Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
CSDurağı'nda yeni olduğun için sana öneride bulundum.. . Buradaki hiçbir üyenin senin serverine karışma gibi bir durumu olamaz zaten.. İyi forumlar
o zaman teşekkürler ama bir insana fikir sormadan ona bir öneride bulunmamalısınız. örnek veriyorum kişi zombie açmak istiyor ise siz işi proya çevirmeden kişiye güzelce şu şekilde cevap vermelisiniz örneğin:
Merhaba zombie mi açıyorsun zombie açarsan sunucun dolu olurmu bilemem fakat okullar açıldığı için pek fazla kişi olmaz bu yüzden 200'li iplerden alıp pro açabilirsin önerim bu
fakat siz insanlara fikrini danışmadan öneriye yöneltirseniz iş zor..
Zombie, Jailbreak veya Basebuilder .. Bunlar zaten "FUN" dediğimiz server türleri... Jailbreak bir genellemeydi ve adminlik satma olayı sadece "FUN" serverlarda fazladır... Önemli olan Jailbreak veya Zombie açacağın değil, "FUN" açacak olmandır.. Ayrıntıya takılmaman gerektiği de benim sana önerim.
kimi takılmayı sever kimi sevmez bunada karışmayın ve konumdan uzaklaşın çünkü çok sinir bozucu mesajlar atmaya başladınız ne satın alacağım ne kazandığım ne yapdığım sizi hiç ilgilendirmez!
Şimdi istediğim gibi sunucumu alırım istediğim gibi paramıda alır sunucuma yatırırım buna karışmak gibi bir yetkiye sahip değilsin bu yüzden konumdan uzaklaşırsan sevinirim ve ben pro istemiyorum?
CSDurağı'nda yeni olduğun için sana öneride bulundum.. . Buradaki hiçbir üyenin senin serverine karışma gibi bir durumu olamaz zaten.. İyi forumlar
o zaman teşekkürler ama bir insana fikir sormadan ona bir öneride bulunmamalısınız. örnek veriyorum kişi zombie açmak istiyor ise siz işi proya çevirmeden kişiye güzelce şu şekilde cevap vermelisiniz örneğin:
Merhaba zombie mi açıyorsun zombie açarsan sunucun dolu olurmu bilemem fakat okullar açıldığı için pek fazla kişi olmaz bu yüzden 200'li iplerden alıp pro açabilirsin önerim bu
Valla önce kendi yaptıklarını görmeni isterim.. Sana karışılmasını istemiyosan sen de başkalarına karışmazsın.. Tekrardan iyi forumlar.
Valla önce kendi yaptıklarını görmeni isterim.. Sana karışılmasını istemiyosan sen de başkalarına karışmazsın.. Tekrardan iyi forumlar.
Konumdan uzaklaşın diye bir şey yok. Allah mısın çocuğum sen? Adam normal önerme yapmış senin verdiğin örnek gibi düzgün şekilde değişik bir alınganlık yapmışsın.
EmirhanBeyBeta yazdı: Pzt Ağu 20, 2018 12:47 pm
Konumdan uzaklaşın diye bir şey yok. Allah mısın çocuğum sen? Adam normal önerme yapmış senin verdiğin örnek gibi düzgün şekilde değişik bir alınganlık yapmışsın.
Kardeşim ben bana ne yapacağımı söylemesine sinirlenerek yazdım bana ne yapacağımı söylemesin kardeşim ben sunucu satın almayıda hangi mod yapacağımıda iyi biliyorum?
EmirhanBeyBeta yazdı: Pzt Ağu 20, 2018 1:16 pm
düşüncene göre öneride bulunmasına gerek yok insanlara karışma diyorsunuz sonra insanlara karışıyorsunuz.
madem gerek yok mesaj atmasınada gerek yokdu ve konuyu başlatmayada o zaman??? şimdi kısaca şunu söylüyorum yoksa bu konu uzayacak lütfen rica ediyorum bak ne yapıp ne kazandığım yada ne satın alacağım sizi ilgilendirmesin ve bana öneride felan bulunmayın ne yapacağımı gayet iyi biliyorum.