Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Destek

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Furkan Göksel
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 123
Clan İsmi: Via ' Prime
İletişim:

Destek

Mesaj gönderen Furkan Göksel »

aytac yazdı: Cum Ağu 16, 2019 9:37 am
Dragan Ratkoviç yazdı: Cum Ağu 16, 2019 9:12 am Aytac bey cs27 iyi bir ip doldurmasını bilirseniz çok rahat dolar. Ancak aklıma birşey takıldı. mrpatron denilen klanin oyuncularından ejderha ve emir diye biri vardı youtube ve facebook üzerinden spam atarak beni servera davet etmiş. Bu kişiler sizin yanınızdamı benimi kandırıyorlar. Sizin yanınızda ise biraz saygılı olmalarını söylermisiniz. Spam nedir anlamıyorum.
tamam soylerim
MRPatron Yasakli Bir clan nasil yasakli clanin oyuncularini claninizda barindiriyorsunuz ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

By.King ►EmrullaH◄
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

Destek

Mesaj gönderen By.King ►EmrullaH◄ »

Server isminde full mod yazdığına emin misiniz ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
aytac

Destek

Mesaj gönderen aytac »

Furkan Göksel yazdı: Cum Ağu 16, 2019 9:51 am
Dragan Ratkoviç yazdı: Cum Ağu 16, 2019 9:12 am Aytac bey cs27 iyi bir ip doldurmasını bilirseniz çok rahat dolar. Ancak aklıma birşey takıldı. mrpatron denilen klanin oyuncularından ejderha ve emir diye biri vardı youtube ve facebook üzerinden spam atarak beni servera davet etmiş. Bu kişiler sizin yanınızdamı benimi kandırıyorlar. Sizin yanınızda ise biraz saygılı olmalarını söylermisiniz. Spam nedir anlamıyorum.
tamam soylerim
MRPatron Yasakli Bir clan nasil yasakli clanin oyuncularini claninizda barindiriyorsunuz ?
barindirmak degil onlar benim kardesim 3 4 yillik yasanmislarimiz var zaten serverimde 4 adam var mrpatron umrumda degil benim ismini bile duymak istemiyorum lutfen

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Dewar's
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Destek

Mesaj gönderen Dewar's »

aytac yazdı: Cum Ağu 16, 2019 10:13 am

tamam soylerim
barindirmak degil onlar benim kardesim 3 4 yillik yasanmislarimiz var zaten serverimde 4 adam var mrpatron umrumda degil benim ismini bile duymak istemiyorum lutfen
mantiksiz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Furkan Göksel
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 123
Clan İsmi: Via ' Prime
İletişim:

Destek

Mesaj gönderen Furkan Göksel »

tamam soylerim
Kardeşinde olsa babanda olsa o adamlar yasakli clanin oyunculari , Barbarosda benim 6 7 yillik kardeşim ben neden barindirmiyorum ömer ts ye bile gelemiyor

@Taha Demirbaş @Yek'-ta

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
aytac

Destek

Mesaj gönderen aytac »

Furkan Göksel yazdı: Cum Ağu 16, 2019 10:23 am

Kardeşinde olsa babanda olsa o adamlar yasakli clanin oyunculari , Barbarosda benim 6 7 yillik kardeşim ben neden barindirmiyorum ömer ts ye bile gelemiyor

@Taha Demirbaş @Yek'-ta
kardesim o klandan degildi onlar benim eski klanimdaydi cs18 den incerdiblede ben ayrildim mr pe csduragindayken onlarlaydim bende yasaklanmis oldugunu duyunca bizde kendi kararimizla srrver actik sana ne oluyor ya

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Dragan Ratkoviç

Destek

Mesaj gönderen Dragan Ratkoviç »

aytac yazdı: Cum Ağu 16, 2019 10:39 am

@Taha Demirbaş @Yek'-ta
kardesim o klandan degildi onlar benim eski klanimdaydi cs18 den incerdiblede ben ayrildim mr pe csduragindayken onlarlaydim bende yasaklanmis oldugunu duyunca bizde kendi kararimizla srrver actik sana ne oluyor ya
Kendi ağızınız ile diyorsunuz, "CSDurağında iken onlarlaydım." Zaten Csdurağında yasaklanmış bir klan. İlgilenir yetkililer sizin gibi csduragi düşmanlarınında burada yeri yok. Inşallah gerekli işlem en kısa zamanda yapılır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
aytac

Destek

Mesaj gönderen aytac »

Dragan Ratkoviç yazdı: Cum Ağu 16, 2019 10:43 am
aytac yazdı: Cum Ağu 16, 2019 10:39 am

@Taha Demirbaş @Yek'-ta
Kendi ağızınız ile diyorsunuz, "CSDurağında iken onlarlaydım." Zaten Csdurağında yasaklanmış bir klan. İlgilenir yetkililer sizin gibi csduragi düşmanlarınında burada yeri yok. Inşallah gerekli işlem en kısa zamanda yapılır.
kardesim sakamisiniz sahiden ben ne konusuyordum neye cevirdiniz ben csduragi dusmani olsaydim 12 yildir csduraginda server sahipligi yapmazdim asil dusmanlar kim ogrenmek lagzim zamanla

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Destek

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

İlk 30 ip pro - dm modlarına izin verilmektedir. En kısa zamanda modunuzu döndürmeniz gerekli. Yoksa yetkililer tarafından saptandığında işlem yapılır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
aytac

Destek

Mesaj gönderen aytac »

Taha Demirbaş yazdı: Cum Ağu 16, 2019 11:23 am İlk 30 ip pro - dm modlarına izin verilmektedir. En kısa zamanda modunuzu döndürmeniz gerekli. Yoksa yetkililer tarafından saptandığında işlem yapılır.
zaten dun gerekenleri yaptilar saoln yardimci oldugunuz icin suan pro aciktir serverimde

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli