Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Serverim saldırı altında yaklaşık 1 saattir

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
gstim41141

Mesaj gönderen gstim41141 »

cs72.csduragi.com

Önce serveri çökerttiler ve çöktükden sonra HellForce serverinde bulunan melis isminde bir kız var o kız saldırıdan sonra gelip bizim server kurucumuza küfürler etti serveriniz böyle kapalı kalıcak tarzında şeyler söyledi loglarda hayla mevcut sanırım saldırı HellForce tarafından yapılıyor. Serverim yaklaşık 1 saat saldırı altında makine ile vuruluyor sanırsam bilemiyorum cfg ilede olabilir pek bilgim yok açıkcası bi şekilde düzeltme şansımız var mı acaba?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

MustafaAli
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen MustafaAli »

Adamın ve slotlarda 15 haneden fazla şifre varsa o şifreyi kaldırın trojen madde sanırsam.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

MertMatin*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Clan İsmi: CANAKKALE

Mesaj gönderen MertMatin* »

Kesin saldırı diyorsan en son gelen kişileri takipte kal garip garip kişileri banla

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

FearLess

Mesaj gönderen FearLess »

Saldırı değildir. Bu HellForce benim ovh tsyede gelmişti vururuz fln dediler. Tam tekin insanlar değiller vesselam.
Şifre buguyla yapıyorlardır CSDuragi ole kolay kolay saldırı yemez

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Metecan Bey

Mesaj gönderen Metecan Bey »

gstim41141 yazdı:cs72.csduragi.com

Önce serveri çökerttiler ve çöktükden sonra HellForce serverinde bulunan melis isminde bir kız var o kız saldırıdan sonra gelip bizim server kurucumuza küfürler etti serveriniz böyle kapalı kalıcak tarzında şeyler söyledi loglarda hayla mevcut sanırım saldırı HellForce tarafından yapılıyor. Serverim yaklaşık 1 saat saldırı altında makine ile vuruluyor sanırsam bilemiyorum cfg ilede olabilir pek bilgim yok açıkcası bi şekilde düzeltme şansımız var mı acaba?
hocam loglardan bakılıp gereken yapılır .

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Metecan Bey

ve cfgyle ping atılamaz böyle bişey mümkin deyil . sadece vds ve vps üzerinden yapılıyor ping saldırısı .

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
gstim41141

Metecan Bey yazdı:ve cfgyle ping atılamaz böyle bişey mümkin deyil . sadece vds ve vps üzerinden yapılıyor ping saldırısı .
Cfg ile serveri çökertebilirler böyle birşey mevcut. yaklaşık 3-5 defa server çöktü tam 32 oluyoruz sw çöküyor sürekli aynı şekil 3-5 defa oldu sonra farklı bir nickte melis girip kurucumuza küfür edip servere vurduğunu söyledi bu konuda o kız hatalı ve loglarda mevcut bu konuşma.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
gstim41141

3-5 defa server çöktükten sonra şifre bugu yapmışlar server kapalı kalmış bende melisin veya melisin arkadaşının serveri vps-vds-cfg gibi şeylerle kapalı tutuğunu sanıyordum yaklaşık 30 dakika veya 1 saat kapalı kalmasının nedeni şifre bugudur bunu kim yaptığı hakkında bilgim yok ama onun öncesinde 3-5 defa vurulurken HellForceden bulunan melisten bahsediyorum bilmiyorum server sahiplerinin suçu varmı yokmu ama melis HellForcede yanlış hatırlamıyorsam Sunucu Ortağı ve paneli mevcut.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Metecan Bey

başka bişey demiyecegim saat kaç olmuş uraşamam hocam , üzerimize atılan bir şey diyip geçiyorum . gerekeni ÖmerTELLI yapar
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

emrederin

Mesaj gönderen emrederin »

ya şöle boş konularla formu gereksız işgal edıyorsunuz hiç gerek yok böle şeylere

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli