Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Servere Saldırı Atılmakta

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Ulu @ Team
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
Clan İsmi: Biizn-i Hüda

Mesaj gönderen Ulu @ Team »

tengrijail yazdı: Cmt Haz 09, 2018 4:05 pm csdurağında bulunan firewall koruması sayesinde csdurağında ddos saldırısı yapamıyorlar.
attacklogs içerisine saldırdıkları cfg büyük ihtimal düşmüştür. eğerki ddos saldırısı olmuş olsaydı 1 den 250ye kadar tüm maknedaki ipler etkilenmiş olurdu.
omer@csduragi.com adresine cfg içeriğini atarsanız ömer telli fixleyecektir.

Csdurağının firewall durumu ne bilmiyorum ancak, radore de barındığı için radorenin sunduğu firewall ise bu firewall geçilir. Eğer radore voxility geçti ise voxility de geçilmeyecek diye bir şey yok. Ovh 980 gbit koruma sunuyor, voxility ise 500 gbit koruma sunuyor. E, ovh düşüyor ise voxility düşebilir.

O yüzden ddos atılmaz demeniz saçma.
krallarCsd yazdı: Cmt Haz 09, 2018 3:57 pm o Canım Yakalandın xd . Script dilenen diyor ben 2013 ve 2016 da 200'e yakın Panel Saldırıs Yaptım . Script le alakam Olmadı . Benim Youtube kanalımı Kuran Evliya nimet çarpsın kide Kimse Kapatamadı Şimdiye kara Allah çarpsın vidyolarıda var kendimin kapattıgına dair bu yazıklarında vidyoda . aot'da da millete adını kaan muhammet yap sana prem verirm sövmeye calıs ama bass acma dedigin ifşların var boş yapmayalım knk xd seviyorum seni ama nie böle davranıyosun bana anlamadım
https://youtu.be/mvLsyuRsi5U

200 panel saldırısı atıp övünen tek kişi. Milletten yetki ve panel dilenip saldırı attığınız sanıyorsunuz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

krallarCsd
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen krallarCsd »

EmirhanBeyBeta yazdı: Cmt Haz 09, 2018 4:58 pm
tengrijail yazdı: Cmt Haz 09, 2018 4:05 pm csdurağında bulunan firewall koruması sayesinde csdurağında ddos saldırısı yapamıyorlar.
attacklogs içerisine saldırdıkları cfg büyük ihtimal düşmüştür. eğerki ddos saldırısı olmuş olsaydı 1 den 250ye kadar tüm maknedaki ipler etkilenmiş olurdu.
omer@csduragi.com adresine cfg içeriğini atarsanız ömer telli fixleyecektir.

Csdurağının firewall durumu ne bilmiyorum ancak, radore de barındığı için radorenin sunduğu firewall ise bu firewall geçilir. Eğer radore voxility geçti ise voxility de geçilmeyecek diye bir şey yok. Ovh 980 gbit koruma sunuyor, voxility ise 500 gbit koruma sunuyor. E, ovh düşüyor ise voxility düşebilir.

O yüzden ddos atılmaz demeniz saçma.
krallarCsd yazdı: Cmt Haz 09, 2018 3:57 pm o Canım Yakalandın xd . Script dilenen diyor ben 2013 ve 2016 da 200'e yakın Panel Saldırıs Yaptım . Script le alakam Olmadı . Benim Youtube kanalımı Kuran Evliya nimet çarpsın kide Kimse Kapatamadı Şimdiye kara Allah çarpsın vidyolarıda var kendimin kapattıgına dair bu yazıklarında vidyoda . aot'da da millete adını kaan muhammet yap sana prem verirm sövmeye calıs ama bass acma dedigin ifşların var boş yapmayalım knk xd seviyorum seni ama nie böle davranıyosun bana anlamadım
https://youtu.be/mvLsyuRsi5U

200 panel saldırısı atıp övünen tek kişi. Milletten yetki ve panel dilenip saldırı attığınız sanıyorsunuz.
EMİRHAN O YÜZDENMİ YOTUBEDE 1 TANE PANEL DİLENDİGİM VİDYO YOK DX QW:eQ:

bide yukarda : dedigin şey : https://www.youtube.com/watch?v=ifnttdnpR8c

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ulu @ Team
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
Clan İsmi: Biizn-i Hüda

Mesaj gönderen Ulu @ Team »

Sen panel saldırısı attığın için dediklerimi anlamaman normal.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

sizofrenresul
Clan İsmi: Atlanta Clan

Mesaj gönderen sizofrenresul »

vanessaaa yazdı: Cmt Haz 09, 2018 4:52 pm
IMANSIZ WINSTON HOCA yazdı: Cmt Haz 09, 2018 4:51 pm
vanessaaa yazdı: Cmt Haz 09, 2018 4:48 pm @sizofrenresul şübheliyim daha önce yapmadıgı şey degildi .d
Hiç birşey belli olmaz kanka bilirsin .d
cünki dün tsmize geldi ya saldırı atıcam dedi banladık gönderdik bunu zoruna giddigi için yapmış olabilir cocukca şeyler
Bu yazılanlar nasıl bir iftira bunlar nasıl bir insan yazdıkları tamamen yalanlama , karalama nasıl bir seneryodur bu. Olmamış şeyleri olmamış gibi gösterip birilerinin server'ını kapatma amacı yani . Bu iftiralara bir yaptırım olacak mı ? Sürekli böyle tahrik edilip iftira atılacak.
[@Bilinmeyen Etiket]
@ Yek'-ta
@TahaDemirbaş

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

furkan17
Server Ip/DNS: 213.238.173.75
Clan İsmi: HoligaN | CLaN

Mesaj gönderen furkan17 »

ddos saldırını yapan herzamn serverde olan bırıdır userlerden ve kendı yetkılılerınden suphelendıgını dırek serverden uzaklastır saldırılara bırsey yapamssın o ayrı mesele eger bırde saglam makınası olup 1 den fazla kısıyle aynı anda vuruyorlarsa çok çok servere ping salar komutcuyu onu bunu cogu kısıyı oyundan dusurur ve o kısıler netını reslemedı surecee servere tekrar gırıs yapamaz buna onlem ıcın ancak saldırı yapıldıgı dk suphelendıgın kısıler sxe ban atsan daha saglıklı olur he bırde nıye sxe ban dedım artık ban ve gag yemem cfg lerı var attıgın dk gerı tekrar gırebılıolar :DasD:A

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
IMANSIZ WINSTON HOCA
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.44
Clan İsmi: Wild Gaminq
İletişim:

Mesaj gönderen IMANSIZ WINSTON HOCA »

sizofrenresul yazdı: Cmt Haz 09, 2018 5:26 pm

cünki dün tsmize geldi ya saldırı atıcam dedi banladık gönderdik bunu zoruna giddigi için yapmış olabilir cocukca şeyler
Bu yazılanlar nasıl bir iftira bunlar nasıl bir insan yazdıkları tamamen yalanlama , karalama nasıl bir seneryodur bu. Olmamış şeyleri olmamış gibi gösterip birilerinin server'ını kapatma amacı yani . Bu iftiralara bir yaptırım olacak mı ? Sürekli böyle tahrik edilip iftira atılacak.
[@Bilinmeyen Etiket]
@ Yek'-ta
@TahaDemirbaş
Burada Herhangi bir tahrik yok olayları bilmiyorum hiç birşey belli olmaz yazdım yani sende atabilirsin başkasıda yukarda koskoca rapor et tuşu var benim yorumum'da herhangi bir yasa dışı msj varsa zaten silinir ;)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
IMANSIZ WINSTON HOCA
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.44
Clan İsmi: Wild Gaminq
İletişim:

Mesaj gönderen IMANSIZ WINSTON HOCA »

furkan17 yazdı: Cmt Haz 09, 2018 5:27 pm ddos saldırını yapan herzamn serverde olan bırıdır userlerden ve kendı yetkılılerınden suphelendıgını dırek serverden uzaklastır saldırılara bırsey yapamssın o ayrı mesele eger bırde saglam makınası olup 1 den fazla kısıyle aynı anda vuruyorlarsa çok çok servere ping salar komutcuyu onu bunu cogu kısıyı oyundan dusurur ve o kısıler netını reslemedı surecee servere tekrar gırıs yapamaz buna onlem ıcın ancak saldırı yapıldıgı dk suphelendıgın kısıler sxe ban atsan daha saglıklı olur he bırde nıye sxe ban dedım artık ban ve gag yemem cfg lerı var attıgın dk gerı tekrar gırebılıolar :DasD:A
Anladım önerinizi göz önünde bulundurucam teşekkür ederim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

vanessaaa

Mesaj gönderen vanessaaa »

sizofrenresul yazdı: Cmt Haz 09, 2018 5:26 pm

[@Bilinmeyen Etiket]
@ Yek'-ta
@TahaDemirbaş
Biz sana sen yaptin demedik subhelendik dedik .d belli olmaz yapmam diyipte yapan oldu

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Atak loglarında veri varmı ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Levelsiz
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: JackDaniel's
İletişim:

Mesaj gönderen Levelsiz »

Taha Demirbaş yazdı: Cmt Haz 09, 2018 8:02 pm Atak loglarında veri varmı ?
Loglar boş

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli