Daha iyi hizmet için ürünlerde %25 indirim yapılacak. Bu indirimler ile birlikte assault haritasına yeni bir köprü yapılacaktır. Oylar bana ne mutlu sana.Özcan Örs yazdı: Cum May 10, 2019 10:59 pmKazanacak olursan kalkan fiyatlarını azalt derim serhat bey çünkü Taha bey halkı galeyana getirip dust2 ye dökebilir kalkan şart olacakSerhat Öndeş yazdı: Cum May 10, 2019 9:35 pmUzun ve mer arası çift köprü ve b kapısı ile ortaya battı çıktı yapılacak. Oylar bana ne mutlu sana.Meczup yazdı: Cum May 10, 2019 5:20 pm Ee yol yapacak mı ya da A dan B ye köprü?
Yoksa oyumu vermem,
benim silah alış ücretimi %40 düşürsen ne olacak?
Kit-Armor-Bomba 1K yapsan ne olacak?
Yol ve Köprü yap ki diğer haritalar bizi kıskansın.![]()
![]()
Dust 2 Muhtar Adayı
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Dust 2 Muhtar Adayı
Link: | |
Linklerini gizle |
Dust 2 Muhtar Adayı
Özgür Bey " A yı Millet bahçesi Yapacam " Demiş. Sen kimsin ya ?
B yakınında doğan T Vatandaşım Koşarak 40 Saniye dolmadan Bombayı " B raşş Sukabliyat" Nidalarıyla B deki en yakın bomba yerine kurarak Parasını alıp geçim derdinde yeni bir gününü bitiriyor. Siz Dastiki vatandaşlarımızın geleceğini mi düşünüyorsunuz , yoksa kendi "Başkan" Bahçelerinden cebinize gelecek onlarca lirayı mı düşünüyorsunuz....
Neymiş neymiş birde Metro projesi yapılacakmış... Bah bah bah Benim d2 halkım Spor sever bir kere. Her doğuşta 15 Kişilik mahallede 5 kişi yakınındaki komşularını toplayarak B Tünelinde koşarak B Site da bombasını kurup Pusup bacak egzersizi yapmayı çok seviyor... Siz bu halkın zevkini Metro Yaparak bu garip ve Her şeyin güzel olmasını isteyen halkı Metroya bindirip Kötürümleştirmek , şişmanlatmak, rahata bağımlılaştırmak mı istiyorsunuz Sizin amacınız nee ?
En kısa zamanda seçildiğimiz zaman d2 de de kabul 32 de olduğu gibi Silahı alana 1 şarjor mermiyi beleş vereceğiz. + Ct ye verilen kitten t yede vereceğiz ki yanlış olduğunda halkımız daha fazla günlerini harcamasın..!
Serhat bey ise Özgür Bey'i örnek Alıyor Bay Özgür. Gittiğiniz yol yol değil. O Yolu biz yapmadık. Assault bizimdir bizim kalacak. Sizden herhangi bir köprü istemeyiz. Biz köprümüzü kendimiz yaparız Saolun.. Köprü yaparak 100 Gaymeden geçiş ücreti koyacaksın. Halkımız kullansın diyeceksin. Yok Öyle iş. Kime hizmet etmektir bu ? Dış minnaklardan aldığınız paraları bilmiyor değiliz. Gamemuz'da sayfa sayfa reklamlarınız var. Demekki bir anlaşma içerisindesiniz. Size önerimiz Aklınızı derhal başınıza alınız. Bu d2 nin kimliği bellidir. 2000 yılında benimsenmiş kimliği asla bozamayacaksınız !
#Halk en doğrusunu bilir. Halk doğru yolu bilir. Ve TD Ye mührünü basarak 40.Yılında da 2023 'e kadar Gereken cevabı verecektir. Biz Güveniyoruz.
#Allah yar ve yardımcımız olsun.
# Dust2 Bizim için bir aşk hikayesi.....
B yakınında doğan T Vatandaşım Koşarak 40 Saniye dolmadan Bombayı " B raşş Sukabliyat" Nidalarıyla B deki en yakın bomba yerine kurarak Parasını alıp geçim derdinde yeni bir gününü bitiriyor. Siz Dastiki vatandaşlarımızın geleceğini mi düşünüyorsunuz , yoksa kendi "Başkan" Bahçelerinden cebinize gelecek onlarca lirayı mı düşünüyorsunuz....
Neymiş neymiş birde Metro projesi yapılacakmış... Bah bah bah Benim d2 halkım Spor sever bir kere. Her doğuşta 15 Kişilik mahallede 5 kişi yakınındaki komşularını toplayarak B Tünelinde koşarak B Site da bombasını kurup Pusup bacak egzersizi yapmayı çok seviyor... Siz bu halkın zevkini Metro Yaparak bu garip ve Her şeyin güzel olmasını isteyen halkı Metroya bindirip Kötürümleştirmek , şişmanlatmak, rahata bağımlılaştırmak mı istiyorsunuz Sizin amacınız nee ?
En kısa zamanda seçildiğimiz zaman d2 de de kabul 32 de olduğu gibi Silahı alana 1 şarjor mermiyi beleş vereceğiz. + Ct ye verilen kitten t yede vereceğiz ki yanlış olduğunda halkımız daha fazla günlerini harcamasın..!
Serhat bey ise Özgür Bey'i örnek Alıyor Bay Özgür. Gittiğiniz yol yol değil. O Yolu biz yapmadık. Assault bizimdir bizim kalacak. Sizden herhangi bir köprü istemeyiz. Biz köprümüzü kendimiz yaparız Saolun.. Köprü yaparak 100 Gaymeden geçiş ücreti koyacaksın. Halkımız kullansın diyeceksin. Yok Öyle iş. Kime hizmet etmektir bu ? Dış minnaklardan aldığınız paraları bilmiyor değiliz. Gamemuz'da sayfa sayfa reklamlarınız var. Demekki bir anlaşma içerisindesiniz. Size önerimiz Aklınızı derhal başınıza alınız. Bu d2 nin kimliği bellidir. 2000 yılında benimsenmiş kimliği asla bozamayacaksınız !
#Halk en doğrusunu bilir. Halk doğru yolu bilir. Ve TD Ye mührünü basarak 40.Yılında da 2023 'e kadar Gereken cevabı verecektir. Biz Güveniyoruz.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
- Clan İsmi: TIMGaming
- İletişim:
Dust 2 Muhtar Adayı
Bak şimdi assault dedin beni kalpten vurdunSerhat Öndeş yazdı: Cmt May 11, 2019 12:11 amDaha iyi hizmet için ürünlerde %25 indirim yapılacak. Bu indirimler ile birlikte assault haritasına yeni bir köprü yapılacaktır. Oylar bana ne mutlu sana.Özcan Örs yazdı: Cum May 10, 2019 10:59 pmKazanacak olursan kalkan fiyatlarını azalt derim serhat bey çünkü Taha bey halkı galeyana getirip dust2 ye dökebilir kalkan şart olacakSerhat Öndeş yazdı: Cum May 10, 2019 9:35 pm
Uzun ve mer arası çift köprü ve b kapısı ile ortaya battı çıktı yapılacak. Oylar bana ne mutlu sana.![]()
![]()
![]()
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
- Clan İsmi: TIMGaming
- İletişim:
Dust 2 Muhtar Adayı
@Serhat Öndeş muhtarlığı ufaktan veda mı etsen acaba?Taha Demirbaş yazdı: Cmt May 11, 2019 12:26 am Özgür Bey " A yı Millet bahçesi Yapacam " Demiş. Sen kimsin ya ?
Linklerini gizle |
Dust 2 Muhtar Adayı
Halkımız doğru yolu bulacak. Mahalle işi sosyallik işi.
- Her gün mahalle dedikodu saati yapacaz. Ve ct basedeki vatandaşlarımıza bir smoke bomb hediye olacak.
- Temizlik görevlilerimizi arttıracağız ve halkımızı sosyal temizleme etkinliğine davet ederek Halkı kaynaştıracağız. Bu işlemler olurkende sokaklarımız daha temiz ve spectatordeki oyuncuları daha az yerlerde görmeye başlayacağız...
(bunu görsellerde google unutmayacak biliyorum
)
- Her gün mahalle dedikodu saati yapacaz. Ve ct basedeki vatandaşlarımıza bir smoke bomb hediye olacak.
- Temizlik görevlilerimizi arttıracağız ve halkımızı sosyal temizleme etkinliğine davet ederek Halkı kaynaştıracağız. Bu işlemler olurkende sokaklarımız daha temiz ve spectatordeki oyuncuları daha az yerlerde görmeye başlayacağız...
(bunu görsellerde google unutmayacak biliyorum

Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Dust 2 Muhtar Adayı
Reis Aday Olmaya Karar Veren Yokmu Başka Yokya Taha Bey Aldı Götürüyor
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Dust 2 Muhtar Adayı
Taha oy kaçırıyorByPassage yazdı: Cmt May 11, 2019 1:41 am Reis Aday Olmaya Karar Veren Yokmu Başka Yokya Taha Bey Aldı Götürüyor
Linklerini gizle |
Dust 2 Muhtar Adayı
Ey halk ne ücreti oradan bir ücret ibaresi gördünüz mü? Biz hedefimiz olan ilkeyi başarmayı amaçlamak daha modern bir ülke getirmektir. Oylar bana ne mutlu sana.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: ImparatorCS:GO FUN
- Clan İsmi: ImparatorCS
Dust 2 Muhtar Adayı
Yasal olmayan sonuçlarla başkan olan Serhat Öndeş'in başkanlığını darbe ile OMAR almıştır. Ben demiştim " Bize Sormadan Asla ! " vergiler %10, ak 520$ vaclar kalktı. Hayırlı Dustlar
Linklerini gizle |
Dust 2 Muhtar Adayı
Ey ahali tüm gametracker banlarını kaldıracağım. Sizlere daha iyi bir hizmet için Gametracker içi güncelleme getireceğim. Oylar bana Ne mutlu sana.
Linklerini gizle |