Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Hile engelleme var işe yaramıyor

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
mkiranatli
Server Ip/DNS: 213.238.173.28
Clan İsmi: Quanaril ' Jail
İletişim:

Mesaj gönderen mkiranatli »

Artık bu konudan çok bıktım hemde çok. Hile koruması kurdular işe yaramıyor. Yeni bir teleport hilesi mi ne çıkmış onu sorunsuz yapıyorlar bundan artık çok bıktım kesin çözüm olan bir yöntem yok mudur veletler açmış hileyi

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

uzman59
Server Ip/DNS: cs11.csduragi.net
Clan İsmi: HospitaL 卍 KLan

Mesaj gönderen uzman59 »

mkiranatli yazdı:Artık bu konudan çok bıktım hemde çok. Hile koruması kurdular işe yaramıyor. Yeni bir teleport hilesi mi ne çıkmış onu sorunsuz yapıyorlar bundan artık çok bıktım kesin çözüm olan bir yöntem yok mudur veletler açmış hileyi

jAİLBREAK serverinde Aimbot Kontrol 'ün faydası olmayacağını söylemiştim kardeşim..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
mkiranatli
Server Ip/DNS: 213.238.173.28
Clan İsmi: Quanaril ' Jail
İletişim:

Mesaj gönderen mkiranatli »

Jail için değil awp açtım awpde de işe yaramıyor ip ve hile linkini verebilirim. Kurduğun eklenti aktif fakat vereceğim hile sorunsuz çalışıyor..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

uzman59

Mesaj gönderen uzman59 »

mkiranatli yazdı:Jail için değil awp açtım awpde de işe yaramıyor ip ve hile linkini verebilirim. Kurduğun eklenti aktif fakat vereceğim hile sorunsuz çalışıyor..

Hileli oyuncu Aimbot un sadece duvar yani wallhack hilesini kullanıyordur..

Aimbotu daha önce açmıştır sonucunda sistem algılamış ve ban yemiştir ,sonradan modem restleyip geri gelmiştir..

Çözümüde sadece duvar hilesi yani wallhackı kullanmakta bulmuştur..

Paneldeki Wall Engelleyici duvar arkası görmeyi engeller buna çok iyi dikkat et ..

Ancak awp india mapındaki kutulardan kaçırabilir..

Yani sadece kutu arkasından görme ihtimalleri var o da kutuların yapısı duvar yapısı ile aynı olmadığı içindir..

Hayır efendim kutulardan da engellesin diyorsan , malesef kutularda wallhackı engellemenin çözümünü bulamazsın..

Bence bu kadar engelleme bulduğuna şükür etmen lazım..

Hile linkini atıcaksan buradan değil özelden bana yada moderatörlere atabilirsin..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

uzman59

Mesaj gönderen uzman59 »

mkiranatli yazdı:Jail için değil awp açtım awpde de işe yaramıyor ip ve hile linkini verebilirim. Kurduğun eklenti aktif fakat vereceğim hile sorunsuz çalışıyor..

@mkiranatli

Kardeşim az önce özellikle awp_india mapında test denemelerinde bulundum..

Ancak duvar arkası gösteriyor şeklinde bahsettiğiniz gibi değil ..

Belki kutulardan kaçırıyordur diye düşünmekteydim ,lakin kaçırma gibi bir durum söz konusu bile değil az önce test ettim..

Test sonucunda Duvar arkasından ve kutu arkasından Wall hack ve Aimbot ESP hilesi kesinlikle engelleniyor..

Şunu tekrardan belirteyim awp india mapında player kutu arkasında iken engelleniyor..

Ancak kolu bacağı yada playerin azcık bası kutudan dışarı sarkarsa engelleme yapmaz ..

Yani hiç sarkmadığı durumlarda engelleme yapıyor ,bilginiz olsun..

Wall Engelleyici görevini gereği gibi ifa ediyor..

Siz Panel güvenlik ayarlarından kesinlikle Wall Engelleyici' yi devre dışı bırakmayınız..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Teleport hilesini ilk defa duyuyorum. Bunun modules.ini içerisine hackdetector yazdığınızda engellenmesi gerekmektedir. Sebebi ise oyuncuya anlık konum sorgulama gitmesi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

The​ Professiona͏l
Server Ip/DNS: 213.238.173.53
Clan İsmi: World War'Z
İletişim:

Mesaj gönderen The​ Professiona͏l »

Yek'-ta yazdı:Teleport hilesini ilk defa duyuyorum. Bunun modules.ini içerisine hackdetector yazdığınızda engellenmesi gerekmektedir. Sebebi ise oyuncuya anlık konum sorgulama gitmesi.
Yekta o hackdedector işe yaramıyor sanırım bana yazmayı önerdiğinde yazmıştım fakat hız hilesi açarak test ettim ban yemedim (VAC Yedim :) ) yani hackdedector'u ben hız hilesi için kullanırdım o işe de yaramıyor artık neye yarar bilmiyorum... Ve teleport hilesine gelince bir videoda gördüm oyuncu hayattayken bir tuşa basarak bütün haritayı izleyici modunda geziyordu fakat gördüğü kişiler duvar hilesinin gördüğü kadardı ve spawn olma gibi bir durum da göremedim bu hilenin teleport işlemi yaptığına emin miyiz?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

@The​ Professiona͏l hileyi özelden iletebilir misin? Müsait olduğumda bakacağım, eğer ki oyun dosyalarına müdahalesini bulursam engeller Ömer TELLİ ye gönderirim ekler sunuculara.

Ek olarak; hackdetector şu oyuna girip paso nick değiştirip speedhack açanı engelliyor. Hoş nick değiştirmesini engellemiyor ama speed basmasını engelliyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

The​ Professiona͏l
Server Ip/DNS: 213.238.173.53
Clan İsmi: World War'Z
İletişim:

Mesaj gönderen The​ Professiona͏l »

Tekrar baktımda benim dediğim başka bir hileymiş bahsi geçen teleport hilesi şu olmalı;

LİNK KALDIRILDI. teleport diyince akla farklı bir metod geliyor ama bu bildiğin aşırı hızlı hız hilesi
En son Yek'-ta tarafından Sal Haz 27, 2017 3:56 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: .

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

uzman59

Mesaj gönderen uzman59 »

Yek'-ta yazdı:@The​ Professiona͏l hileyi özelden iletebilir misin? Müsait olduğumda bakacağım, eğer ki oyun dosyalarına müdahalesini bulursam engeller Ömer TELLİ ye gönderirim ekler sunuculara.

Ek olarak; hackdetector şu oyuna girip paso nick değiştirip speedhack açanı engelliyor. Hoş nick değiştirmesini engellemiyor ama speed basmasını engelliyor.

@Yek'-ta

Bahsettiğiniz şu Teleport hilesini dün gece indirip bu sabah aim ve wallhack testi yapmıştım..

Hatta dün gece 00:00 dan itibaret farklı sitelerden farklı Aimcfg, aimbot ,cdhack VE ESP hileleri indirip test etmiştim..

Hackdedctörü modüles.ini ye yazmamıştım daha doğrusu başında tırnak ; işareti koymuştum ..

Burada böyle konu açılıncada tırnağı kaldırıp serveri de aç kapa işlemi yaptıktan sonra bir test edeyim dedim..

Ancak hackdedectör teleportu biraz engelliyor ama tam işe yaramıyor gibi ..

Başka serverlerde denedim teleport normal çalışıyor bizim serverde ise bi çalışıyor bi çalışımıyor kafasına göre...

Net olarak engelleyebiliyor diyemiyorum yani...

Aşağıya konsol bilgilerini paylaşıyorum...

Size şu bilgiyi verebilirim , Teleportun çalışması için 1000 FPS ye ihtiyacı vardır..

* [rHack Jump]: Distance 43.876396 units
* [rHack]: 1000fps limit has been successfully patched.
* [rHack]: 1000fps limit has been successfully unpatch

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli