Cs91 darkdream csd vuruyor
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 294
- Server Ip/DNS: cs65.csduragi.com
- Clan İsmi: GokTURK GAMING
- İletişim:
https://www.youtube.com/watch?v=0BvgvES ... e=youtu.be
videoda herşey csd istese vurabilrmiş ve bnm serverimi kapattırmış
videoda herşey csd istese vurabilrmiş ve bnm serverimi kapattırmış
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Masquerade
bunlar oyunyoneticisinden buryaa geldi sana yemin ediyorm geldiği gibi direk beni buldular kardeş burda plugin atmak cok zor cok deişik yardımcı olurmsn dediler simdi serverleremi saldırıyormus :DD
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Çoluk cocuk videoda belli zaten vurabilceği ömer telli ilgilenirmasquerade yazdı:bunlar oyunyoneticisinden buryaa geldi sana yemin ediyorm geldiği gibi direk beni buldular kardeş burda plugin atmak cok zor cok deişik yardımcı olurmsn dediler simdi serverleremi saldırıyormus :DD
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
vurdum demedı hıc kacırmadıysam [omer tellı gıbı bırıne asla vurmam] dıyor. artı olarak adamı tahrık edıyorsun vuramazsın dıye. ?
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Sen ne diyorsun ya ?Mustafa Kemal1 yazdı:vurdum demedı hıc kacırmadıysam [omer tellı gıbı bırıne asla vurmam] dıyor. artı olarak adamı tahrık edıyorsun vuramazsın dıye. ?

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
- İletişim:
Çelişkili sistemini oturtmuş diyor. "Ömer Telli gibi birine vurmam" sözünün arkasından böyle bir söz geliyor. Elinde olsa vurucakmış gibi bir havası var istesem vururum yaparım ederim diyor fakat bir şey yapamadığı için sizede bir şey diyemiyor. Burda kasıt csdurağına değil sizin tahrik etmenize bağlı olarak sizden bir intikam alma arzusu olduğunu düşünüyorum.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Dedikleriniz bir kısmı doğru diğer kısmı ise tahrik ile olan kelimeniz yanlış benim ona bir zararım yok olsaydı forumda konular vs acılmış olurdu cevap ömer tellidenoCezaMelegi yazdı:Çelişkili sistemini oturtmuş diyor. "Ömer Telli gibi birine vurmam" sözünün arkasından böyle bir söz geliyor. Elinde olsa vurucakmış gibi bir havası var istesem vururum yaparım ederim diyor fakat bir şey yapamadığı için sizede bir şey diyemiyor. Burda kasıt csdurağına değil sizin tahrik etmenize bağlı olarak sizden bir intikam alma arzusu olduğunu düşünüyorum.
Linklerini gizle |
-
SELAMÜN ALEYKÜM BEN JC3 DARK - DREAM 'dan Video 'Da Da Belirttigim Gibi SAYIN Ömer Telli Ye Faceden De Belirtigim Gibi Arkadaş Bir Önceki Yorumdada Belirtiyor SAYIN [@Bilinmeyen Etiket] Videoda Herşey Belli Oluyor o 2 gün Sonrada Büyük İhtimal Ömer Telli İşlemlere Gecer Zaten Video Cekmistim Benim Sesim cikmamisti Videoda Sildim Hocam Zaten Gereksiz Burdan cs 66 ve cs 88 'in Biran Önce Kapatılmasını Arz Ediyorum..
En son xth3x tarafından Pzr Haz 18, 2017 5:16 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Kanıtlarınızı burdan açınxth3x yazdı:SELAMÜN ALEYKÜM BEN JC3 DARK - DREAM 'dan Video 'Da Da Belirttigim Gibi SAYIN Ömer Telli Ye Faceden De Belirtigim Gibi Arkadaş Bir Önceki Yorumdada Belirtiyor SAYIN [@Bilinmeyen Etiket] Videoda Herşey Belli Oluyor o 2 gün Sonrada Büyük İhtimal Ömer Telli İşlemlere Gecer Zaten Video Cekmistim Benim Sesim cikmamisti Videoda Sildim Hocam Zaten Gereksiz Burdan cs 66 ve cs 88 'in Biran Önce Kapatılmasını Arz Ediyorum..
Linklerini gizle |
-
gönderen Mustafa Kemal1 » Pzr Haz 18, 2017 4:37 pm
vurdum demedı hıc kacırmadıysam [omer tellı gıbı bırıne asla vurmam] dıyor. artı olarak adamı tahrık edıyorsun vuramazsın dıye. ?
Mesajgönderen oCezaMelegi » Pzr Haz 18, 2017 4:43 pm
Çelişkili sistemini oturtmuş diyor. "Ömer Telli gibi birine vurmam" sözünün arkasından böyle bir söz geliyor. Elinde olsa vurucakmış gibi bir havası var istesem vururum yaparım ederim diyor fakat bir şey yapamadığı için sizede bir şey diyemiyor. Burda kasıt csdurağına değil sizin tahrik etmenize bağlı olarak sizden bir intikam alma arzusu olduğunu düşünüyorum.
Bu Hocalarıma Teşekkür Ederim Mantıklı Düşündüğünüz İçin İyi Günler Dilerim..
Mesajgönderen oCezaMelegi » Pzr Haz 18, 2017 4:43 pm
Bu Hocalarıma Teşekkür Ederim Mantıklı Düşündüğünüz İçin İyi Günler Dilerim..
Linklerini gizle |