csduragı ts sinde yabancı İP
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 38
Herkeze SELAMUNALEYKUM öncelikle lafıma şöyle aşlamak istiyorum ts72.csduragi.com adresli bir ts ye girdim csduragının ts si şöyleki ts sinde bannerda başka ip in sayısı vardı yani adresi ve şöyle bir şey var Ömer telli önceden EFECT diye bir clan vardı ve onlara saldırı yapılmıştı ve banner ları değiştirmişlerdi ve ÖMER TELLİ uyarısız panellerinde 120 tl civarı para vardı ve panelini silmişti biz efect olarak hakkımızı savunmak istiyoruz ve bunlarında panelinin kapanmasını istiyoruz........[@Bilinmeyen Etiket] ispatımda elimde buyrun.....
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
1 senedir ts72 nin sahibiyim ve bir senedir bu sekilde kullanıyorum csduraginda serverim yok ben soylemiştim eğer serverlerde farklı ts3 kullanırsan csduragindaki serverin kapanır denmişti 1 yıldırda hic bir sorun cıkmadı.
free ts3 ler gibi ornek olursak .
Ayrica İnsan gibi gelip konusmak Varken Sacma Sapan Nickler İle 4 5 Adam Yollayip Küfür Etmek Yakısmadı Size Hepinizin ip adresini aldım gerekirse burdada paylasırım veya loglar gozukurseler bakabılırler.
free ts3 ler gibi ornek olursak .
Ayrica İnsan gibi gelip konusmak Varken Sacma Sapan Nickler İle 4 5 Adam Yollayip Küfür Etmek Yakısmadı Size Hepinizin ip adresini aldım gerekirse burdada paylasırım veya loglar gozukurseler bakabılırler.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 38
kardeşim bize adam gönderip sizin ts nize adam gönderende bendim demi anca burda iyi dille konuşursunuz yalnız bizim ts gelince adamları kendi ts nize çekmek iyi oluyo tabi..
Linklerini gizle |
-
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Moon Gaming
- İletişim:
csduragi tssi kullanip başka server alinabilir diye biliyorum. ama başka sw csduragına aitse ts kullanılır ama reklam faceden yapılır.
Linklerini gizle |
-
banada oyle dediler suana kadar kimsenin ts3 adresine gidip reklam yapmadım sadece kapatmaya çalıyorlar
yazık cok yazık. bu kadarda düşmeyin
yazık cok yazık. bu kadarda düşmeyin
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Casper Gaming
hayır csdurağında satılan birşeyi csdurağı hizmetleri içerisinde reklam yaparsan yasak mesela cs 1.6 satılıyor değil mi sen ts3 adresinde cs 1.6 reklamı yapıyorsun bu yasak.
Linklerini gizle |
-
diyorumki size ben konuyu actıgımda omer abi bizzat kendisi yazmıstı hatta birinin daha basina gelmisti fakat o yapan kisi free ts3 kullandigi icin serveri ve ts3 sifirlanmisti.
Linklerini gizle |
Biz şikayet bölümünü boşuna mı açtık? Konu değerlendirilmeden silinenlere taşınmıştır.
Linklerini gizle |