Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

csduragı ts sinde yabancı İP

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
kemal2808

Mesaj gönderen kemal2808 »

Herkeze SELAMUNALEYKUM öncelikle lafıma şöyle aşlamak istiyorum ts72.csduragi.com adresli bir ts ye girdim csduragının ts si şöyleki ts sinde bannerda başka ip in sayısı vardı yani adresi ve şöyle bir şey var Ömer telli önceden EFECT diye bir clan vardı ve onlara saldırı yapılmıştı ve banner ları değiştirmişlerdi ve ÖMER TELLİ uyarısız panellerinde 120 tl civarı para vardı ve panelini silmişti biz efect olarak hakkımızı savunmak istiyoruz ve bunlarında panelinin kapanmasını istiyoruz........[@Bilinmeyen Etiket] ispatımda elimde buyrun.....
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Revenqe

Mesaj gönderen Revenqe »

1 senedir ts72 nin sahibiyim ve bir senedir bu sekilde kullanıyorum csduraginda serverim yok ben soylemiştim eğer serverlerde farklı ts3 kullanırsan csduragindaki serverin kapanır denmişti 1 yıldırda hic bir sorun cıkmadı.

free ts3 ler gibi ornek olursak .

Ayrica İnsan gibi gelip konusmak Varken Sacma Sapan Nickler İle 4 5 Adam Yollayip Küfür Etmek Yakısmadı Size Hepinizin ip adresini aldım gerekirse burdada paylasırım veya loglar gozukurseler bakabılırler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
kemal2808

Mesaj gönderen kemal2808 »

kardeşim bize adam gönderip sizin ts nize adam gönderende bendim demi anca burda iyi dille konuşursunuz yalnız bizim ts gelince adamları kendi ts nize çekmek iyi oluyo tabi..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Revenqe

Mesaj gönderen Revenqe »

güldürdün saol kardeşim benim iyi oyunlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

noeldayi
Server Ip/DNS: 213.238.173.35
Clan İsmi: Moon Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen noeldayi »

csduragi tssi kullanip başka server alinabilir diye biliyorum. ama başka sw csduragına aitse ts kullanılır ama reklam faceden yapılır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Revenqe

Mesaj gönderen Revenqe »

banada oyle dediler suana kadar kimsenin ts3 adresine gidip reklam yapmadım sadece kapatmaya çalıyorlar

yazık cok yazık. bu kadarda düşmeyin

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

dozean2
Server Ip/DNS: 213.238.173.35
Clan İsmi: Casper Gaming

Mesaj gönderen dozean2 »

hayır csdurağında satılan birşeyi csdurağı hizmetleri içerisinde reklam yaparsan yasak mesela cs 1.6 satılıyor değil mi sen ts3 adresinde cs 1.6 reklamı yapıyorsun bu yasak.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Revenqe

Mesaj gönderen Revenqe »

diyorumki size ben konuyu actıgımda omer abi bizzat kendisi yazmıstı hatta birinin daha basina gelmisti fakat o yapan kisi free ts3 kullandigi icin serveri ve ts3 sifirlanmisti.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Biz şikayet bölümünü boşuna mı açtık? Konu değerlendirilmeden silinenlere taşınmıştır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli