Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Serverlere Saldırıp "ADAM" olanlar ? İFŞA [DPclan.net]

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

illegal
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: Cs17.CsDuragi.CoM
Clan İsmi: IMPERIAL GAMING

Mesaj gönderen illegal »

@govboy0606 MİLLETE KENDİNİZİ BÜYÜK TANITIYORSUNUZ SİZİN NE OLDUGUNUZ BELLİ HERKES BİLİOR SİZİN NE OLDUGUNUZ BOŞ YAPMA UFAK KARDEŞMİŞ DAYI VE İBOBABASTYLA DEDĞİĞİN ADAMLAR BENDEN KÜÇÜK SİZİN NE OLDUGUNZU GAYET İYİ BİLİYORUM !

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
govboy0606

Mesaj gönderen govboy0606 »

@illegal Biz tanıtmıyoruz o şerefe siz nail oluyorsunuz bundanda her zaman hoşnut ve baki olduk.. Burdaki videolar video düzenleri uğraşları yazıları kimin ne olduğunu belli ediyor şahıslar burada her zaman belirsizdir.. Bide ufak kardeşim kendini bu kadar yormanıda anlayamadım neden hala Capslock açıp kendini iyice ufaltıyorsun yok oldun haberin yok..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

illegal
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: Cs17.CsDuragi.CoM
Clan İsmi: IMPERIAL GAMING

Mesaj gönderen illegal »

@govboy0606 KENDİNİ İYİYE ÇIKARMA ÇABALARI YARIN ATACAĞIM VİDEOYU BEKLE KARDEŞİM TAMAMMI :) VİDEO DÜZENİMİ DEĞİLMİ GÖRECEZ KARDEŞİM !

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ADDICTED-DP
Server Ip/DNS: Cs19.Csduragi.COM
Clan İsmi: DPClan.Net
İletişim:

Mesaj gönderen ADDICTED-DP »

Hayırdır Ne Oluyor benle Aduketin alakası Ne Burda Anlam Veremedim ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

hamoreis2

Mesaj gönderen hamoreis2 »

OMER REIS BU KONUYA EL AT BAŞKANIM SANA GUVENIYORUZ :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

serkano

Mesaj gönderen serkano »

HEPSINI KAPATINDA BIZ KURTULAK :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

olcy
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen olcy »

Adamlar gerçekten haklı yani bunların barınmaması lazım böyle serverlerde herkeze zarar bıktık bunlardan

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Normalde bu foruma ban yediğim için bir daha girmemeyi düşünüyordum, ama arkadaşım biraz konudan bahsetti ve merak edip girdim.
Şuanda bu başlık altında tartışanlar, hepiniz gereksizsiniz ve sırf ölmüş bir oyunda kendi egonuzu tatmin etmek için yarışıyorsunuz. Cidden buna gerek var mı? Ömer bey bunları okusa ve ardından gidin mi diyecek? Hiç zannetmiyorum, şuana kadar yaptığı şeyi yeniden yapacak, umursamayacak. Ama buradan taze banlar çıkartacak, Sonra unutulup gidecek.
Neredeyse 1 sene önce aynı mevzudan bende şikayetçi olmuştum. Sözde 2-4 ay önce kendilerine TR 1. Olarak gösteren adı lazım değil GT 1. si server da geceleri aynı olayı yaptı. Bot attı bende gittim gametracker a şikayette bulundum. Sonucunu bilmiyorum ne cevap yazarak döndüler ama şuanda o server GT de dünya 98.si.Bot atmayı kesmişler. Çünkü herkes onların bot attığını biliyordu ve isimleri botcu servera çıkmıştı. Yani kimse onları takmıyordu görmezden geliyordu. Bırakın çocuklar eğlensin diyordu.
Aynısını sizede tavsiye ederim. Bot mu atıyorlar? Bir kaç kere sağa sola şikayetçi olmadan söyleyin, Benim gibi GT ye güzel ingilizce bir yazı postalayın. Ardından isimlerinin çıkmasını bekleyin, zamanla yaptıklarından utanırlar.

Son olarak, adınız batsın.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ADDICTED-DP
Server Ip/DNS: Cs19.Csduragi.COM
Clan İsmi: DPClan.Net
İletişim:

Mesaj gönderen ADDICTED-DP »

Ulan Takmıslar Bana Aduket Diye Biri Bunlara Saldırı Yapıyor Gelmisler Sen Yapıyorsun Diye Beni Sucluyorlar . Benim Aduketle Bi Alakam Yok . Videoda Wilddeki ADDICTED Benim Evet Ordada Zaten Sadece 1 2 Kere Slotluk İle amx_parachute Komutu İle Reliable Attım Zaten Anlayıp Banladılar . Bu Olayın Ustundende 1 Ay Gecti Neden Simdi Piyasaya Suruluyor Anlamadım .

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli