Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

ServerList Sorunu

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
serhat2110

ServerList Sorunu

Mesaj gönderen serhat2110 »

212.238.172.42 IP adresli sunucumuz server listesinde gözükmüyor. Ayrıca Csduragi.com sitesinde Cs 1.6 serverler bölümünde yandaki büyütece tıklayınca ana sayfaya atıyor. Büyük oyuncu kaybımız var sorunun çözülmesini istiyoruz. Gerekirse serveri kapatıp baştan kurulumunu yapın ama sorunun acilen çözülmesini istiyoruz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

ServerList Sorunu

Mesaj gönderen ulyoS »

Server List ile oyuncu akışının o kadar çok etkisi yok, girecek oyuncu kafadan ip ve ya siteden bakarak giriyor. Ben klanımda hiç server list ile serverime gireni görmedim. Lütfen şu aklı değiştirin, büyüteç yani monitör kısmında sadece siz de mi sıkıntı var ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

taha4560

ServerList Sorunu

Mesaj gönderen taha4560 »

alpersoylu34 yazdı: Pzr Tem 01, 2018 3:18 pm Server List ile oyuncu akışının o kadar çok etkisi yok, girecek oyuncu kafadan ip ve ya siteden bakarak giriyor. Ben klanımda hiç server list ile serverime gireni görmedim. Lütfen şu aklı değiştirin, büyüteç yani monitör kısmında sadece siz de mi sıkıntı var ?
Serverlistin önemini bilmiyorsan bu bizim sorunumuz değil sıkıntı olmasa neden konu açalım bence sen mantığını değiştir

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

taha4560

ServerList Sorunu

@Taha Demirbaş kilitliyebilirmisin mailden dönüş aldık

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

ServerList Sorunu

Mesaj gönderen ulyoS »

Güldürüyorsun, CSD Clienti indirmemiş kişi o sunucuyu görmeyecek. İndirenlerde genellikle kendi yetkili olduğu sunucuda dediğim gibi 30 kişiye sordum hiçbiri serverlist kullanmıyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

taha4560

ServerList Sorunu

alpersoylu34 yazdı: Pzr Tem 01, 2018 5:08 pm Güldürüyorsun, CSD Clienti indirmemiş o sunucuyu görmeyecek. İndirenlerde genellikle kendi yetkili olduğu sunucuda dediğim gibi 30 kişiye sordum hiçbiri serverlist kullanmıyor.
Klanın kullanmıyor diye önyargılı davranman trajikomik sen kullanmazsın benim klan oyuncum kullanır sana göre mi hareket ediyoruz sorunumuz var ki konu açmışız laf olsun diye yazmazsan sevinirim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

ServerList Sorunu

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Serverlist csd clienti hariç serverlisti olmayanlarda işe yaramaz. Fakat clientle girenlerin sayısı da azınmayacak gibi değil.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli