ömer bey hellforce hem size hemde Allah'a küfür ediyor [VİDEO KANITLI]
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
bence ömer telli beyin bu konuda cezai işlem uygulaması gerekır siradan kufurlerı gectım allaha kufur eden bir clan gormedım csduragında bence yasaklanmaları gerekır edebiyle duran clan a hıc bırsey olmaz
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
- Clan İsmi: HellforceGaming
arkadaş suan klanımızı yasaklatmak ıcın nasılda becerıler gosterıyor ya nasıl bir zeka tuzak iftaradır bu böle..
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 23
aynen öyle hacı ömer abi bunlara fazla yüz verdi ve üstelik Allah'a kitaba sövüyorlar bune rahatlık ya dünya 1. si diyorlar kendilerine birkere siz dünya 1.si olduktan sonra ve adam olmadıktan sonra neyin 1.sine geçiyorsunuz bilader az mantıklı olun.MarkWeLL yazdı: Pzr Oca 20, 2019 10:48 pm bence ömer telli beyin bu konuda cezai işlem uygulaması gerekır siradan kufurlerı gectım allaha kufur eden bir clan gormedım csduragında bence yasaklanmaları gerekır edebiyle duran clan a hıc bırsey olmaz
Linklerini gizle |
Aha Fake Hesablar Forumda DolasiyooooEb.RarReis yazdı: Pzr Oca 20, 2019 10:47 pm Allah'a küfür etmek asla kabul edilemez ...... Ömer tellinin biraz olsun gururu varsa hem kendi annesine küfür edilmesini uygun göremez!!!!! BU OLAYA GÖZ YUMAMAYIZ (SÖZ KONUSU DİNDİR ALLAHTIR PEYGAMBERDİR)
Linklerini gizle |
-
kücük bi sebebten dolayımıStaceBey45 yazdı: Pzr Oca 20, 2019 10:48 pm mrpatron,teamtr ve respect gibi büyük klanlarda küçük sebeplerden dolayı yasaklandılar ve üstelik sizinki hem Allah'a hemde ömer abiye sövmek buna siz bile müsade ediyorsanız artık daha karışamam. yasaklanmaz ise biz itirazımızı edeceğiz sizinki akıl konusu heralde.
Linklerini gizle |
-
Ya RP yada gerçek ikisi arasında kaldım :/
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
brom konu dunya 1.ciligi olmakla degil adamlık olmakla bilinir istersen bin kez dünya 1.cisi ol biz de bi ara birinciydik saygılı bı sekılde ayrıldık yanı allaha kıtaba sovmek ve sunucu ıcerisinde yetkılılerın buna muhadele etmemesı buna ortak oluyor demektır omer tellıye yapılan agır kufurler bence bu kadırınıda kaldırılmaz hal aldı bence direk kapatılması gerekır bu klanın ben dınledıgımde utandım resmen yazıklar olsun bu klanı boyle bılmezdımStaceBey45 yazdı: Pzr Oca 20, 2019 10:51 pmaynen öyle hacı ömer abi bunlara fazla yüz verdi ve üstelik Allah'a kitaba sövüyorlar bune rahatlık ya dünya 1. si diyorlar kendilerine birkere siz dünya 1.si olduktan sonra ve adam olmadıktan sonra neyin 1.sine geçiyorsunuz bilader az mantıklı olun.MarkWeLL yazdı: Pzr Oca 20, 2019 10:48 pm bence ömer telli beyin bu konuda cezai işlem uygulaması gerekır siradan kufurlerı gectım allaha kufur eden bir clan gormedım csduragında bence yasaklanmaları gerekır edebiyle duran clan a hıc bırsey olmaz
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
bir kere sizin daha öncede vukahatlarınız var sanki bu ilk mi csduragiden 1 kere yasaklandınız yani yasaklanmamak için tuzak diyiyorsunuz hani insanlar akılsız bir tek siz akıllısınız.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
- İletişim:
Tüm şikayetler neden HellForce üzerinde toplanıyor ben anlamış değilim.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
hacı ts lerine gittim ordaki adamlar geliyor daha tanımadan etmeden kimsin lan,lun felan diyorlar güzel karşılamalarıda yok carlos felan var o berkede 1 kere rastladım ilerki vakitlerde kitaba söverek banlandık loglarada baksınlar yaniMarkWeLL yazdı: Pzr Oca 20, 2019 10:54 pmbrom konu dunya 1.ciligi olmakla degil adamlık olmakla bilinir istersen bin kez dünya 1.cisi ol biz de bi ara birinciydik saygılı bı sekılde ayrıldık yanı allaha kıtaba sovmek ve sunucu ıcerisinde yetkılılerın buna muhadele etmemesı buna ortak oluyor demektır omer tellıye yapılan agır kufurler bence bu kadırınıda kaldırılmaz hal aldı bence direk kapatılması gerekır bu klanın ben dınledıgımde utandım resmen yazıklar olsun bu klanı boyle bılmezdımStaceBey45 yazdı: Pzr Oca 20, 2019 10:51 pmaynen öyle hacı ömer abi bunlara fazla yüz verdi ve üstelik Allah'a kitaba sövüyorlar bune rahatlık ya dünya 1. si diyorlar kendilerine birkere siz dünya 1.si olduktan sonra ve adam olmadıktan sonra neyin 1.sine geçiyorsunuz bilader az mantıklı olun.MarkWeLL yazdı: Pzr Oca 20, 2019 10:48 pm bence ömer telli beyin bu konuda cezai işlem uygulaması gerekır siradan kufurlerı gectım allaha kufur eden bir clan gormedım csduragında bence yasaklanmaları gerekır edebiyle duran clan a hıc bırsey olmaz
Linklerini gizle |