Servere Saldırı Atılmakta
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
IMANSIZ WINSTON HOCA
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: Wild Gaminq
- İletişim:
[@Bilinmeyen Etiket] Abi şuan servere saldırı var engelleyebilirmisiniz acaba ?
Bu arada o vuran kişi kimse youtube felan atamaz telifi atar kanalını kapatırım.
Bu arada o vuran kişi kimse youtube felan atamaz telifi atar kanalını kapatırım.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
krallarCsd
Yasaklı Üye
knk telif atar kapatırım demen hiç hoş olmadı ama . vurmasın vidyo ne atmasın desen iyi deIMANSIZ WINSTON HOCA yazdı: Cmt Haz 09, 2018 3:35 pm [@Bilinmeyen Etiket] Abi şuan servere saldırı var engelleyebilirmisiniz acaba ?
| Linklerini gizle |
-
`ImparatoR*
- Server Ip/DNS: New York
- İletişim:
Kardeşim Bu Konu Kullanıcıya ait bir durum.
CSDurağı birşey yapamaz.
Panel verdiğiniz Kişilere Dikkat ediniz.
IYI FORUMLAR.
CSDurağı birşey yapamaz.
IYI FORUMLAR.
| Linklerini gizle |
-
IMANSIZ WINSTON HOCA
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
- İletişim:
Panelle ne alakası var yorum sayısın arttırmak için yorum atma .d`ImparatoR* yazdı: Cmt Haz 09, 2018 3:42 pm Kardeşim Bu Konu Kullanıcıya ait bir durum.
CSDurağı birşey yapamaz.
IYI FORUMLAR.
| Linklerini gizle |
-
ShooTeR
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Harbi harbi adam ddos saldırısı diyor sen panel diyon`ImparatoR* yazdı: Cmt Haz 09, 2018 3:42 pm Kardeşim Bu Konu Kullanıcıya ait bir durum.
CSDurağı birşey yapamaz.
IYI FORUMLAR.
| Linklerini gizle |
-
ShooTeR
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Alper ftp içinden csdattacklogs'a baksana log dusmusmuIMANSIZ WINSTON HOCA yazdı: Cmt Haz 09, 2018 3:35 pm [@Bilinmeyen Etiket] Abi şuan servere saldırı var engelleyebilirmisiniz acaba ?
| Linklerini gizle |
-
IMANSIZ WINSTON HOCA
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
- İletişim:
Başkanbey senin 2 youtube kanalını kapattım Saldırı atıp script dilenip saldırı atman benim zoruma gitmez Burada seninle tartışmam kafama denk bile olamazsın teşekkürler .dkrallarCsd yazdı: Cmt Haz 09, 2018 3:41 pmknk telif atar kapatırım demen hiç hoş olmadı ama . vurmasın vidyo ne atmasın desen iyi deIMANSIZ WINSTON HOCA yazdı: Cmt Haz 09, 2018 3:35 pm [@Bilinmeyen Etiket] Abi şuan servere saldırı var engelleyebilirmisiniz acaba ?
| Linklerini gizle |
-
IMANSIZ WINSTON HOCA
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
- İletişim:
Bakayım kanka 1 snShooTeR yazdı: Cmt Haz 09, 2018 3:47 pmAlper ftp içinden csdattacklogs'a baksana log dusmusmuIMANSIZ WINSTON HOCA yazdı: Cmt Haz 09, 2018 3:35 pm [@Bilinmeyen Etiket] Abi şuan servere saldırı var engelleyebilirmisiniz acaba ?
| Linklerini gizle |
-
`ImparatoR*
- Server Ip/DNS: New York
- İletişim:
-
krallarCsd
Yasaklı Üye
o Canım Yakalandın xd . Script dilenen diyor ben 2013 ve 2016 da 200'e yakın Panel Saldırıs Yaptım . Script le alakam Olmadı . Benim Youtube kanalımı Kuran Evliya nimet çarpsın kide Kimse Kapatamadı Şimdiye kara Allah çarpsın vidyolarıda var kendimin kapattıgına dair bu yazıklarında vidyoda . aot'da da millete adını kaan muhammet yap sana prem verirm sövmeye calıs ama bass acma dedigin ifşların var boş yapmayalım knk xd seviyorum seni ama nie böle davranıyosun bana anlamadımIMANSIZ WINSTON HOCA yazdı: Cmt Haz 09, 2018 3:47 pmBaşkanbey senin 2 youtube kanalını kapattım Saldırı atıp script dilenip saldırı atman benim zoruma gitmez Burada seninle tartışmam kafama denk bile olamazsın teşekkürler .dkrallarCsd yazdı: Cmt Haz 09, 2018 3:41 pmknk telif atar kapatırım demen hiç hoş olmadı ama . vurmasın vidyo ne atmasın desen iyi deIMANSIZ WINSTON HOCA yazdı: Cmt Haz 09, 2018 3:35 pm [@Bilinmeyen Etiket] Abi şuan servere saldırı var engelleyebilirmisiniz acaba ?
| Linklerini gizle |