Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Reklam Sorunu [ARTIK YETER]

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
serkan ebcin

Mesaj gönderen serkan ebcin »

Bu konuda birşey yapılmicağını bende insanlara söledim ama sabır sabır bir yere kadar en dolu sunucuda böle bir sorun var arkadaş çok akıllı cs29 adlı botu programla heralde her sunucum dolduğunda sokuyor oyuna banlanamıor specde olduğu için bu bir değil iki değil her dolduğunda böyle serveri alalı 20 gün oldu 20 günün 15 gününde reklam atıyorlar lütfen loglarda çıkar zaten ip adresinden falan bulunur hangi panele girdiği hangi serverde adminliği olduğu bu duruma bir çözüm getirilmeli cıvkını çıkardılar server 32 iken bir anda 20 oluyor bunlar yüzünden hem ön ipde hem reklam yapıyor allah aşkına bir çözüm getirin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
serkan ebcin

@redarmygaming
[@Bilinmeyen Etiket]
@CSmiLeFaCe

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

Bizdede aynı sorun var ! 32 den düşmeyen sw 25 e düştü 32 zorlayarak yapıyoruz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
serkan ebcin

normal reklamlar olsa anlarım sunucudan memnunum gayet ama her sunucuda var bu akıllılar baska serverler yapsa anlarım ama hep aynı sunucu hep aynı olay bir uyarı falan verilmeli bence

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Tasarimci v2

Mesaj gönderen Tasarimci v2 »

Kaç kere konu açıldı hepsine aynı cevabı veriyorum sıkıldım artık. Csduragi.com 2016 Player nickli oyuncuların isimlerini servera girerken kendi server isimleriyle değiştiriyolar ekledikleri bir plugin sayesinde. Bunun csduraginda hiçbir yasağı yok. Farklı bir reklam yöntemi sizde kullanabilirsiniz.
En son Tasarimci v2 tarafından Pzr Şub 26, 2017 6:51 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

post43067.html?hilit=ASP#p43067 bu konu derdinize derman olacakmı bir deneyin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

PaZee
Server Ip/DNS: Cs.teknoklan.com
Clan İsmi: TeknoKlan
İletişim:

Mesaj gönderen PaZee »

[@Bilinmeyen Etiket]

csduragi serverlari baska csduragi serverlarina reklam atamasin bence abi bir cogu sunucu sahibi bu durumdan rahatsiz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

redarmygaming yazdı:post43067.html?hilit=ASP#p43067 bu konu derdinize derman olacakmı bir deneyin.
Teşekkürler ama Ömer beyle konuşsanız reklam atmaya dur dense?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Tasarimci v2 yazdı:Kaç kere konu açıldı hepsine aynı cevabı veriyorum sıkıldım artık. Csduragi.com 2016 Player nickli oyuncuların isimlerini servera girerken kendi server isimleriyle değiştiriyolar ekledikleri bir plugin sayesinde. Bunun csduraginda hiçbir yasağı yok. Farklı bir reklam yöntemi sizde kullanabilirsiniz. CSDuraginda böyle bir yasak yok.

Müdahale edilmeyeceği kaç kez söylendi. bunu herkez biliyor. Fakat çözüm bulun diye açılmış bir konu çözüm bulamayan kişilere çözüm sunulmak zorundadır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Tasarimci v2

Mesaj gönderen Tasarimci v2 »

redarmygaming yazdı:
Tasarimci v2 yazdı:Kaç kere konu açıldı hepsine aynı cevabı veriyorum sıkıldım artık. Csduragi.com 2016 Player nickli oyuncuların isimlerini servera girerken kendi server isimleriyle değiştiriyolar ekledikleri bir plugin sayesinde. Bunun csduraginda hiçbir yasağı yok. Farklı bir reklam yöntemi sizde kullanabilirsiniz. CSDuraginda böyle bir yasak yok.

Müdahale edilmeyeceği kaç kez söylendi. bunu herkez biliyor. Fakat çözüm bulun diye açılmış bir konu çözüm bulamayan kişilere çözüm sunulmak zorundadır.
Çözümüne karışmadım ben dikkatli okursan loglardan bakılsın ip adresinden bulunup kapatılsın diyor ben onun cevabını verdim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli