Reklam Sorunu [ARTIK YETER]
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.78
- Clan İsmi: CapitaLL |
- İletişim:
Ne yani player nickleri girmesin diye kendisine cs29. reklami mi koymasi lazim kendisini kandirmasin reklam icin yapiyor bunlari her gun ban atiyoruz o nickteki adamlara yazik degilmi ? gelip oyun oynucaklar bir kisi yuzunden ban yiyorlar.Hadi ben onlem icin cs29 adina slotluk eklicem giremicekler peki diger serverlere girdiginde o nicktekiler napcak yazik vallaha yazik.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2480
@redarymygaming deniceğim bunu teşekkürler
aslında konuyu açma sebebim yöneticiler belki yasaklarsa bu tür şeyleri caydırıcı birşey olursa yapmaya korkarlar bu işe bence CSDurağının el atması lazım hatam varsa affola.
aslında konuyu açma sebebim yöneticiler belki yasaklarsa bu tür şeyleri caydırıcı birşey olursa yapmaya korkarlar bu işe bence CSDurağının el atması lazım hatam varsa affola.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
cs29 hakkinda acilmis 5 6 inci konu olduserkan ebcin yazdı:@redarymygaming deniceğim bunu teşekkürler

Linklerini gizle |
-
Artık kendim gitmeyi planlıyorum ts3lerine büyük ihtimal kavga çıkıcak

Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
Yöntemi kullanın rn azından sorun olmaz.TunnS[C] yazdı:Hadi ben onlem icin cs29 adina slotluk eklicem giremicekler
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
artik baska serverlerde bu taktigi kullanmaya basliyor. cs144 yalan olmasin simdi onuda banladim yakinda 250 serverde bu isi yapcakEmirhanBeyBeta yazdı:Yöntemi kullanın rn azından sorun olmaz.TunnS[C] yazdı:Hadi ben onlem icin cs29 adina slotluk eklicem giremicekler

Linklerini gizle |
-
-
Sırf bunun için 1den 250 ye kadar adminlik yazıcamTunnS[C] yazdı:artik baska serverlerde bu taktigi kullanmaya basliyor. cs144 yalan olmasin simdi onuda banladim yakinda 250 serverde bu isi yapcakEmirhanBeyBeta yazdı:Yöntemi kullanın rn azından sorun olmaz.TunnS[C] yazdı:Hadi ben onlem icin cs29 adina slotluk eklicem giremicekler
Linklerini gizle |
-
Aman naptın redarmygaming şimdi bazıları buna kendi reklamını koyar.
Linklerini gizle |
-
Doğru söylüyorsun Kaldır ö.m ile at benceEmirhanBeyBeta yazdı:Aman naptın redarmygaming şimdi bazıları buna kendi reklamını koyar.
Linklerini gizle |