Dosya yükleme sorunu
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Dosya yükleme sorunu
İp adresi nedir ? Ek olarak düşük boyutlu başka bir dosya yüklemeyi deneyebilir misiniz.
asfat.txt içerisinde 123 yazıp yüklemeyi deneyin
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 922
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Dosya yükleme sorunu
cs36com, cs48com bu şekilde yükleniyor. fakat 2mb olan bir model yüklenmiyorÖmer TELLİ yazdı: Pzt Oca 14, 2019 8:24 pm İp adresi nedir ? Ek olarak düşük boyutlu başka bir dosya yüklemeyi deneyebilir misiniz.
Linklerini gizle |
-
Dosya yükleme sorunu
@b@burakxd383 aynı sorun bendede oldu. modeli sound klasorune yükledim ve new_weapons ini içine "models/xxx.mdl" değilde "sound/xxx.mdl" mdl yaptım. böyle dener mısın ?
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Dosya yükleme sorunu
Ghw model değiştirme eklentisini kullanmıyorumİmam-POWER yazdı: Pzt Oca 14, 2019 8:26 pm @b@burakxd383 aynı sorun bendede oldu. modeli sound klasorune yükledim ve new_weapons ini içine "models/xxx.mdl" değilde "sound/xxx.mdl" mdl yaptım. böyle dener mısın ?

Linklerini gizle |
-
Dosya yükleme sorunu
sma içinde ise fark etmez orada değişebilirsin kiburakxd383 yazdı: Pzt Oca 14, 2019 8:27 pmGhw model değiştirme eklentisini kullanmıyorumİmam-POWER yazdı: Pzt Oca 14, 2019 8:26 pm @b@burakxd383 aynı sorun bendede oldu. modeli sound klasorune yükledim ve new_weapons ini içine "models/xxx.mdl" değilde "sound/xxx.mdl" mdl yaptım. böyle dener mısın ?![]()
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Dosya yükleme sorunu
sorun o değil yüksek boyutlu dosya yüklenmiyor paneleİmam-POWER yazdı: Pzt Oca 14, 2019 8:31 pmsma içinde ise fark etmez orada değişebilirsin kiburakxd383 yazdı: Pzt Oca 14, 2019 8:27 pmGhw model değiştirme eklentisini kullanmıyorumİmam-POWER yazdı: Pzt Oca 14, 2019 8:26 pm @b@burakxd383 aynı sorun bendede oldu. modeli sound klasorune yükledim ve new_weapons ini içine "models/xxx.mdl" değilde "sound/xxx.mdl" mdl yaptım. böyle dener mısın ?![]()

Linklerini gizle |
Dosya yükleme sorunu
Bi sorun göremedim bende bi sure sonra tekrar deneyin bir degisiklik olacak mi bakalim
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Dosya yükleme sorunu
Lütfen yardımcı olun..Ömer TELLİ yazdı: Pzt Oca 14, 2019 8:24 pm İp adresi nedir ? Ek olarak düşük boyutlu başka bir dosya yüklemeyi deneyebilir misiniz.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
-