Serverim saldırı altında yaklaşık 1 saattir
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 43
cs72.csduragi.com
Önce serveri çökerttiler ve çöktükden sonra HellForce serverinde bulunan melis isminde bir kız var o kız saldırıdan sonra gelip bizim server kurucumuza küfürler etti serveriniz böyle kapalı kalıcak tarzında şeyler söyledi loglarda hayla mevcut sanırım saldırı HellForce tarafından yapılıyor. Serverim yaklaşık 1 saat saldırı altında makine ile vuruluyor sanırsam bilemiyorum cfg ilede olabilir pek bilgim yok açıkcası bi şekilde düzeltme şansımız var mı acaba?
Önce serveri çökerttiler ve çöktükden sonra HellForce serverinde bulunan melis isminde bir kız var o kız saldırıdan sonra gelip bizim server kurucumuza küfürler etti serveriniz böyle kapalı kalıcak tarzında şeyler söyledi loglarda hayla mevcut sanırım saldırı HellForce tarafından yapılıyor. Serverim yaklaşık 1 saat saldırı altında makine ile vuruluyor sanırsam bilemiyorum cfg ilede olabilir pek bilgim yok açıkcası bi şekilde düzeltme şansımız var mı acaba?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 214
Adamın ve slotlarda 15 haneden fazla şifre varsa o şifreyi kaldırın trojen madde sanırsam.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
Kesin saldırı diyorsan en son gelen kişileri takipte kal garip garip kişileri banla
Linklerini gizle |
-
Saldırı değildir. Bu HellForce benim ovh tsyede gelmişti vururuz fln dediler. Tam tekin insanlar değiller vesselam.
Şifre buguyla yapıyorlardır CSDuragi ole kolay kolay saldırı yemez
Şifre buguyla yapıyorlardır CSDuragi ole kolay kolay saldırı yemez
Linklerini gizle |
-
hocam loglardan bakılıp gereken yapılır .gstim41141 yazdı:cs72.csduragi.com
Linklerini gizle |
-
ve cfgyle ping atılamaz böyle bişey mümkin deyil . sadece vds ve vps üzerinden yapılıyor ping saldırısı .
Linklerini gizle |
-
Cfg ile serveri çökertebilirler böyle birşey mevcut. yaklaşık 3-5 defa server çöktü tam 32 oluyoruz sw çöküyor sürekli aynı şekil 3-5 defa oldu sonra farklı bir nickte melis girip kurucumuza küfür edip servere vurduğunu söyledi bu konuda o kız hatalı ve loglarda mevcut bu konuşma.Metecan Bey yazdı:ve cfgyle ping atılamaz böyle bişey mümkin deyil . sadece vds ve vps üzerinden yapılıyor ping saldırısı .
Linklerini gizle |
-
3-5 defa server çöktükten sonra şifre bugu yapmışlar server kapalı kalmış bende melisin veya melisin arkadaşının serveri vps-vds-cfg gibi şeylerle kapalı tutuğunu sanıyordum yaklaşık 30 dakika veya 1 saat kapalı kalmasının nedeni şifre bugudur bunu kim yaptığı hakkında bilgim yok ama onun öncesinde 3-5 defa vurulurken HellForceden bulunan melisten bahsediyorum bilmiyorum server sahiplerinin suçu varmı yokmu ama melis HellForcede yanlış hatırlamıyorsam Sunucu Ortağı ve paneli mevcut.
Linklerini gizle |
-
başka bişey demiyecegim saat kaç olmuş uraşamam hocam , üzerimize atılan bir şey diyip geçiyorum . gerekeni ÖmerTELLI yapar
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
ya şöle boş konularla formu gereksız işgal edıyorsunuz hiç gerek yok böle şeylere
Linklerini gizle |