Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

ip düşmesi

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Natre

ip düşmesi

Mesaj gönderen Natre »

'Ramazan yazdı: Pzt Ağu 20, 2018 12:26 pm
Natre yazdı: Pzt Ağu 20, 2018 12:21 pm
'Ramazan yazdı: Pzt Ağu 20, 2018 12:18 pm

CSDurağı'nda yeni olduğun için sana öneride bulundum.. . Buradaki hiçbir üyenin senin serverine karışma gibi bir durumu olamaz zaten.. İyi forumlar
o zaman teşekkürler ama bir insana fikir sormadan ona bir öneride bulunmamalısınız. örnek veriyorum kişi zombie açmak istiyor ise siz işi proya çevirmeden kişiye güzelce şu şekilde cevap vermelisiniz örneğin:

Merhaba zombie mi açıyorsun zombie açarsan sunucun dolu olurmu bilemem fakat okullar açıldığı için pek fazla kişi olmaz bu yüzden 200'li iplerden alıp pro açabilirsin önerim bu

fakat siz insanlara fikrini danışmadan öneriye yöneltirseniz iş zor..
Zombie, Jailbreak veya Basebuilder .. Bunlar zaten "FUN" dediğimiz server türleri... Jailbreak bir genellemeydi ve adminlik satma olayı sadece "FUN" serverlarda fazladır... Önemli olan Jailbreak veya Zombie açacağın değil, "FUN" açacak olmandır.. Ayrıntıya takılmaman gerektiği de benim sana önerim.
kimi takılmayı sever kimi sevmez bunada karışmayın ve konumdan uzaklaşın çünkü çok sinir bozucu mesajlar atmaya başladınız ne satın alacağım ne kazandığım ne yapdığım sizi hiç ilgilendirmez!

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

'Ramazan
İletişim:

ip düşmesi

Mesaj gönderen 'Ramazan »

Natre yazdı: Pzt Ağu 20, 2018 12:17 pm

Şimdi istediğim gibi sunucumu alırım istediğim gibi paramıda alır sunucuma yatırırım buna karışmak gibi bir yetkiye sahip değilsin bu yüzden konumdan uzaklaşırsan sevinirim ve ben pro istemiyorum?
CSDurağı'nda yeni olduğun için sana öneride bulundum.. . Buradaki hiçbir üyenin senin serverine karışma gibi bir durumu olamaz zaten.. İyi forumlar
o zaman teşekkürler ama bir insana fikir sormadan ona bir öneride bulunmamalısınız. örnek veriyorum kişi zombie açmak istiyor ise siz işi proya çevirmeden kişiye güzelce şu şekilde cevap vermelisiniz örneğin:

Merhaba zombie mi açıyorsun zombie açarsan sunucun dolu olurmu bilemem fakat okullar açıldığı için pek fazla kişi olmaz bu yüzden 200'li iplerden alıp pro açabilirsin önerim bu

Valla önce kendi yaptıklarını görmeni isterim.. Sana karışılmasını istemiyosan sen de başkalarına karışmazsın.. Tekrardan iyi forumlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Natre

ip düşmesi

Mesaj gönderen Natre »

'Ramazan yazdı: Pzt Ağu 20, 2018 12:43 pm

Valla önce kendi yaptıklarını görmeni isterim.. Sana karışılmasını istemiyosan sen de başkalarına karışmazsın.. Tekrardan iyi forumlar.
kime karışmışım??

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ulu @ Team
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
Clan İsmi: Biizn-i Hüda

ip düşmesi

Mesaj gönderen Ulu @ Team »

Konumdan uzaklaşın diye bir şey yok. Allah mısın çocuğum sen? Adam normal önerme yapmış senin verdiğin örnek gibi düzgün şekilde değişik bir alınganlık yapmışsın.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Natre

ip düşmesi

Mesaj gönderen Natre »

EmirhanBeyBeta yazdı: Pzt Ağu 20, 2018 12:47 pm Konumdan uzaklaşın diye bir şey yok. Allah mısın çocuğum sen? Adam normal önerme yapmış senin verdiğin örnek gibi düzgün şekilde değişik bir alınganlık yapmışsın.
Kardeşim ben bana ne yapacağımı söylemesine sinirlenerek yazdım bana ne yapacağımı söylemesin kardeşim ben sunucu satın almayıda hangi mod yapacağımıda iyi biliyorum?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ulu @ Team
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

ip düşmesi

sana sadece öneride bulundu sana ne yapacağını söylemedi yapıp yapmamak sana kalmış sonuçta.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Natre

ip düşmesi

Mesaj gönderen Natre »

EmirhanBeyBeta yazdı: Pzt Ağu 20, 2018 1:02 pm sana sadece öneride bulundu sana ne yapacağını söylemedi yapıp yapmamak sana kalmış sonuçta.
bende diyorum ki nasıl bir düşüncem var ise ona göre bir öneride bulunsun.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ulu @ Team
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

ip düşmesi

düşüncene göre öneride bulunmasına gerek yok insanlara karışma diyorsunuz sonra insanlara karışıyorsunuz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Natre

ip düşmesi

Mesaj gönderen Natre »

EmirhanBeyBeta yazdı: Pzt Ağu 20, 2018 1:16 pm düşüncene göre öneride bulunmasına gerek yok insanlara karışma diyorsunuz sonra insanlara karışıyorsunuz.
madem gerek yok mesaj atmasınada gerek yokdu ve konuyu başlatmayada o zaman??? şimdi kısaca şunu söylüyorum yoksa bu konu uzayacak lütfen rica ediyorum bak ne yapıp ne kazandığım yada ne satın alacağım sizi ilgilendirmesin ve bana öneride felan bulunmayın ne yapacağımı gayet iyi biliyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

'Ramazan
İletişim:

ip düşmesi

Mesaj gönderen 'Ramazan »

@EmirhanBeyBeta tamam kardeşim bence sen de uğraşma... umutsuz vaka gibi yani anlattığımıza değmez.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli