ip düşmesi
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 184
ip düşmesi
bu gün saat 03:00'dan 12:00'a kadar aralıksız ip düşmesini bekledim fakat düşmedi ne yapabilirim dostlar yardımcı olabilirmisiniz saat genelde kaç gibi düşüyor?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 450
- Server Ip/DNS: 213.238.173.55
- Clan İsmi: Respect JB
ip düşmesi
Gun uzeri 9.00 16.00 arasi dusmekte hergu dusecek diye bir kayide yok omer bey ne zaman dusururseNatre yazdı: Pzt Ağu 20, 2018 12:02 pm bu gün saat 03:00'dan 12:00'a kadar aralıksız ip düşmesini bekledim fakat düşmedi ne yapabilirim dostlar yardımcı olabilirmisiniz saat genelde kaç gibi düşüyor?
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSDuraği
- Clan İsmi: CSDuraği
ip düşmesi
Sabah 9 ile Öglen 12 arasi düşmekte genellikle beklemelisin zamanla bu işler 

Linklerini gizle |
-
ip düşmesi
Panelde 80 tl bana bakıyor 200 lü ip'lerden al diye ama zarara giremem 

Linklerini gizle |
ip düşmesi
Sen eğer harcayacağın paranın daha fazlasını çıkarıp para kazanmaya bakıyorsan işin biraz zor.. Şimdi bayrama giriyoruz ardından da okullar açılır.. Jailbreak açmayı düşünüyosan okul zamanı zaten boş olan bir ortam jailbreak.. En çok adminlik satabileceğin tek mod da Jailbreak ama dediğim gibi ortam boşalmak üzere.. Kâr amacı gütmeden 80 lirana 200. IP'lerde bile kaliteli bir PRO PUBLIC açarsan en azından serverin dolar.Natre yazdı: Pzt Ağu 20, 2018 12:12 pm Panelde 80 tl bana bakıyor 200 lü ip'lerden al diye ama zarara giremem![]()
Linklerini gizle |
-
ip düşmesi
Şimdi istediğim gibi sunucumu alırım istediğim gibi paramıda alır sunucuma yatırırım buna karışmak gibi bir yetkiye sahip değilsin bu yüzden konumdan uzaklaşırsan sevinirim ve ben pro istemiyorum?'Ramazan yazdı: Pzt Ağu 20, 2018 12:14 pmSen eğer harcayacağın paranın daha fazlasını çıkarıp para kazanmaya bakıyorsan işin biraz zor.. Şimdi bayrama giriyoruz ardından da okullar açılır.. Jailbreak açmayı düşünüyosan okul zamanı zaten boş olan bir ortam jailbreak.. En çok adminlik satabileceğin tek mod da Jailbreak ama dediğim gibi ortam boşalmak üzere.. Kâr amacı gütmeden 80 lirana 200. IP'lerde bile kaliteli bir PRO PUBLIC açarsan en azından serverin dolar.Natre yazdı: Pzt Ağu 20, 2018 12:12 pm Panelde 80 tl bana bakıyor 200 lü ip'lerden al diye ama zarara giremem![]()
Linklerini gizle |
ip düşmesi
CSDurağı'nda yeni olduğun için sana öneride bulundum.. . Buradaki hiçbir üyenin senin serverine karışma gibi bir durumu olamaz zaten.. İyi forumlarNatre yazdı: Pzt Ağu 20, 2018 12:17 pmŞimdi istediğim gibi sunucumu alırım istediğim gibi paramıda alır sunucuma yatırırım buna karışmak gibi bir yetkiye sahip değilsin bu yüzden konumdan uzaklaşırsan sevinirim ve ben pro istemiyorum?'Ramazan yazdı: Pzt Ağu 20, 2018 12:14 pmSen eğer harcayacağın paranın daha fazlasını çıkarıp para kazanmaya bakıyorsan işin biraz zor.. Şimdi bayrama giriyoruz ardından da okullar açılır.. Jailbreak açmayı düşünüyosan okul zamanı zaten boş olan bir ortam jailbreak.. En çok adminlik satabileceğin tek mod da Jailbreak ama dediğim gibi ortam boşalmak üzere.. Kâr amacı gütmeden 80 lirana 200. IP'lerde bile kaliteli bir PRO PUBLIC açarsan en azından serverin dolar.Natre yazdı: Pzt Ağu 20, 2018 12:12 pm Panelde 80 tl bana bakıyor 200 lü ip'lerden al diye ama zarara giremem![]()
Linklerini gizle |
-
ip düşmesi
o zaman teşekkürler ama bir insana fikir sormadan ona bir öneride bulunmamalısınız. örnek veriyorum kişi zombie açmak istiyor ise siz işi proya çevirmeden kişiye güzelce şu şekilde cevap vermelisiniz örneğin:'Ramazan yazdı: Pzt Ağu 20, 2018 12:18 pmCSDurağı'nda yeni olduğun için sana öneride bulundum.. . Buradaki hiçbir üyenin senin serverine karışma gibi bir durumu olamaz zaten.. İyi forumlarNatre yazdı: Pzt Ağu 20, 2018 12:17 pmŞimdi istediğim gibi sunucumu alırım istediğim gibi paramıda alır sunucuma yatırırım buna karışmak gibi bir yetkiye sahip değilsin bu yüzden konumdan uzaklaşırsan sevinirim ve ben pro istemiyorum?'Ramazan yazdı: Pzt Ağu 20, 2018 12:14 pm
Sen eğer harcayacağın paranın daha fazlasını çıkarıp para kazanmaya bakıyorsan işin biraz zor.. Şimdi bayrama giriyoruz ardından da okullar açılır.. Jailbreak açmayı düşünüyosan okul zamanı zaten boş olan bir ortam jailbreak.. En çok adminlik satabileceğin tek mod da Jailbreak ama dediğim gibi ortam boşalmak üzere.. Kâr amacı gütmeden 80 lirana 200. IP'lerde bile kaliteli bir PRO PUBLIC açarsan en azından serverin dolar.
Merhaba zombie mi açıyorsun zombie açarsan sunucun dolu olurmu bilemem fakat okullar açıldığı için pek fazla kişi olmaz bu yüzden 200'li iplerden alıp pro açabilirsin önerim bu
fakat siz insanlara fikrini danışmadan öneriye yöneltirseniz iş zor..
Linklerini gizle |
ip düşmesi
Zombie, Jailbreak veya Basebuilder .. Bunlar zaten "FUN" dediğimiz server türleri... Jailbreak bir genellemeydi ve adminlik satma olayı sadece "FUN" serverlarda fazladır... Önemli olan Jailbreak veya Zombie açacağın değil, "FUN" açacak olmandır.. Ayrıntıya takılmaman gerektiği de benim sana önerim.Natre yazdı: Pzt Ağu 20, 2018 12:21 pmo zaman teşekkürler ama bir insana fikir sormadan ona bir öneride bulunmamalısınız. örnek veriyorum kişi zombie açmak istiyor ise siz işi proya çevirmeden kişiye güzelce şu şekilde cevap vermelisiniz örneğin:'Ramazan yazdı: Pzt Ağu 20, 2018 12:18 pmCSDurağı'nda yeni olduğun için sana öneride bulundum.. . Buradaki hiçbir üyenin senin serverine karışma gibi bir durumu olamaz zaten.. İyi forumlarNatre yazdı: Pzt Ağu 20, 2018 12:17 pm
Şimdi istediğim gibi sunucumu alırım istediğim gibi paramıda alır sunucuma yatırırım buna karışmak gibi bir yetkiye sahip değilsin bu yüzden konumdan uzaklaşırsan sevinirim ve ben pro istemiyorum?
Merhaba zombie mi açıyorsun zombie açarsan sunucun dolu olurmu bilemem fakat okullar açıldığı için pek fazla kişi olmaz bu yüzden 200'li iplerden alıp pro açabilirsin önerim bu
fakat siz insanlara fikrini danışmadan öneriye yöneltirseniz iş zor..
Linklerini gizle |