Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

PLUGİNCİ ARANIYOR -JB

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

ENESIZM
Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
İletişim:

PLUGİNCİ ARANIYOR -JB

Mesaj gönderen ENESIZM »

Leooo yazdı: Pzt Mar 26, 2018 10:34 pm
ENESIZM yazdı: Pzt Mar 26, 2018 10:33 pm Adam belki yeni gelmiştir yani ne bu strike modunuz ? 1 kere uyardığınız zaman anlayacak kabiliyeti vardır. Silinen konuyu görmemiş olabilir. Veyahut bilmiyor olabilir. Ben sana yardımcı olabilirim dostum ts3 sunucusu bırakabilirsen full mod jailbreak kurar ts3 yetki ayarınızı eksiksiz ve açıksız yaparım.
Hatırladığım kadarıyla yeni gelenler forum kurallarını okumalılar.
İnsanlık halidir ya. Belki forum alışkanlığı yoktur arkadaşın. Ana panelden aktarıp buraya gelmiş olabilir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Leooo
Clan İsmi: Azerbaycan

PLUGİNCİ ARANIYOR -JB

Mesaj gönderen Leooo »

ENESIZM yazdı: Pzt Mar 26, 2018 10:35 pm
ENESIZM yazdı: Pzt Mar 26, 2018 10:33 pm Adam belki yeni gelmiştir yani ne bu strike modunuz ? 1 kere uyardığınız zaman anlayacak kabiliyeti vardır. Silinen konuyu görmemiş olabilir. Veyahut bilmiyor olabilir. Ben sana yardımcı olabilirim dostum ts3 sunucusu bırakabilirsen full mod jailbreak kurar ts3 yetki ayarınızı eksiksiz ve açıksız yaparım.
İnsanlık halidir ya. Belki forum alışkanlığı yoktur arkadaşın. Ana panelden aktarıp buraya gelmiş olabilir.
Ben bişey demiyorum zaten kardeşim fakat kurallarda konu başlığını büyük yazılarla yazmak yasak oyüzden uyarıyoruz herkese uyarı atılır böyle.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ENESIZM
Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
İletişim:

PLUGİNCİ ARANIYOR -JB

Mesaj gönderen ENESIZM »

Leooo yazdı: Pzt Mar 26, 2018 10:37 pm

Ben bişey demiyorum zaten kardeşim fakat kurallarda konu başlığını büyük yazılarla yazmak yasak oyüzden uyarıyoruz herkese uyarı atılır böyle.
Bu indexte "Bildir" butonu boş yere konmamış. Bunu geçtim 1 adet forum kullanıcısı "Forum Kuralları" derse tamam yani bu sayı 3e 5e çıkarsa insan rahatsız olur. "Ne oluyor, bir suç mu işledim ?" kafasına girer. Bu yanlış algı üretir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Leooo
Clan İsmi: Azerbaycan

PLUGİNCİ ARANIYOR -JB

Mesaj gönderen Leooo »

ENESIZM yazdı: Pzt Mar 26, 2018 10:41 pm
Leooo yazdı: Pzt Mar 26, 2018 10:37 pm

Bu indexte "Bildir" butonu boş yere konmamış. Bunu geçtim 1 adet forum kullanıcısı "Forum Kuralları" derse tamam yani bu sayı 3e 5e çıkarsa insan rahatsız olur. "Ne oluyor, bir suç mu işledim ?" kafasına girer. Bu yanlış algı üretir.
Zaten ilk olarak ben uyardım. Diğer arkadaşada 1 kere yazılması yeterli dedim. Yani konuyu fazla uzatmayalım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

PLUGİNCİ ARANIYOR -JB

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Burada üyeleri uyarmak size düşmüyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala