Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Server Kapanması

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

nesCafe
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Server Kapanması

Mesaj gönderen nesCafe »

sabah 11 ile 2 arasınıda kontrol edin o saatlerdede düşer genellikle

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
emlly
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: cs116.csduragi.com
Clan İsmi: MarshMellow

Server Kapanması

Mesaj gönderen emlly »

Umarım ki öyledir

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Leooo
Clan İsmi: Azerbaycan

Server Kapanması

Mesaj gönderen Leooo »

Dediğim gibi saat kaçta aldıysanız o saatede düşer, ama olmayada bilir gecmiş olsun.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Safa

Server Kapanması

Mesaj gönderen Safa »

Csd40 nolu ip benımdır caner arkadasşımızla uzun yılladır oyun ıcınde arkadaşız , Clanca hareket beraber yonetmeye karar verdık benım ıslerım oldugundan dolayı caner arkadaşım yonetıyor aramızda her hangı bir alıveriş olmadı Ömer bey

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Server Kapanması

Mesaj gönderen ulyoS »

Safa yazdı: Sal Haz 19, 2018 1:07 pm Csd40 nolu ip benımdır caner arkadasşımızla uzun yılladır oyun ıcınde arkadaşız , Clanca hareket beraber yonetmeye karar verdık benım ıslerım oldugundan dolayı caner arkadaşım yonetıyor aramızda her hangı bir alıveriş olmadı Ömer bey
Merhaba,

Dingonun ahırı olmayan bir yerdesiniz şu an. Bu forumun kuralları var. Sıkıntınız var ise şikayet bölümüne yazıp bekleyeceksiniz Ömer bey ona göre kontrol ve karşılaştırma yapacak. Siz sattıysanız serveri zaten Ömer beyin faturasına yansıyor hem 2 kişi ana panel girişi de yasak yani baya bir yasaklanırsınız bunu savunmaya devam ederseniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Safa

Server Kapanması

Mesaj gönderen Safa »

Kardes heralde kafan iyi satmadim arkdas sadece 1 2 kere girdi ondsda map degisimi ekletinlr pluginlerini yaptı xaten günler öncesinden alt panel acmistim bunlar sistemde gozuktugunde geri verilecek alim satim yok olamazda ömer bey görünce ipileri anlicaktir icin rahat olsun

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Server Kapanması

Mesaj gönderen ulyoS »

Safa yazdı: Sal Haz 19, 2018 1:22 pm Kardes heralde kafan iyi satmadim arkdas sadece 1 2 kere girdi ondsda map degisimi ekletinlr pluginlerini yaptı xaten günler öncesinden alt panel acmistim bunlar sistemde gozuktugunde geri verilecek alim satim yok olamazda ömer bey görünce ipileri anlicaktir icin rahat olsun
Diyorum ki burası AF Konusu değil, buraya Ömer TELLİ Bakmaz. Gidip şikayet bölümüne kanıtların ve düzgün bir üslup ile TÜRKÇEYİ katletmeden konunu aç bekle. Alınan ürünün geri verileceğini düşünmüyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
emlly
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: cs116.csduragi.com
Clan İsmi: MarshMellow

Server Kapanması

Mesaj gönderen emlly »

boş ip bekliyorum :(

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

tnhn_34
Server Ip/DNS: cs4.csdruragi.net
Clan İsmi: Gateway Pro

Server Kapanması

Mesaj gönderen tnhn_34 »

sayın omer bey cs11.csduragi.net ıp adresımızn elımızden almanızın sebebını ogrenmek ıstıyorum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Poseidon*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Server Kapanması

Mesaj gönderen Poseidon* »

tnhn_34 yazdı: Sal Ağu 14, 2018 11:26 pm sayın omer bey cs11.csduragi.net ıp adresımızn elımızden almanızın sebebını ogrenmek ıstıyorum
Yukarıda da demiştim arkadaşlara, dingonun ahırı değil. Eski konulara Ömer bey bakmamakta. Yeni konu açın oradan devam edin. Bu arada devir teslim işlemi yasak olduğundan serveriniz kapandı büyük ihtimal.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli