İnsanlık halidir ya. Belki forum alışkanlığı yoktur arkadaşın. Ana panelden aktarıp buraya gelmiş olabilir.Leooo yazdı: Pzt Mar 26, 2018 10:34 pmHatırladığım kadarıyla yeni gelenler forum kurallarını okumalılar.ENESIZM yazdı: Pzt Mar 26, 2018 10:33 pm Adam belki yeni gelmiştir yani ne bu strike modunuz ? 1 kere uyardığınız zaman anlayacak kabiliyeti vardır. Silinen konuyu görmemiş olabilir. Veyahut bilmiyor olabilir. Ben sana yardımcı olabilirim dostum ts3 sunucusu bırakabilirsen full mod jailbreak kurar ts3 yetki ayarınızı eksiksiz ve açıksız yaparım.
PLUGİNCİ ARANIYOR -JB
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
PLUGİNCİ ARANIYOR -JB
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Azerbaycan
PLUGİNCİ ARANIYOR -JB
Ben bişey demiyorum zaten kardeşim fakat kurallarda konu başlığını büyük yazılarla yazmak yasak oyüzden uyarıyoruz herkese uyarı atılır böyle.ENESIZM yazdı: Pzt Mar 26, 2018 10:35 pmİnsanlık halidir ya. Belki forum alışkanlığı yoktur arkadaşın. Ana panelden aktarıp buraya gelmiş olabilir.Leooo yazdı: Pzt Mar 26, 2018 10:34 pmHatırladığım kadarıyla yeni gelenler forum kurallarını okumalılar.ENESIZM yazdı: Pzt Mar 26, 2018 10:33 pm Adam belki yeni gelmiştir yani ne bu strike modunuz ? 1 kere uyardığınız zaman anlayacak kabiliyeti vardır. Silinen konuyu görmemiş olabilir. Veyahut bilmiyor olabilir. Ben sana yardımcı olabilirim dostum ts3 sunucusu bırakabilirsen full mod jailbreak kurar ts3 yetki ayarınızı eksiksiz ve açıksız yaparım.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
PLUGİNCİ ARANIYOR -JB
Bu indexte "Bildir" butonu boş yere konmamış. Bunu geçtim 1 adet forum kullanıcısı "Forum Kuralları" derse tamam yani bu sayı 3e 5e çıkarsa insan rahatsız olur. "Ne oluyor, bir suç mu işledim ?" kafasına girer. Bu yanlış algı üretir.Leooo yazdı: Pzt Mar 26, 2018 10:37 pmBen bişey demiyorum zaten kardeşim fakat kurallarda konu başlığını büyük yazılarla yazmak yasak oyüzden uyarıyoruz herkese uyarı atılır böyle.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Azerbaycan
PLUGİNCİ ARANIYOR -JB
Zaten ilk olarak ben uyardım. Diğer arkadaşada 1 kere yazılması yeterli dedim. Yani konuyu fazla uzatmayalım.ENESIZM yazdı: Pzt Mar 26, 2018 10:41 pmBu indexte "Bildir" butonu boş yere konmamış. Bunu geçtim 1 adet forum kullanıcısı "Forum Kuralları" derse tamam yani bu sayı 3e 5e çıkarsa insan rahatsız olur. "Ne oluyor, bir suç mu işledim ?" kafasına girer. Bu yanlış algı üretir.Leooo yazdı: Pzt Mar 26, 2018 10:37 pmBen bişey demiyorum zaten kardeşim fakat kurallarda konu başlığını büyük yazılarla yazmak yasak oyüzden uyarıyoruz herkese uyarı atılır böyle.ENESIZM yazdı: Pzt Mar 26, 2018 10:35 pm
İnsanlık halidir ya. Belki forum alışkanlığı yoktur arkadaşın. Ana panelden aktarıp buraya gelmiş olabilir.
Linklerini gizle |