Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Geçmiş zamanlarda yaşanan server saldırırlarında mesuliyeti bulunan ufak kardeşlerimizi önceden yakaladığım gibi bu seferde yakalamış bulunmaktayım. Gerekenin klanımızca yapılmasının ve kalitemizin, kalitelerin korunması açısından böyle saldırılarla, korkak çocukların birleşmesi ile oluşumun içinde bulunanlara taviz verilmemesini istiyoruz. Buralarda ikamet etmemeleri, bulunmamaları açısından hem kanıtlı, hemde yaşanan olaylardan örnek baz alıp yola çıkılarak. İsimleri bulunan ADDİCTED, mR.tasaqqsiz, BAHCEPINAR[AMCA], YEKO RobinHood'lar bunun gibi aklımıza gelmeyen isimler ts14.csduragi.com adresinde toplanmışlardır. Server sahibi YEKTA BENLİ olan kardeşimizin çatısının altında bulunan ve bulunmaya devam edenlere göz yumulmayacağına ve gerekenin yapılacağını bildileri için bunları inkar etmeleri açısından bu videoların ve resimlerin koyulması uygun görülmüştür aşşağıdaki linklere bakarak yukarda yazılanların gerçekliği gün yüzüne çıkacaktır..
Yukarıdaki videoda bulunan geçmiş zamanda wildin yalakalık yaptığı yukarda yazan ADDICTED ve mR.tassaqsiz'in bulundukları zamanda konuşmaları kaydedilmiştir...
Bu videoda ise kendini bir halt sanıp kendini övüyor ve nasıl yaptığını biraz anlatır gibi hal yaşıyor..
Saldırı ile açıklamak istediğim ufak birşey saldırı var diyen bazı kardeşlerimizi görüyorum onların yapıcağı tek şey yetkileri kapatmak olacaktır... Bu isimlerden serverinize gelip fake isimlerle slotluk ve komutçuluk almaları dahilinde bu denli olaylar yapabiliyorlar.. Yapmalarını istemiyorsanız yetkileri kapatıp sadece açık olmayan yetkilerini vermenizdir ve Ömer TELLİ'den destek almanızdır..
Gelelim cs19.csduragi.com ve ts14.csduragi.com bu adreslerler ile alakasına Csduragi YÖNETİM ekibinin ufak bir ip araştırmasıyla yukardaki isimlerin ilişkilendirmesi an meselesi olacaktır
@illegal Gereken açıklamalar için olumsuz yorum yapmak sadece yapılan isimlerin bu gerçeklerle alakası olduğudur.. Bizim çektiğimiz videolar bellidir İFŞA WİLD 1 İFŞA WİLD 2'dir diğer videolar kendi egolarını tatmin etmek isteyen ufak kardeşlerimizdir.. kendi paylaştıkları videolarında linkini koymaktan gurur duyarım eksik oysa..
@LSR gereken yapılacaktır... Bundan Adımız kadar eminiz çok yaşadık bu olayları bu olayla ilgili olarakda CSDuragi YÖNETİM ekibine güvenimiz sonsuzdur..
@illegal By aduket yazarak kendini belli ederek 1. gerçekliğin güzel olmuş 2. konumuz Tarayıcalarda bulunan Öğeyi Denetle kısımlarından ufak bir oynamayla bu yaptığını video çekmek kolaydır bunu artık 13 15 yaş gurubu bile biliyor.. Bot attığımız la ilgili eğer bir problemin varsa CSDuragi YÖNETİM ekibine gereken açıklamayı yaparsın takip ederler gerekeni yaparlar eğer kuşkuların var ise ki vardır Ya Sabır demekten başka birşey gelmez eline..
Yaş ile ilgili birşeyler yapmışsın Arda abiyi yıllardır tanırım bu tanıdğım sanal alemin en kral adamıdır Her zaman dediğim gibi çekemeyen varsa çekemediği ile kalsın Aklında hala soru işaretleri var ise aklın üzerinden yola çıkarak şüphelerim hat safaya çıkar.. Umarım bu cevabıma karşılık olmayan mantığınla cevap verebilirsin... Siz sadece ufak bir çocuk topluluğusunuz size yakışanları yapın sizi aşan şeylerle uğraşıp bu güzel kaliteli forumu -15 hakaretleriniz ile kirletmeyiniz.. Bide Capslock tuşun açık kalmış kapatabilirsin..
Wild ile alakası olmasını bende istemedim ama o ufak kardeşimiz orda bulunduğu için o konuşmaları orda yapıp Wild Denilen klanın müsade etmesi ister istemez alakalar içinde bir çelişki yaratabiliyor..
@illegal Ufak kardeşim senin konuyla alakan yok ile fy_iceworld16 bu map bence kendine gelip bir yeltenmeni isterim mantıksızlığın konudan sapmana sebep oluyor bence kendini daha düşük göstermene gerek yok ADDICTED...