Hile engelleme var işe yaramıyor
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Hile v23 sürümün de çalışıyor mu? Yoksa sadece CSD den indirilen oyunda mı çalışıyor?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs11.csduragi.net
- Clan İsmi: HospitaL 卍 KLan
Csd oyunundan denemedim .. 1.6 OMONAS ile denedim..
Linklerini gizle |
-
@Yek'-taYek'-ta yazdı:Hile v23 sürümün de çalışıyor mu? Yoksa sadece CSD den indirilen oyunda mı çalışıyor?
Şimdi Csdurağının kendi cs16 sı ile test ettim , Teleport csd 16 da çalışıyor..
Kendi serverimde belirsiz bir çalışıyor bir çalışmıyor ,ancak başka sw de çalışıyor ip verebilirim istersen..
Sürüm hangi sürümü bilmem ,ancak 07,2016 tarihli csd cs16 kullanıyorum..
Bu 07,2016 tarihli csd cs16 hangi sürümü oluyor ?
Linklerini gizle |
CSD Rev Emu dosyaları. İlla ki bi algılaması vardır. CSD de şuan bulunan hackdetector modülü güncel değil diye hatırlıyorum. Bu modül güncel mi diye bi bakarım, güncel değil ise Ömer Telli ile görüşür güncel dosyaları attırır birde öyle kontrol ederiz.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 580
- Server Ip/DNS: 213.238.173.28
- Clan İsmi: Quanaril ' Jail
- İletişim:
Hocam yeni çıkan bir hile bahsettiğiniz de; rHack denilen hileyle teleport, wall, aim hepsi yapılıyor. Klandan açıp gösteren çok kişi var kısacası engellemiyor o rHack mıdır nedir.uzman59 yazdı:Yek'-ta yazdı:@The Professiona͏l hileyi özelden iletebilir misin? Müsait olduğumda bakacağım, eğer ki oyun dosyalarına müdahalesini bulursam engeller Ömer TELLİ ye gönderirim ekler sunuculara.
Ek olarak; hackdetector şu oyuna girip paso nick değiştirip speedhack açanı engelliyor. Hoş nick değiştirmesini engellemiyor ama speed basmasını engelliyor.
@Yek'-ta
Bahsettiğiniz şu Teleport hilesini dün gece indirip bu sabah aim ve wallhack testi yapmıştım..
Hatta dün gece 00:00 dan itibaret farklı sitelerden farklı Aimcfg, aimbot ,cdhack VE ESP hileleri indirip test etmiştim..
Hackdedctörü modüles.ini ye yazmamıştım daha doğrusu başında tırnak ; işareti koymuştum ..
Burada böyle konu açılıncada tırnağı kaldırıp serveri de aç kapa işlemi yaptıktan sonra bir test edeyim dedim..
Ancak hackdedectör teleportu biraz engelliyor ama tam işe yaramıyor gibi ..
Başka serverlerde denedim teleport normal çalışıyor bizim serverde ise bi çalışıyor bi çalışımıyor kafasına göre...
Net olarak engelleyebiliyor diyemiyorum yani...
Aşağıya konsol bilgilerini paylaşıyorum...
Size şu bilgiyi verebilirim , Teleportun çalışması için 1000 FPS ye ihtiyacı vardır..
* [rHack Jump]: Distance 43.876396 units
* [rHack]: 1000fps limit has been successfully patched.
* [rHack]: 1000fps limit has been successfully unpatch
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.53
- Clan İsmi: World War'Z
- İletişim:
Hile elinde olan varsa 213.238.173.53 Adresinde deneyebilir mi eğer çalışmazsa sizlere bir kaç önerim olabilir
Linklerini gizle |
-
Aimbot Kontrol speed hackı engellemez zaten CFG Kontrollede en fazla Bunny Bhop CFG yi engelleyebilirsin..mkiranatli yazdı:
@mkiranatli
Hocam yeni çıkan bir hile bahsettiğiniz de; rHack denilen hileyle teleport, wall, aim hepsi yapılıyor. Klandan açıp gösteren çok kişi var kısacası engellemiyor o rHack mıdır nedir.
Ama dikkat edersen sen Teleportu benim serverimde test etmiştin ve başarılı olamamıştın hatırladın mı..
@The Professiona͏lThe Professiona͏l yazdı:Hile elinde olan varsa 213.238.173.53 Adresinde deneyebilir mi eğer çalışmazsa sizlere bir kaç önerim olabilir
Teleport hilesini Test edip buradan dönüş yaparım..
Linklerini gizle |
-
@The Professiona͏lThe Professiona͏l yazdı:Hile elinde olan varsa 213.238.173.53 Adresinde deneyebilir mi eğer çalışmazsa sizlere bir kaç önerim olabilir
Teleport hilesini 213.238.173.53 World War'Z | Zombie Escape serverinde test etmiş bulunmaktayım..
Test sonucu Teleport hilesi maalesef çalışmakta , ayrıca serverinde Speed hackı tespit eden sistem olmasına rağmen..
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.53
- Clan İsmi: World War'Z
- İletişim:
Teşekkürler, bu durumda iş başa düştü bir çözüm bulursam buradan bildiririmuzman59 yazdı:@The Professiona͏lThe Professiona͏l yazdı:Hile elinde olan varsa 213.238.173.53 Adresinde deneyebilir mi eğer çalışmazsa sizlere bir kaç önerim olabilir
Teleport hilesini 213.238.173.53 World War'Z | Zombie Escape serverinde test etmiş bulunmaktayım..
Test sonucu Teleport hilesi maalesef çalışmakta , ayrıca serverinde Speed hackı tespit eden sistem olmasına rağmen..
Linklerini gizle |
-
@The Professiona͏lThe Professiona͏l yazdı:Teşekkürler, bu durumda iş başa düştü bir çözüm bulursam buradan bildiririmuzman59 yazdı:@The Professiona͏lThe Professiona͏l yazdı:Hile elinde olan varsa 213.238.173.53 Adresinde deneyebilir mi eğer çalışmazsa sizlere bir kaç önerim olabilir
Detaylı olarak buradan yazmıştım ama sonra buradaki paylaşımımı düzenledim ,hile deneyelim derken serverini reklam yapmayalım diye özelden mesaj attım bakabilirsin..
Linklerini gizle |