ServerList Sorunu
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 317
ServerList Sorunu
212.238.172.42 IP adresli sunucumuz server listesinde gözükmüyor. Ayrıca Csduragi.com sitesinde Cs 1.6 serverler bölümünde yandaki büyütece tıklayınca ana sayfaya atıyor. Büyük oyuncu kaybımız var sorunun çözülmesini istiyoruz. Gerekirse serveri kapatıp baştan kurulumunu yapın ama sorunun acilen çözülmesini istiyoruz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
ServerList Sorunu
Server List ile oyuncu akışının o kadar çok etkisi yok, girecek oyuncu kafadan ip ve ya siteden bakarak giriyor. Ben klanımda hiç server list ile serverime gireni görmedim. Lütfen şu aklı değiştirin, büyüteç yani monitör kısmında sadece siz de mi sıkıntı var ?
Linklerini gizle |
-
ServerList Sorunu
Serverlistin önemini bilmiyorsan bu bizim sorunumuz değil sıkıntı olmasa neden konu açalım bence sen mantığını değiştiralpersoylu34 yazdı: Pzr Tem 01, 2018 3:18 pm Server List ile oyuncu akışının o kadar çok etkisi yok, girecek oyuncu kafadan ip ve ya siteden bakarak giriyor. Ben klanımda hiç server list ile serverime gireni görmedim. Lütfen şu aklı değiştirin, büyüteç yani monitör kısmında sadece siz de mi sıkıntı var ?
Linklerini gizle |
-
-
ServerList Sorunu
Güldürüyorsun, CSD Clienti indirmemiş kişi o sunucuyu görmeyecek. İndirenlerde genellikle kendi yetkili olduğu sunucuda dediğim gibi 30 kişiye sordum hiçbiri serverlist kullanmıyor.
Linklerini gizle |
-
ServerList Sorunu
Klanın kullanmıyor diye önyargılı davranman trajikomik sen kullanmazsın benim klan oyuncum kullanır sana göre mi hareket ediyoruz sorunumuz var ki konu açmışız laf olsun diye yazmazsan sevinirimalpersoylu34 yazdı: Pzr Tem 01, 2018 5:08 pm Güldürüyorsun, CSD Clienti indirmemiş o sunucuyu görmeyecek. İndirenlerde genellikle kendi yetkili olduğu sunucuda dediğim gibi 30 kişiye sordum hiçbiri serverlist kullanmıyor.
Linklerini gizle |
ServerList Sorunu
Serverlist csd clienti hariç serverlisti olmayanlarda işe yaramaz. Fakat clientle girenlerin sayısı da azınmayacak gibi değil.
Linklerini gizle |