Destek
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 14
Destek
merhaba iyi geceler cs27 yi jail yapmayi rica ediyorum lutfen sizlerden 4 ip farkla yakmayın beni boyle kural oldugunu yeni duydum bu seferlik birsey demeyin veya ucret karsiligiyla jail yapabiliyorsam ucret neyse karsilarim
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Destek
Niye bu kadar çok jail yapılmasını istiyorsunuz? Piyasada çok jail var zaten.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs2.Csduragi.Net
- Clan İsmi: Selected-Gaming
- İletişim:
Destek
Eğer buna onay verilirse diğer iplerde bunu isteyecektir. Dolayısıyla imkansız.
Linklerini gizle |
-
Destek
evet öyle ama pro pek tutulucak bir server degil benim serverim yani bu onay verirseniz cok sevenirim onun icin birdaha server acmak zorunda kalmam diger serverler inaninki istemez jail olmasini onca yil pro kalmislar donmezler herhalde her sorumlulugu ben ustlenirim iyi gunler tesekurler kolay helsin
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
Destek
Jail istemezse başka mod isterler.
Aldığında da full mod yazması biraz zor.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
- Clan İsmi: TIMGaming
- İletişim:
Destek
Zaten gg ve bayrak ta musade edildi jail de musade edilir ise direk full mod yapsınlar server leri olsun bitsin
Linklerini gizle |
-
Destek
Aytac bey cs27 iyi bir ip doldurmasını bilirseniz çok rahat dolar. Ancak aklıma birşey takıldı. mrpatron denilen klanin oyuncularından ejderha ve emir diye biri vardı youtube ve facebook üzerinden spam atarak beni servera davet etmiş. Bu kişiler sizin yanınızdamı benimi kandırıyorlar. Sizin yanınızda ise biraz saygılı olmalarını söylermisiniz. Spam nedir anlamıyorum.
Linklerini gizle |
-
Destek
tamam soylerimDragan Ratkoviç yazdı: Cum Ağu 16, 2019 9:12 am Aytac bey cs27 iyi bir ip doldurmasını bilirseniz çok rahat dolar. Ancak aklıma birşey takıldı. mrpatron denilen klanin oyuncularından ejderha ve emir diye biri vardı youtube ve facebook üzerinden spam atarak beni servera davet etmiş. Bu kişiler sizin yanınızdamı benimi kandırıyorlar. Sizin yanınızda ise biraz saygılı olmalarını söylermisiniz. Spam nedir anlamıyorum.
Linklerini gizle |
-
Destek
benim aklima takilan serverimi jail olarak ayarliyorum 4 saatimi aliyor bu benim sifirlaniyor serverim fullmod var zaten ama izin gerektiren bir konu izinde vermiyorlar ben 27 yi jail olmasini cok istiyorum onay verilmiyor boyle kural oldugunu bilmiyordum ben bastan fullmod diye kiralamistim
Linklerini gizle |
-
Destek
evet biliyorum ama benim serverim proda pek tutulmuyor adamlarim yok jail adam cekiyor benim serverime dun denedim bunu yani amac server dolmasiysa boyle kalsin ben size uyarimBy.King ►EmrullaH◄ yazdı: Cum Ağu 16, 2019 8:45 am Jail istemezse başka mod isterler.
Linklerini gizle |