Cs91 darkdream csd vuruyor
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Clan İsmi: Masquerade
Ömer telliye vursun vurmasın sadece ömer e vuruncami is bitiyor adam hüngür hüngür diyor csdursgindaki serverine vurdum oyunyoneticisi gecersen gene vururum diye ne anlatiyonuz hayla
@redarmygaming
@Yek'-ta konu kilit alırmsnz
@redarmygaming
@Yek'-ta konu kilit alırmsnz
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 294
- Server Ip/DNS: cs65.csduragi.com
- Clan İsmi: GokTURK GAMING
- İletişim:
Videonun 1:20 snsinde csduragınıda geçicez yakinda
Videonun 2:08 CS65 BENİM SERVERİM PİNG SOKARIM ANCA SALDIRMAM KAPATAMAM KAPATTIĞIM GİBİ GİDİYORUM ZATEN DİYOR
VİDEONUN 3:07 İSTESEMDE CSDURAGINA VURURUM DEMESİ
ZATEN YAKINDA CSDURAGINADA GELİYORUM DEMESİ
VİDEONUN 4:09 BEN CSDURAGINA ZARAR VERMEM İSTESEM VERİRİM DEMESİ :d
DDos işleriyle uğraşan biri hemde türk sunucusuna bilerek zarar vermek zihniyetinde olan bir kişi buda cs sektöründe olan bir kişinin Hangi tck maddelerınde ve csduragında maddelerinde yazar arkadaşlar lütfen bilgili olalım.
Videonun 2:08 CS65 BENİM SERVERİM PİNG SOKARIM ANCA SALDIRMAM KAPATAMAM KAPATTIĞIM GİBİ GİDİYORUM ZATEN DİYOR
VİDEONUN 3:07 İSTESEMDE CSDURAGINA VURURUM DEMESİ

VİDEONUN 4:09 BEN CSDURAGINA ZARAR VERMEM İSTESEM VERİRİM DEMESİ :d
DDos işleriyle uğraşan biri hemde türk sunucusuna bilerek zarar vermek zihniyetinde olan bir kişi buda cs sektöründe olan bir kişinin Hangi tck maddelerınde ve csduragında maddelerinde yazar arkadaşlar lütfen bilgili olalım.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Crack Başkan ile Kaos dosttu hatta aynı makinayı kullanıyordunuz ne olduda acaba düşman oldunuz? Neyse, videoda saldırdım felan diyor saldıran her kes yasaklanır bildiğim kadarıyla. OY ye bile saldırsa yasaklanır çünkü sunucunun itibarını düşürüyolar.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Kaosla benim alakam ney onu anlamadım ama saldırı konusunda haklısın.TeamTR yazdı:Crack Başkan ile Kaos dosttu hatta aynı makinayı kullanıyordunuz ne olduda acaba düşman oldunuz? Neyse, videoda saldırdım felan diyor saldıran her kes yasaklanır bildiğim kadarıyla. OY ye bile saldırsa yasaklanır çünkü sunucunun itibarını düşürüyolar.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Crack Başkanı az Kaos Gaming'in ts3 ünde görmedim. Hatta bi ara saldırı makinası felan satıyordun ip vuran (CSDurağı değil player ipsi vuran) neyse, ben senin yanındayım bence kapatılmalı serverleri ve yasaklanmalı CSDurağının öteritesini sarsar bir saldırı atan kullanıcının barınması.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Cevap ömer telliden gelcekTeamTR yazdı:Crack Başkanı az Kaos Gaming'in ts3 ünde görmedim. Hatta bi ara saldırı makinası felan satıyordun ip vuran (CSDurağı değil player ipsi vuran) neyse, ben senin yanındayım bence kapatılmalı serverleri ve yasaklanmalı CSDurağının öteritesini sarsar bir saldırı atan kullanıcının barınması.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
önemlı degıl crack ı tanırım sevmedımı de bazıları bılır lutfen yanlıs anlasılmasın kınımden degıldır. sadece dogru olandır kesın bır cumlem yoq benım cıkardıgım oxth3x yazdı:gönderen Mustafa Kemal1 » Pzr Haz 18, 2017 4:37 pm
vurdum demedı hıc kacırmadıysam [omer tellı gıbı bırıne asla vurmam] dıyor. artı olarak adamı tahrık edıyorsun vuramazsın dıye. ?
Mesajgönderen oCezaMelegi » Pzr Haz 18, 2017 4:43 pm
Çelişkili sistemini oturtmuş diyor. "Ömer Telli gibi birine vurmam" sözünün arkasından böyle bir söz geliyor. Elinde olsa vurucakmış gibi bir havası var istesem vururum yaparım ederim diyor fakat bir şey yapamadığı için sizede bir şey diyemiyor. Burda kasıt csdurağına değil sizin tahrik etmenize bağlı olarak sizden bir intikam alma arzusu olduğunu düşünüyorum.
Bu Hocalarıma Teşekkür Ederim Mantıklı Düşündüğünüz İçin İyi Günler Dilerim..
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
Sadece biraz başını izledim yakında csduragınada gırcez merak etme dıyor altını cızerım bana sole geldı artıslık staslıyor sonra vıdoya ceker korkusuyola lafı cevırıyor hmene kotu bısey dedıgınce csd vurmam
Linklerini gizle |
-
- İletişim: