Böyle yazarken hata yapabilirsin. Ve çözerken zorlanırsın. Başka birinden yardim alırken de zorlanırsın açıkçası yardım edesim gelmez.
Dediğim gibi satır hiçbir işe yaramıyor. Düzenli yazmak varken içiçe yazmak saçma geliyor.
Gerçekci Işık [DEĞİŞEBİLEN]
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
Ben mesela o public için sadece blabla[id] = true yapacaksam eğer öyle yaparım ama 2 veyahut 2 sen fazlaysa parantezleri açarım.Colditz yazdı: Çrş Ağu 07, 2019 10:57 am Böyle yazarken hata yapabilirsin. Ve çözerken zorlanırsın. Başka birinden yardim alırken de zorlanırsın açıkçası yardım edesim gelmez.
Dediğim gibi satır hiçbir işe yaramıyor. Düzenli yazmak varken içiçe yazmak saçma geliyor.
Link: | |
Linklerini gizle |
Ondan bir şey olmaz.By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Çrş Ağu 07, 2019 11:02 amBen mesela o public için sadece blabla[id] = true yapacaksam eğer öyle yaparım ama 2 veyahut 2 sen fazlaysa parantezleri açarım.Colditz yazdı: Çrş Ağu 07, 2019 10:57 am Böyle yazarken hata yapabilirsin. Ve çözerken zorlanırsın. Başka birinden yardim alırken de zorlanırsın açıkçası yardım edesim gelmez.
Eklenti konu sahibi isteği üzerinde kaldırıldı.
Link: | |
Linklerini gizle |