Dust 2 Muhtar Adayı
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Dust 2 Muhtar Adayı
2019-2020 De Kabul 32 Seçimlerine adayim. Benin disimda baska adaya oy atanlarin ayakkabilarini bizzat posetleyip sokağa birakacagiz.
Seçmezseniz paradoxa girersiniz.
Seçmezseniz paradoxa girersiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Dust 2 Muhtar Adayı
Serhat abi yolu tam isteriz ama heSerhat Öndeş yazdı: Cum May 10, 2019 4:26 pm Bir muhtar olarak görevi en iyi şekilde dust2 haritasına baştan sonra geliştirmeye , düzenlemeye ve en önemli olan asfaltı yapacam. Oylar bana ne mutlu sana.![]()

Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Narcolepsy Jail
Dust 2 Muhtar Adayı
Jail Buyukmap belediyesi adayıyım bütün başında jb ve jail tagları olan mapları kapsayıp cok güzel projolerle isyancıları sevindireceğime söz veriyorum
Linklerini gizle |
Dust 2 Muhtar Adayı
Seçimler başladı !!! Sandiga gitmek icin : https://www.strawpoll.me/17968426
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Dust 2 Muhtar Adayı
Lütfen, adaylıkla işim olmaz..Taha Demirbaş yazdı: Cum May 10, 2019 8:10 pm Seçimler başladı !!! Sandiga gitmek icin : https://www.strawpoll.me/17968426
Linklerini gizle |
-
Dust 2 Muhtar Adayı
serhat abi önde gidiyor taha beyTaha Demirbaş yazdı: Cum May 10, 2019 8:10 pm Seçimler başladı !!! Sandiga gitmek icin : https://www.strawpoll.me/17968426
Linklerini gizle |
Dust 2 Muhtar Adayı
Uzun ve mer arası çift köprü ve b kapısı ile ortaya battı çıktı yapılacak. Oylar bana ne mutlu sana.Meczup yazdı: Cum May 10, 2019 5:20 pm Ee yol yapacak mı ya da A dan B ye köprü?
Yoksa oyumu vermem,
benim silah alış ücretimi %40 düşürsen ne olacak?
Kit-Armor-Bomba 1K yapsan ne olacak?
Yol ve Köprü yap ki diğer haritalar bizi kıskansın.
Linklerini gizle |
Dust 2 Muhtar Adayı
Sandıktan çıkacak sonuç halkımıza teminattir.
Allah yar ve yardimcimiz olsun.
Allah yar ve yardimcimiz olsun.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 137
Dust 2 Muhtar Adayı
Oyum sana arada ufak bir fark olursa 31 Gece sonra tekrar sandığa giderizSerhat Öndeş yazdı: Cum May 10, 2019 9:35 pmUzun ve mer arası çift köprü ve b kapısı ile ortaya battı çıktı yapılacak. Oylar bana ne mutlu sana.Meczup yazdı: Cum May 10, 2019 5:20 pm Ee yol yapacak mı ya da A dan B ye köprü?
Yoksa oyumu vermem,
Yol ve Köprü yap ki diğer haritalar bizi kıskansın.![]()
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
- Clan İsmi: TIMGaming
- İletişim:
Dust 2 Muhtar Adayı
Kazanacak olursan kalkan fiyatlarını azalt derim serhat bey çünkü Taha bey halkı galeyana getirip dust2 ye dökebilir kalkan şart olacakSerhat Öndeş yazdı: Cum May 10, 2019 9:35 pmUzun ve mer arası çift köprü ve b kapısı ile ortaya battı çıktı yapılacak. Oylar bana ne mutlu sana.Meczup yazdı: Cum May 10, 2019 5:20 pm Ee yol yapacak mı ya da A dan B ye köprü?
Yoksa oyumu vermem,
Yol ve Köprü yap ki diğer haritalar bizi kıskansın.![]()
Linklerini gizle |