Easy.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: Cs19.Csduragi.COM
- Clan İsmi: DPClan.Net
- İletişim:
İfşa [DPclan.net]
ADUKET - ADDICTED ISIM BENZERLIGI OLDUGUNDAN Burda ADUKET ADDICTED Diye Yalan Atıyorsunuzu Saldiri Yaptıgı Videolarda Sesiyle Ayni Diyorsun Hangi Videoda SAldiri Yapmısım Hangi Sesle Aynı İzledim Adamin Yaptıgı Server Saldırılarını Adam Ağzını Acmamis ? Ki Bu ADUKETTTE Sizin Claninizda .
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
-
- İletişim:
Easy.
EVET BUYURUN BUDA FACEBOOK PROFİLİ SAMETİN SALDIRI YAPTIGINI OZETLE BELLİ BİR SEKİLDE SİZE SOYLE GOSTEREYİM . Suanda Benim Serverim Bunlardan Saldırı Yiyor Beyaz Polis Ve Jotta Saldiri Yapıyor Burda Bizi Çekemedikleri İcin Sadece İftira Atıyorlar. Kendileri Saldırı Yapıyor Saldiriyi Yiyen Biz Oluyoruz Sucludami Biz Oluyoruz ? Bakın Videolari Teker Teker Hepsini İzleyin Ellerinde Kanıt Yok Yalan Yanlıs Seylerle Geliyorlar Ben Cs18 Denim Diyor İlk Attıgım Videoda cs17 Sunucu Sahibi Ossuran Boga Enes Kendisi Yaziyor Samet Bende Ama Artik Saldiri Yapmıyor Peki Sorarim Bu Ne ? Bakın 1. Video Ve Suanki Attigim Videoya Hersey Ortada Kendi Adamlarini Bizden Gostermeye Calısıyorlar. Milletide Kendileri Gibi Salak Zannediyorlar.
[ https://youtu.be/ZZvZKYJaUZg ] Buyurun Bakın .
[ https://youtu.be/ZZvZKYJaUZg ] Buyurun Bakın .
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- İletişim: