Dosya yükleme sorunu
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Dosya yükleme sorunu
Ben de denedim yüklemek için, hiç yüksek boyutlu bir şey yüklemedim hızlı indirmeyi yormamak için. Zaten bir çok mod yapılıyor ve aynı hızlı indirmeyi kullanıyoruz bari benimkiler düşük olsun diyordum. Düşük boyut direk yüklenirken 1.1 mb üstü sıkıntı çıkarıyor gayet normal gibi.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Dosya yükleme sorunu
Yazdığım yorumdaki eksikleri fark ettim, bu modelleri yükledim menü için ancak yüklenmedi.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 922
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
- İletişim:
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Dosya yükleme sorunu
Gördüğüm kadarı ile dosyalar sorunsuz şekilde yüklenmekte ancak panel geri dönüşü olumsuz yapmakta.
Olayı netleştirmek adına de_dust2 haritasının ismini de_dust2_test yapıp sunucuya tekrar yükleyin, ardından de_dust2_test haritasını sunucuda acın. Sorunsuz şekilde girecek mi, girmeyecek mi görelim
Olayı netleştirmek adına de_dust2 haritasının ismini de_dust2_test yapıp sunucuya tekrar yükleyin, ardından de_dust2_test haritasını sunucuda acın. Sorunsuz şekilde girecek mi, girmeyecek mi görelim
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Dosya yükleme sorunu
Dediğiniz şekilde yükleme yaptım hata vermedi, aynı şekilde models klasörünede yükleme yaptım. Ana klasörlere sorunsuz yükleme yapılıyor, fakat alt klasörlere yapılmıyor.Ömer TELLİ yazdı: Sal Oca 15, 2019 6:11 pm Gördüğüm kadarı ile dosyalar sorunsuz şekilde yüklenmekte ancak panel geri dönüşü olumsuz yapmakta.
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Dosya yükleme sorunu
Tekrar deneyip dönüş yapın, ayrıca 10 dk bir konuyu yukarı taşımanız işlemi hızlandırmayacak aksine forumda uyarı almanıza sebep olacak
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Dosya yükleme sorunu
Şuan sorun gözükmemekte, yardımlarınız için teşekkürler. İyi çalışmalarÖmer TELLİ yazdı: Sal Oca 15, 2019 8:11 pm Tekrar deneyip dönüş yapın, ayrıca 10 dk bir konuyu yukarı taşımanız işlemi hızlandırmayacak aksine forumda uyarı almanıza sebep olacak
Linklerini gizle |