Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Gerçekci Işık [DEĞİŞEBİLEN]

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Colditz

Mesaj gönderen Colditz »

Böyle yazarken hata yapabilirsin. Ve çözerken zorlanırsın. Başka birinden yardim alırken de zorlanırsın açıkçası yardım edesim gelmez.

Dediğim gibi satır hiçbir işe yaramıyor. Düzenli yazmak varken içiçe yazmak saçma geliyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

By.King ►EmrullaH◄
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

Mesaj gönderen By.King ►EmrullaH◄ »

Colditz yazdı: Çrş Ağu 07, 2019 10:57 am Böyle yazarken hata yapabilirsin. Ve çözerken zorlanırsın. Başka birinden yardim alırken de zorlanırsın açıkçası yardım edesim gelmez.

Dediğim gibi satır hiçbir işe yaramıyor. Düzenli yazmak varken içiçe yazmak saçma geliyor.
Ben mesela o public için sadece blabla[id] = true yapacaksam eğer öyle yaparım ama 2 veyahut 2 sen fazlaysa parantezleri açarım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Çrş Ağu 07, 2019 11:02 am
Colditz yazdı: Çrş Ağu 07, 2019 10:57 am Böyle yazarken hata yapabilirsin. Ve çözerken zorlanırsın. Başka birinden yardim alırken de zorlanırsın açıkçası yardım edesim gelmez.

Ben mesela o public için sadece blabla[id] = true yapacaksam eğer öyle yaparım ama 2 veyahut 2 sen fazlaysa parantezleri açarım.
Ondan bir şey olmaz.

Eklenti konu sahibi isteği üzerinde kaldırıldı.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli