Server Kapanması
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 33
Server Kapanması
sabah 11 ile 2 arasınıda kontrol edin o saatlerdede düşer genellikle
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 177
- Server Ip/DNS: cs116.csduragi.com
- Clan İsmi: MarshMellow
-
- Clan İsmi: Azerbaycan
Server Kapanması
Dediğim gibi saat kaçta aldıysanız o saatede düşer, ama olmayada bilir gecmiş olsun.
Linklerini gizle |
-
Server Kapanması
Csd40 nolu ip benımdır caner arkadasşımızla uzun yılladır oyun ıcınde arkadaşız , Clanca hareket beraber yonetmeye karar verdık benım ıslerım oldugundan dolayı caner arkadaşım yonetıyor aramızda her hangı bir alıveriş olmadı Ömer bey
Linklerini gizle |
-
Server Kapanması
Merhaba,Safa yazdı: Sal Haz 19, 2018 1:07 pm Csd40 nolu ip benımdır caner arkadasşımızla uzun yılladır oyun ıcınde arkadaşız , Clanca hareket beraber yonetmeye karar verdık benım ıslerım oldugundan dolayı caner arkadaşım yonetıyor aramızda her hangı bir alıveriş olmadı Ömer bey
Dingonun ahırı olmayan bir yerdesiniz şu an. Bu forumun kuralları var. Sıkıntınız var ise şikayet bölümüne yazıp bekleyeceksiniz Ömer bey ona göre kontrol ve karşılaştırma yapacak. Siz sattıysanız serveri zaten Ömer beyin faturasına yansıyor hem 2 kişi ana panel girişi de yasak yani baya bir yasaklanırsınız bunu savunmaya devam ederseniz.
Linklerini gizle |
-
Server Kapanması
Kardes heralde kafan iyi satmadim arkdas sadece 1 2 kere girdi ondsda map degisimi ekletinlr pluginlerini yaptı xaten günler öncesinden alt panel acmistim bunlar sistemde gozuktugunde geri verilecek alim satim yok olamazda ömer bey görünce ipileri anlicaktir icin rahat olsun
Linklerini gizle |
-
Server Kapanması
Diyorum ki burası AF Konusu değil, buraya Ömer TELLİ Bakmaz. Gidip şikayet bölümüne kanıtların ve düzgün bir üslup ile TÜRKÇEYİ katletmeden konunu aç bekle. Alınan ürünün geri verileceğini düşünmüyorum.Safa yazdı: Sal Haz 19, 2018 1:22 pm Kardes heralde kafan iyi satmadim arkdas sadece 1 2 kere girdi ondsda map degisimi ekletinlr pluginlerini yaptı xaten günler öncesinden alt panel acmistim bunlar sistemde gozuktugunde geri verilecek alim satim yok olamazda ömer bey görünce ipileri anlicaktir icin rahat olsun
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 177
- Server Ip/DNS: cs116.csduragi.com
- Clan İsmi: MarshMellow
-
- Server Ip/DNS: cs4.csdruragi.net
- Clan İsmi: Gateway Pro
Server Kapanması
sayın omer bey cs11.csduragi.net ıp adresımızn elımızden almanızın sebebını ogrenmek ıstıyorum
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Server Kapanması
Yukarıda da demiştim arkadaşlara, dingonun ahırı değil. Eski konulara Ömer bey bakmamakta. Yeni konu açın oradan devam edin. Bu arada devir teslim işlemi yasak olduğundan serveriniz kapandı büyük ihtimal.tnhn_34 yazdı: Sal Ağu 14, 2018 11:26 pm sayın omer bey cs11.csduragi.net ıp adresımızn elımızden almanızın sebebını ogrenmek ıstıyorum
Linklerini gizle |