Easy.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 8
Easy.
Easy.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
En son jottAOffical tarafından Pzr May 15, 2016 2:55 am tarihinde düzenlendi, toplamda 4 kere düzenlendi.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 196
- Server Ip/DNS: Cs17.CsDuragi.CoM
- Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
İfşa [DPclan.net]
@jottAOffical Ulan Elinizde Bir Tane Ss Var Farklı Farklı Hesaplardan Paylaşıp Duruyorsunuz Düştüğünüz Durumlara Bakın Her Bu SsDe Allah Bilir Kaç Ay Öncenin Ssi Bari Tarihli Çekseydin Be Kardeş Ben Sana Şu Ankini Attım Ama Konuya Baktıysan Eğer .
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs32.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: Bozkurt GaminG
- İletişim:
İfşa [DPclan.net]
@illegal kac ay oncesi demişsin
Siz dpclanla birleseli 2 hafta oldu o ss de dpclan cazzme kurucu yaziyor.
Siz dpclanla birleseli 2 hafta oldu o ss de dpclan cazzme kurucu yaziyor.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs19.Csduragi.COM
- Clan İsmi: DPClan.Net
- İletişim:
İfşa [DPclan.net]
@Yusuffff Ben Seni Ne Zaman Tehtid Ettim Bu 1 SoryForDeadyou Yani Jotta Ben Senin Jotta Oldugunu Ogrendiğim Zaman Seni Banladim Sen Suanda Dostluk Mektebindesin Ve Bunu Zaten Loglardan Bakıpta Gorebilirler İpler Eşlesiyodur . Sen Serverlere Saldırıp Video Çekiyorsun Seni Zaten Ben Barındırmam Sen Rahat Ol Banladim Diye Triplere Girip Burda Ben Cs18de Takılıyorum Diye Yalan Atma. [@Bilinmeyen Etiket] Geldiği Zaman Gelip Loglardan Kontrollerini Saglar Ben Hic Bir Sekilde Kimsenin Serverine Saldırı Yapmadım 2 Gundur Saldırı Yiyorum Tarafınızdan Sikayet Etcem Dedim Diye Buraya Gelip Yalan Yanlıs Konular Açtınız Gerekli Kontroller Saglansın Hersey Ortaya Çıkacaktır . İP Lerden Baktıkları Anda Zaten Hersey Ortaya Cıkacak Dostluk Mektebinden Bize Ajan Olarak Geldigin Yonetim Ekibi Aldın Servere Saldırı Yaptın . Cektiginiz Videolarida İzledim Dun Ts3 Adresime Gelip Ağzımdan Laf Almaya Calıstınız Statik İp Felan Ben Serverime Bot Felanda Atmadim Videoda Oldugunuda Cok İyi Biliyodum Bu Videolarda Benim Saldırı Yaptıgıma Dair Hic Bir Kanıt Yoktur . Ben Serverlere Saldırı Yapcak Olsaydım Beni Bilen Biliyor Ben Burda Kac Kisinin Serverine Flood Engel Kurdum Saldiri Yapip Egomu Tatmin Etcek Olsaydım Kimseye O Plugini Kurmazdim Bu Zamana Kadar Butun Serverlere Saldırı Yapcak Olurdum . Sunuda Soylemek İsterim Eğer Benim Servere SAldırı Yaptıgıma Dair Bir Kanıtınız Bile Varsa Ben Kendim Bu Sunucudan Cıkar Giderim . ADUKET Denilen Kiside Bu Jottalarla Beraber Takılıyor Youtube Hesaparina Bakabilirsiniz Bir Birlerine Destek Cıkıyorlar Bu Kiside ( Jotta Samet Denilen Kisi Suanda Dostluk Mektebinde Barınmaktadir ). İlgilenilmesini Istiyorum Kim Hakli Kim Haksız Kim Suclu Ortaya Cıksın .
Linklerini gizle |
-
İfşa [DPclan.net]
Easy.
En son jottAOffical tarafından Pzr May 15, 2016 2:44 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
İfşa [DPclan.net]
Easy.
En son jottAOffical tarafından Pzr May 15, 2016 2:44 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
İfşa [DPclan.net]
Easy.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
İfşa [DPclan.net]
@jottAOffical DOSTUK MEKTEBİNDE DEİLİM PROLARDA TAKILIYORUM DIYORSUN PEKİ BUNA NE DİCEKSİN BAKALIM Evet Serverlere Saldırı Yaptıgını İnkar Etmiyor Bizleri Çekemediği İcin Yalan Konular Açıp Serveri Kapatmaya Çalısıyorlar Bizi Geçemedikleri İcin Arkadasimiz Ben DPClan Da Takılıyorum Diyor Baska Serverde Takılmıyorum Diyor Peki Bu Videoyu Bi İzleyin Zaten İzlediginiz Zaman Bu Adamlarin Yalan Soyledigini Gorceksiniz Server Sahibi Kendi Ağzı İle Sametin (Yani Jotta) ' nın Kendisinden Oldugunu Soyluyor Ve Videoda Oldugumu Bildigi İcin Saldiri Yapmıyor Diyor Suanda Bu Jottadan Tum Csduragi Serverleri Sikayetci Buyurun Link Bu Kendi Eli İle Yaziyor Sametin Kendisinden Oldugunu Ve Burda Konuda Bizden Oldugunu İdda Ediyor Arkadasimiz Buyun Gorun Bunlari Bizi Herkeze Kotu Gostermek İstiyorlar Ama Bakın Buna Burda Adam Soyluyor Jottanın Kendi Adami Oldugunu Zaten Kontrol Edin Sadece Jotta Deil BeyazPolis ADUKET Hepsi Bunlardan Yalan Yanlıs İftira Hersey . Buyurun Herkez İzlesin [ https://youtu.be/geUMuT6185o ]
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
İfşa [DPclan.net]
[@Bilinmeyen Etiket] Bi Bakarmisiniz Soyledikleri Hersey Yalan BAkın İzleyin
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
İfşa [DPclan.net]
@jottAOffical Dostuk Mektebinde Değilim Diyorsun Peki Bu Adam Neden Samet Bende Ama Serverlere Saldırı Yapmıyor Diyor Acıklarmisin Guzel Kardesi Hadi ?
Linklerini gizle |