Panel hk
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
- İletişim:
-
Panel hk
Soruna denk gelebildim.
1. Server ayarlar bölümü. Buraya kaydettiğiniz vakit site 504 veriyor. Panel geldiği vakit her ne kadar kayıt edilmiş gibi gözükse bile işlenmiyor. Bunun sebebi oyuna server.cfg çalıştırma komutunun gönderilmemesi. Bunun için kaydettikten sonra oyuna gelip konsola amx_cfg server.cfg yazıp gönderin. Ayarlar okunacaktır.
2. Oyuncular kısmı. Buraya şimdilik girmeyin.
3. Panele komut gönderme bölümü. Buraya da şimdilik girmeyin. Eğer adminlik yazdınız ve oyunda admin yok ise, harita değiştirmek için rcon komutunu kullanabilirsiniz.
Yakın zamanda düzeltilecek, böyle kalmaz.
1. Server ayarlar bölümü. Buraya kaydettiğiniz vakit site 504 veriyor. Panel geldiği vakit her ne kadar kayıt edilmiş gibi gözükse bile işlenmiyor. Bunun sebebi oyuna server.cfg çalıştırma komutunun gönderilmemesi. Bunun için kaydettikten sonra oyuna gelip konsola amx_cfg server.cfg yazıp gönderin. Ayarlar okunacaktır.
3. Panele komut gönderme bölümü. Buraya da şimdilik girmeyin. Eğer adminlik yazdınız ve oyunda admin yok ise, harita değiştirmek için rcon komutunu kullanabilirsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
- Clan İsmi: HellforceGaming
Panel hk
counter-strike-genel/serverden-ts3-baglanma-t31322.html bu konu hakkında bise denilmedi yardımcı olurmusunuz.Yek'-ta yazdı: Sal Kas 13, 2018 1:31 am Soruna denk gelebildim.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 676
- Server Ip/DNS: CS38.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: Rebellion
Panel hk
eve yeni giricem ben tabi bakmadim panele ne durumda diye ama arkadaşlar bahsetmiştir her dk
Linklerini gizle |
Panel hk
Yazdım bunu da, bi tırnak konulacak o kadar.Ayaz Hepyek yazdı: Sal Kas 13, 2018 2:03 am counter-strike-genel/serverden-ts3-baglanma-t31322.html bu konu hakkında bise denilmedi yardımcı olurmusunuz.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Panel hk
'tsxx.csduragi.website' bu şekilde olacak galiba ? değilmi yekta beyYek'-ta yazdı: Sal Kas 13, 2018 2:20 amYazdım bunu da, bi tırnak konulacak o kadar.Ayaz Hepyek yazdı: Sal Kas 13, 2018 2:03 am counter-strike-genel/serverden-ts3-baglanma-t31322.html bu konu hakkında bise denilmedi yardımcı olurmusunuz.
Linklerini gizle |
Panel hk
.... Siz değil :/Barboros yazdı: Sal Kas 13, 2018 6:50 am'tsxx.csduragi.website' bu şekilde olacak galiba ? değilmi yekta beyYek'-ta yazdı: Sal Kas 13, 2018 2:20 amYazdım bunu da, bi tırnak konulacak o kadar.Ayaz Hepyek yazdı: Sal Kas 13, 2018 2:03 am counter-strike-genel/serverden-ts3-baglanma-t31322.html bu konu hakkında bise denilmedi yardımcı olurmusunuz.
Panelden yeniden seç ip adresini, sonra harita değiştir dene.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Panel hk
biliyorum ben değilYek'-ta yazdı: Sal Kas 13, 2018 10:23 am.... Siz değil :/
Panelden yeniden seç ip adresini, sonra harita değiştir dene.
Linklerini gizle |