevi kandırıp kuralları çiğnemişlerdir.

AyazHepyek adlı arkadaşın csdurağında çoğu saldırıda elinin olduğunun kanıtı : https://www.youtube.com/watch?v=dfjE49IL5ms
Bu video'da RebelTr adı altında konuşuyor genel af'dan tam 3 ay önce.

KANITLAR
AYAZHELFORCE.png
hellforcets.png
RebelTR.png
REBELTRYASAK.png
HellForce gaming yasaklı iken RebelTR Adı altında takıldı bunu geçelim çoğu saldırıda eli vardır Atlanta gaming ile hüsumetli olan bu clan çoğu clana gametracker üzerinden saldırımda bulundu.

Youtube'da bulunan csdurağı sunucularına saldırı atan clanlar'ın videolarını reklamını yapmak için ilk önce kendi serverlerine saldırı atılmasını istiyor sonra ise saldırı videosunu forumda reklam olarak paylaşıyor HellForce gaming'de Sunucu sahibiyim ve halada öleyim yasaklanmam gerekiyor ise benide gönül rahatlığıyla yasaklayabilirsiniz Kimsenin hakkına girmek istemem çok ama çok kötü birşey hakka girmek.

Saldırı atan kişilerin reklamını yapan AyazHEPYEK
silinmis-konular/serverime-saldir-tehti ... ml#p185559

Dediğim gibi yasaklanmam gerekiyor ise clanla birlikte seve seve razıyım çoğu clanın hakkına giren bu clan'ın hala bu işler'de bulunması benim canımı cidden çok sıkıyor bu clan adına herkes'den özür dilerim.

CLANLARINDA BULUNAN ÇOĞU SERVER SAHİBİ'NİN SALDIRI İLE ALAKASI.
Bu verdiğim kanallar içerisinde saldırılar gerçekleşmektedir başka bir hostinge atıyor buraya atmadığı ne malum ?
https://www.youtube.com/channel/UC17933 ... s-PrJBHrtg
Server kurucusu fatih denen arkadaşın kanalıdır.

Bu verdiğim kanal ise HellForce kurucusu metecanbeyindir aynı şekilde saldırı atmaktadırlar.
https://www.youtube.com/channel/UCKykRH ... yBl9YcQCDA
KANAL İÇERİSİNE GİRİP iki arkadaşın'da dost olduğunu saldırıda yardımlaştıklarını görebilirsiniz.

Csdurağı Adaletli bir firma'dır buna eminim Gerekeni yapacağınza eminim Şikayet bölümü kapalıda olsa Kuralları çiğneyen serverleri kapatmanız gerekiyor.

Saygılarımla ^JOKEr
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

MustafaBaskan

Mesaj gönderen MustafaBaskan »

Haklısın.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
LexoeN
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen LexoeN »

MustafaBaskan yazdı: Pzr Ağu 19, 2018 7:42 pm Haklısın.
Mustafa ayaz abinin senin hakkında kötü düşüncelerinide bildirmek isterim arkandan kötü konuşuyor bilgin olsun.
ben asla saygımı bozmam hala'da ayaz abi demeye devam ederim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

DarkPolis
Clan İsmi: OTTOMAN

Mesaj gönderen DarkPolis »

Yaralı

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

MustafaBaskan

@LexoeN Eywallah burak kardeşim inşallah yasaklanırlar umuyorum Atlanta Gaming'den az adam çekmediler kendileri reklamın kralını yapıyorlar @sizofrenresul

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
LexoeN
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen LexoeN »

Ben asla saygımı bozmam bozmayacağımda ayaz abiyi çok seviyorum ama sunucusunda bulunan çoğu kızın fake olduğunu bile bile takılması çoğu saldırı atıp hakka giren insanlarla takılması server'den çok oyuncu kaybına sebep oldu bende onlardan birisiyim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

MustafaBaskan

@LexoeN hellforcenin tssinden misafir üye alarak azıcık takip ettim nedense bir sürü kız var (yarısı fake dediğin gibi) ve yarısısında sunucu sahibi veya ortağı var ? Hepsi argo kullanıyor ? ve Hellforce Gaming'e bir kiz ismiyle gidip bir kişinin 2 3 fotoğrafını alıp koyarsanız hemen inanıp üst yetki verirler bu yüzden Hellforce her hafta veya 2 günde bir saldırı yiyor cidden yazık ipleride güzel ama düzgün bir klan değil!

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

şikayet Bölümü kapalı olduğundan konuyu yoruma kitlemem gerekiyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli