Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

ömer bey hellforce hem size hemde Allah'a küfür ediyor [VİDEO KANITLI]

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
StaceBey45
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen StaceBey45 »

Gozyasi` yazdı: Pzr Oca 20, 2019 10:56 pm Tüm şikayetler neden HellForce üzerinde toplanıyor ben anlamış değilim.
hacı o klan sanki ilk mi ömer telli kaç kere bunları affeti ama yeter artık haksızlık oluyor,hakkımız yeniyor onlar burda kendilerini birşey sanıyorlar biz konuşunca yok efendim tuzak yapıyorsunuz yok efendim siz bugattinin adamısınız bahanelere geliyorlar yasaklanmamak için bşkalarını bahane ediyorlar işe bak ya dinli bir klan olmadıktan sonra ve bir sunucunun kurucusuna küfür ettikten sonra kendinizi yüreklimi sanıyorsunuz hellforce

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ayaz Hepyek
Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
Clan İsmi: HellforceGaming

Mesaj gönderen Ayaz Hepyek »

ksb ama loglar denen birsey vardır ip karşılaşdırma vardır ben loglara bakılmasını taleb ediyorum ip karşılaştırılmasını istiyorum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

MANAFOR*
İletişim:

Mesaj gönderen MANAFOR* »

MarkWeLL yazdı: Pzr Oca 20, 2019 10:54 pm
StaceBey45 yazdı: Pzr Oca 20, 2019 10:51 pm
MarkWeLL yazdı: Pzr Oca 20, 2019 10:48 pm bence ömer telli beyin bu konuda cezai işlem uygulaması gerekır siradan kufurlerı gectım allaha kufur eden bir clan gormedım csduragında bence yasaklanmaları gerekır edebiyle duran clan a hıc bırsey olmaz
aynen öyle hacı ömer abi bunlara fazla yüz verdi ve üstelik Allah'a kitaba sövüyorlar bune rahatlık ya dünya 1. si diyorlar kendilerine birkere siz dünya 1.si olduktan sonra ve adam olmadıktan sonra neyin 1.sine geçiyorsunuz bilader az mantıklı olun.
brom konu dunya 1.ciligi olmakla degil adamlık olmakla bilinir istersen bin kez dünya 1.cisi ol biz de bi ara birinciydik saygılı bı sekılde ayrıldık yanı allaha kıtaba sovmek ve sunucu ıcerisinde yetkılılerın buna muhadele etmemesı buna ortak oluyor demektır omer tellıye yapılan agır kufurler bence bu kadırınıda kaldırılmaz hal aldı bence direk kapatılması gerekır bu klanın ben dınledıgımde utandım resmen yazıklar olsun bu klanı boyle bılmezdım
Ya kardesim galiba sen videoyu iyi izlememisin yada konuyu iyice anlamamisin. Mantigi olan adam anlar hemen kurgu oldugunu. 1 ci bizim sw sabahlari 20'den asagi dusmyen biriyiz videoda gordugun gibi en fazla 12 falan yani aksam saatlerinde cekilmis biz diger konularimizdada belitmisdik bizim klanimzdaki arkadaslarimizin hepsinin nick pwsine girib yetkisi oldukda saldiri olmadikdada kufur edib ve servere vurub cikiyorlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Dragan Ratkoviç

Mesaj gönderen Dragan Ratkoviç »

Bence daha fazla uzatmayın konu yoruma açık bir konuya benzemiyor zaten. Ortada ciddi bir küfür var. Loglara bakılır ona göre yaptırım uygulanır burda sizin vericeğiniz gazla bir yaptırım olmaz anlayın artık.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

MANAFOR*
İletişim:

Mesaj gönderen MANAFOR* »

Gozyasi` yazdı: Pzr Oca 20, 2019 10:56 pm Tüm şikayetler neden HellForce üzerinde toplanıyor ben anlamış değilim.
Gordugun gibi adamlar fake hesablar acib gelib yorum yapyirolar ve mantigi olan videoya iyi bakib kurgu oldugunu anlar baska bisey demiyom.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ayaz Hepyek

Dragan Ratkoviç yazdı: Pzr Oca 20, 2019 11:01 pm Bence daha fazla uzatmayın konu yoruma açık bir konuya benzemiyor zaten. Ortada ciddi bir küfür var. Loglara bakılır ona göre yaptırım uygulanır burda sizin vericeğiniz gazla bir yaptırım olmaz anlayın artık.
görüyorsunkı yenı uyeler olsudurum konuya gırenler var hersey ortada

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
StaceBey45
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen StaceBey45 »

Ayaz Hepyek yazdı: Pzr Oca 20, 2019 11:00 pm ksb ama loglar denen birsey vardır ip karşılaşdırma vardır ben loglara bakılmasını taleb ediyorum ip karşılaştırılmasını istiyorum
ayaz ne yağcısın ya daha ne diyon 1 kere yasaklanmışsın,herşey kanıtlı ve itiraflı daha neyin kafası bu insanları kendiniz gibi akılsızmı sanıyorsunuz nasıl bir ön ilerme bu ya daha dün bile ts geldiğimde senin adamların kitaba söverek banladı neyin imayesini yapıyon birazcık adam ol ya

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Dragan Ratkoviç

Mesaj gönderen Dragan Ratkoviç »

Ayaz Hepyek yazdı: Pzr Oca 20, 2019 11:03 pm
Dragan Ratkoviç yazdı: Pzr Oca 20, 2019 11:01 pm Bence daha fazla uzatmayın konu yoruma açık bir konuya benzemiyor zaten. Ortada ciddi bir küfür var. Loglara bakılır ona göre yaptırım uygulanır burda sizin vericeğiniz gazla bir yaptırım olmaz anlayın artık.
görüyorsunkı yenı uyeler olsudurum konuya gırenler var hersey ortada
Ayaz seninle konuşmuştuk dediğim gibi video açıkçası yalana benzemiyor ama inşallah yalandır. Doğru her zaman ortaya çıkar haklıysanız sessizlik sizin için her zaman en iyisi olacaktır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Gozyasi`
Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen Gozyasi` »

MANAFOR* yazdı: Pzr Oca 20, 2019 11:02 pm
Gordugun gibi adamlar fake hesablar acib gelib yorum yapyirolar ve mantigi olan videoya iyi bakib kurgu oldugunu anlar baska bisey demiyom.
Video veya küfürler umrumda değil. Açılan şikayet konularına daha girmeden HellForce olduğunu anlayabiliyorum. Ya birileri kuyu kazma derdinde ya da bu arkadaşlar fazla hareketli. Bilmiyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ayaz Hepyek

StaceBey45 yazdı: Pzr Oca 20, 2019 11:03 pm
Ayaz Hepyek yazdı: Pzr Oca 20, 2019 11:00 pm ksb ama loglar denen birsey vardır ip karşılaşdırma vardır ben loglara bakılmasını taleb ediyorum ip karşılaştırılmasını istiyorum
ayaz ne yağcısın ya daha ne diyon 1 kere yasaklanmışsın,herşey kanıtlı ve itiraflı daha neyin kafası bu insanları kendiniz gibi akılsızmı sanıyorsunuz nasıl bir ön ilerme bu ya daha dün bile ts geldiğimde senin adamların kitaba söverek banladı neyin imayesini yapıyon birazcık adam ol ya
benım adamlıgımı sen burda sorgulayamasın hadını bılıceksın ve bukadarda çekemezlik olamaz.. forumdan cogu kısı ts3muze mısafır olarak arkdaslarımız gelıyor klanımızın nasıl ınsanlar oldugumuzu bılıyorlar merak etmeyın iftira atmak kolaydır

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli