Panel hk
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 676
- Server Ip/DNS: CS38.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: Rebellion
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 572
- Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: JackDaniel's
- İletişim:
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 514
- Server Ip/DNS: cs38.csduragi.com
- Clan İsmi: ZM Apocalypse
- İletişim:
Panel hk
Sıfırlamak fayda etmez.Levelsiz yazdı: Pzt Kas 12, 2018 10:09 pm Serverı kapat-aç yapsanıza. Olmazsa serverı sıfırlasanıza zaten DM.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Panel hk
hayir cs go kuruyoz DM degil , yoksa dm kurdular benimmi haberim yokLevelsiz yazdı: Pzt Kas 12, 2018 10:09 pm Serverı kapat-aç yapsanıza. Olmazsa serverı sıfırlasanıza zaten DM.

Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 572
- Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: JackDaniel's
- İletişim:
-
Konu Sahibi
Panel hk
valla bende bilmiordum acmislar harbiden kb ma

Linklerini gizle |
Panel hk
Panel bende sorunsuz, Ömer TELLİ ye yazıyorum oda sorun olmaması lazım düzelttim diyor. Ama siz burada panel gidiyor diyorsanız panel gidiyordur. Yine de Ömer TELLİ kontrol ediyor şuanda.
Panelin bende sorunsuz olduğunu göstermek için video çektim artık.
Sunucuyu sıfırlamak gibi bir olay yapmayın, bu alakasız bir davranıştır. Paneldeki alt panelleri silin, paneli kapatın 5 dakika. Sonra tarayıcıdan gizli sekme açarak panele bağlanın öyle işlem yapmayı deneyin. Şu 1-2 gündür benim tarayıcı da sapıttı, forumda illa sayfanın yenilenmesi için 2-3 kere ctrl+f5 yapıyorum anca sayfa yenileniyor.
Sunucuyu sıfırlamak gibi bir olay yapmayın, bu alakasız bir davranıştır. Paneldeki alt panelleri silin, paneli kapatın 5 dakika. Sonra tarayıcıdan gizli sekme açarak panele bağlanın öyle işlem yapmayı deneyin. Şu 1-2 gündür benim tarayıcı da sapıttı, forumda illa sayfanın yenilenmesi için 2-3 kere ctrl+f5 yapıyorum anca sayfa yenileniyor.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Panel hk
tamamdir 5 dk bekleyin hemen kontrol ediyoruzYek'-ta yazdı: Pzt Kas 12, 2018 10:19 pm Panel bende sorunsuz, Ömer TELLİ ye yazıyorum oda sorun olmaması lazım düzelttim diyor. Ama siz burada panel gidiyor diyorsanız panel gidiyordur. Yine de Ömer TELLİ kontrol ediyor şuanda.
Linklerini gizle |
-
Panel hk
Basit bir çözüm önerisi. Fakat ayarlar sayfasına ulaşılıyor ama yapılan ayarlar kayıt edilemiyor, oyuncular ve komut sayfalarına ise tamamen ulaşılamıyor. Şu an kontrol edebildiğimiz belirttiğim sayfalardır.Yek'-ta yazdı: Pzt Kas 12, 2018 9:59 pm 1- Panelden çıkış yapın,
2- Tarayıcıyı gizli sekmede açın(çerezler sebebi ile),
3- Panele giriş yapın,
4- Sakin bir şekilde ne yapmak istiyor iseniz yapın.
Benim test sunucusunda 1 saattir ayar yapıyorum, bende ki panel sorunsuz olduğu için şuanda bende sorun var zannediyorum.
Linklerini gizle |