Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

müzik botu hakkında

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
thesicorpion
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

müzik botu hakkında

Mesaj gönderen thesicorpion »

beyler artık harbiden sinirlendim ulan müzik botu aldım 2 tane bütün ts3 adreslerine giriyor sadece cs duragi sunucularına girmiyon butun ipleri denedim sayısal ip denedim yeni çıkan website dns sini denedim müzik botunu aldiğım kişiye ulaştım oda cabaladı yapamadı bütün tslere giriyo sadece csduragi ts3 üne girmiyo banlarsanizda banlayın boşa para veriyoz.

ts135.csduragi.website
cs118.csduragi.com

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Captan Price
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: cs38.csduragi.com
Clan İsmi: ZM Apocalypse
İletişim:

müzik botu hakkında

Mesaj gönderen Captan Price »

Bizim botlarımız neden giriş sağlıyor ? Asıl sorun kullandığınız VPS'den kaynaklı. Daha fazla boş yapmayın, CSDurağı'nın üstünü karalamak saçma. Kendi sorunlarınızı firmaya bağlamayın.

@Yek'-ta

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
thesicorpion
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

müzik botu hakkında

Captan Price yazdı: Pzr Kas 11, 2018 6:30 pm Bizim botlarımız neden giriş sağlıyor ? Asıl sorun kullandığınız VPS'den kaynaklı. Daha fazla boş yapmayın, CSDurağı'nın üstünü karalamak saçma. Kendi sorunlarınızı firmaya bağlamayın.

@Yek'-ta
kardeşim neden ozaman bütün ts iplerine giriyorda sadece cs duragi iplerine girmiyor onu açıkla bana müzik botunda hata olsa dier tslere girmez demi güzel kardeşim sende bilip bilmeden müzik botlarını karalama

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
thesicorpion
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

müzik botu hakkında

Captan Price yazdı: Pzr Kas 11, 2018 6:30 pm Bizim botlarımız neden giriş sağlıyor ? Asıl sorun kullandığınız VPS'den kaynaklı. Daha fazla boş yapmayın, CSDurağı'nın üstünü karalamak saçma. Kendi sorunlarınızı firmaya bağlamayın.

@Yek'-ta
serverden /ts3 yazdığımız zaman ts135.csduragi.websitnickname=[Server]FIRATBEY bu hatayı veriyo buda benden kaynaklı demi herşey bizim suçumuz zaten

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Emre Gezer

müzik botu hakkında

Mesaj gönderen Emre Gezer »

VPS ile CSDuragi'nimi kıyaslıyosun?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
thesicorpion
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

müzik botu hakkında

2 haftadır sw 8 oda benim suçum tsye kimse gelemiyo oda benim suçum toplantım oldu 30 kişi geldi 2 gundur panelde sıkıntı var toplantıda yetkıleri yükseltemedik 20 ye yakın adamımı kaybettim oda benim suçum serverden kimse tsye gelemiyo gelenlerde ıp le geliyo gelenlerede yetki yazamıyorum oda benim suçum kardeşim haklısın gerçekten

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
thesicorpion
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

müzik botu hakkında

REVERAL yazdı: Pzr Kas 11, 2018 6:47 pm VPS ile CSDuragi'nimi kıyaslıyosun?
cs durağı sunucularıda bi tür vds dir kardeşim istersen müzik botunu aldığım siteyı atıyım ne kadar profosyolnel olduklarını ve veri tabanından tut hostinge kadar herşey var

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Emre Gezer

müzik botu hakkında

Mesaj gönderen Emre Gezer »

thesicorpion yazdı: Pzr Kas 11, 2018 6:55 pm
cs durağı sunucularıda bi tür vds dir kardeşim istersen müzik botunu aldığım siteyı atıyım ne kadar profosyolnel olduklarını ve veri tabanından tut hostinge kadar herşey var
Yav git VPS nedir Allah aşkına senin 10tl verip aldığın sunucu parçasıyla csdnin makinelerini kıyaslaman yazık. Git müzik botunla aşk yaşa hadi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
thesicorpion
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

müzik botu hakkında

REVERAL yazdı: Pzr Kas 11, 2018 7:15 pm
Yav git VPS nedir Allah aşkına senin 10tl verip aldığın sunucu parçasıyla csdnin makinelerini kıyaslaman yazık. Git müzik botunla aşk yaşa hadi.
tamam kardeşim bunları açıkla müzik botunu geçtim getirsinler bana 20 tane adamımı 2 haftadır sw 8 oda benim suçum tsye kimse gelemiyo oda benim suçum toplantım oldu 30 kişi geldi 2 gundur panelde sıkıntı var toplantıda yetkıleri yükseltemedik 20 ye yakın adamımı kaybettim oda benim suçum serverden kimse tsye gelemiyo gelenlerde ıp le geliyo gelenlerede yetki yazamıyorum oda benim suçum kardeşim haklısın gerçekten

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
thesicorpion
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

müzik botu hakkında

REVERAL yazdı: Pzr Kas 11, 2018 7:15 pm
senin 10 tl verdiğinmiş burda sanki server açmak için milyon dolarlar veriyoz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli