Ayrıca dikkat ederseniz belli ip ler kapanıyor. Örneğin cs40.csduragi.com ve cs70.csduragi.com core sistemine geçti mi ?
Onlarda kapanma görülmüyor. Eğer onlarda core sisteminde ve kapanmıyorsa o zaman başka sorun ararız
Coreden sonra olan çökmeler
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Aklınızdaki bilgiler eskide kaldı ne yazık ki, bende yeni yeni şeyler görüyorum. Öyle kafamıza esti windows yapalım denmedi geçilir iken. Hem linuxta hemde windowsta karşılaştırılmalar yapıldı, öyle geçildi windowsa. Ping artışının sebebide gelen saldırılar. Saldırılar sürekli olmuyor, hiç beklenmeyen bir zamanda oluyor. Bu sebeple saldırı gerçekten kapatıldı mı kapatıldı mı bilinmiyor.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Hangi datacenterda barınıyor makine?CSmiLeFaCe yazdı:Aklınızdaki bilgiler eskide kaldı ne yazık ki, bende yeni yeni şeyler görüyorum. Öyle kafamıza esti windows yapalım denmedi geçilir iken. Hem linuxta hemde windowsta karşılaştırılmalar yapıldı, öyle geçildi windowsa. Ping artışının sebebide gelen saldırılar. Saldırılar sürekli olmuyor, hiç beklenmeyen bir zamanda oluyor. Bu sebeple saldırı gerçekten kapatıldı mı kapatıldı mı bilinmiyor.
Linklerini gizle |
Şuan aklımda değil, ip adreslerinden birisine ping çekerseniz görürsünüz.
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Neye dayanarak söylüyorsun bunu? İnsanları yanlış bilgilendirmeyineXmajesticGaming yazdı:Windows cs için stabil çalışmaz. En ideali linuxtur. Ayrıca serverlar önce ping artısı gerçekleşiyor ardından donmalar başlayıp en son server kapanıyor.CSmiLeFaCe yazdı:Linuxtan windowsa geçilmesinden yana bir sıkıntı yok, cpu kullanma sınırlandırmasıda yok.
Linklerini gizle |
-
Ömer TELLİ yazdı:Neye dayanarak söylüyorsun bunu? İnsanları yanlış bilgilendirmeyineXmajesticGaming yazdı:Windows cs için stabil çalışmaz. En ideali linuxtur. Ayrıca serverlar önce ping artısı gerçekleşiyor ardından donmalar başlayıp en son server kapanıyor.CSmiLeFaCe yazdı:Linuxtan windowsa geçilmesinden yana bir sıkıntı yok, cpu kullanma sınırlandırmasıda yok.
2010 - 2013 arası aktif sunucumuz olduğu zaman bu tarz problemlerle karşılaştık ve cs için en iyi alt yapının linux olduğuna karar verdik. Kendi tecrübe dayanarak söyledim. Bildiğiniz gibi tek doğru olmayacağından yanlış bilgilendirme yapmış olmuyorum. Herkes gibi sorunların çözülmesini diliyorum. Bunun içinde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Kolay gelsin
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Burada tecrübelerinizi kendinize saklarsanız seviniriz , verdiğiniz bilgiler direk insanları yanıltma amaçlı.eXmajesticGaming yazdı:Ömer TELLİ yazdı:Neye dayanarak söylüyorsun bunu? İnsanları yanlış bilgilendirmeyineXmajesticGaming yazdı:
Windows cs için stabil çalışmaz. En ideali linuxtur. Ayrıca serverlar önce ping artısı gerçekleşiyor ardından donmalar başlayıp en son server kapanıyor.
2010 - 2013 arası aktif sunucumuz olduğu zaman bu tarz problemlerle karşılaştık ve cs için en iyi alt yapının linux olduğuna karar verdik. Kendi tecrübe dayanarak söyledim. Bildiğiniz gibi tek doğru olmayacağından yanlış bilgilendirme yapmış olmuyorum. Herkes gibi sorunların çözülmesini diliyorum. Bunun içinde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Kolay gelsin
Core paketlerde sorun var algısı yaratıyorsunuz.
pro.csduragi.com sunucusunun kaç dakikadır çökmeden açık durduğu , sorun yaşayanlar eklentilerine göz atsınlar.CPU In Out Uptime Users FPS Players
16.36 258.95 341.06 4485 81355 321.04 32
Şuan sadece saldırı problemi yaşamaktayız, onuda kısa süre içerisinde çözeceğiz
Linklerini gizle |